Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

dar am mai primit PM cu parola comuna...

asta nu inseamna ca e activ?

Bulina 18 +

Ar trebui sa apara sus pe bara de instrumente la tine. Pentru parola, ai trimis tu prima PM? Ca daca da, au putut sa iti raspunda la ala.

18+
Vine bebe!

ti-am trimis PM ca sa poti sa imi raspunzi !! Multumiri!!

intre timp ma uit cum sa activez PM

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Paula!Se pare ca avem aceeasi data 26 iulie:)....si eu m-am gandit la mai multe variante, am facut fel de fel de socoteli si se pare ca nu o sa vedem litoralul in acest an
Oana!Ai o idee minunata cu Egiptul! Cand pleci?

tina 16+

tot asa ne gandeam si noi ca vrem la mare...si Egiptul a iesit castigator ...asa ca plecam in 20 sau 27 martie, vor fi in jur de 25 de grade

Ooana, unde in Egipt. Am fost si eu, dar intre Tunisia si Egipt de departe a fost mult mai fain in Tunisia. In Egipt, da, e ok,(mai frumos la 'Teleenciclopedia') in schimb Tunisia... daca mi/ar zice cineva 'Intro ora ai avion' n/as sta pe ganduri nicio secunda (hmmm,daca s/ar inventa 'cartelele de teleportare'...)

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Paula!Se pare ca avem aceeasi data 26 iulie:)....si eu m-am gandit la mai multe variante, am facut fel de fel de socoteli si se pare ca nu o sa vedem litoralul in acest an
Oana!Ai o idee minunata cu Egiptul! Cand pleci?

tina 16+

tot asa ne gandeam si noi ca vrem la mare...si Egiptul a iesit castigator ...asa ca plecam in 20 sau 27 martie, vor fi in jur de 25 de grade

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Ooana, unde in Egipt. Am fost si eu la inceputul lunii martie, dar intre Tunisia si Egipt de departe a fost mult mai fain in Tunisia. In Egipt, da, e ok,(mai frumos la 'Teleenciclopedia') in schimb Tunisia... daca mi/ar zice cineva 'Intro ora ai avion' n/as sta pe ganduri nicio secunda (hmmm,daca s/ar inventa 'cartelele de teleportare'...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

racusor2010, verifica PMul.

18+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Tocmai am realizat ca mi-am pierdut carnetul de gravida.
O sa ma certe medicul de familie, cred...si mai sper ca nu vor fi si alte urmari.
Tina, poate reusim sa nastem in aceeasi zi...eu intotdeauna am cautat sa cunosc o persoana nascuta in aceeasi zi cu mine

paula, 16+

Mergi la inceput

Racusor, nu apare nimic. S/ar parea ca 'incarca' greu server.ul... cred. Ai apasat pe [PM.ul] meu? Se mai poate sa trimiti astfel... te duci pe numeID (ex.pe raspunsul meu.. Maya71,in stanga casetei), apare profilul persoanei impartita in doua, iar in prima parte apare posibilitatea de a trimite PM, mail, mess... depinde ce optiuni a activat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara fetele!
Mihaela acum am vazut cu saptamanile, acum nu o sa mai schimb sapt viitoare!
Dragaica Acid Folic, aici se recomanda doar in primul trimestru pe urma este suficient cel din elevit!
Down test se face la 12 sapt aici dar nu stiu si la et! De fapt daca ai gemenasi, important e echo!
Cineva a intrebat ce este pilul nucal , este osul, si ce este translucenta, este lichidul!
Sa intrebi cu atentie medicul, el trebuie sa-ti explice nu este nici o suparare sa nu sti, nu suntem medici, iar datoria lor este sa ne explice si informeze corect si pe intelesul nostru!
Barcelona, eu cand am fost prima oara am luat busul turistic in prima zi, cred ca e o idee foarte buna sa incerci , busul rosu acopera mai multe puncte de interes cultural!
Eu nu as zbura in luna a 8 a, e periculos, si se poate declansa nasterea, nu e grav, dar daca poti astepta pana la termen de ce nu, plus multe companii aeriene nu te primesc la bord!
Noi mergem in vacanta dupa nastere, am inchiriat o vila pt luna august in croatia, (nu am mai fost), au conditii bune si putem ajunge cu masina,
imediat dupa nastere!
pana atunci doae week end uri pe undeva, vroiam inca o data Miami dar, nu cred ca vreau si zborul totusi!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

1,2 proba de microfon :P

sa vedem daca s-a activat PM

mercic maya

Adriana, am primit PM dar nu mergem link-ul momentan, mai incerc..

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna seara burtici...
am venit de la medic si am intrat asa cum am promis cu vesti.....buuuune. bebe e ok, in grafic,avem 8 cm si 84g,doar ca statea in cap....va vine sa credeti ce pozitie poat avea????m-am socat, dar dr a zis ca asa se sucesc ei...aaaa si dadea din piciorute....
sunt mai linistita acum. peste 3 sapt facem TT sa fiu sigura ca e ok...

si cel mai important amanunt, cam 80% suntem ...woooooooowwww. sunt bucuroasa

pupici la toate...

Ramona 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna seara, gravidute

acum am venit de la ginecolog si mi-a spus ca virusul herpetic nu trebuie sa ne sperie, ca la eco bebele arata bine , pentru linistea mea o sa refac analiza desi a spus ca din punctul lui de vedere as putea si sa nu o refac iar cand voi avea rezultatele voi mai face un eco pentru ca bebele (care s-a vazut a fi baietel;o sa faca pereche cu fetita pe care o am)s-a ingramadit si nu a putut sa-i vada bine inima si coloana. Speram sa se mai ridice ca acum e fixat tare jos dar din fericire colul e bine.
Acum m-am linistit (numai o inima de mama stie prin ce poti trece pentru un copil)si va multumesc din suflet pentru sustinerea pe care am gasit-o la voi, sunteti extraordinare.
Ma apuc acum sa mai citesc ce ati scris.

Cris

Mergi la inceput