Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
maya71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Maya, subscriu .. si eu tot printre hartoage...am ajuns sa le urasc! Si nici nu am dormit decat vreo 3 ore asta noapte...de la 4 tot am numarat oite dar nici o geana de somn nu a mai venit... si ganduri o mie imi bulversau numaratoarea... Elena 13+ |
Suflet, eu am ramas cu aceleasi simptome (dureri de cap, ameteala, stari de greata, pofte, sensibilitate- cred ca sunt totusi de la tratament), cu aceleasi ore de trezire... daca ma 'culc' la 11 noaptea- ma trezesc la 3, daca ma culc la 12- ma trezesc la 4 ... si pe urma ma chinui sa adorm pana la 8 de ma simt mai obosita decat la culcare. Si acuma am stari de ameteala cu toate ca stau pe scaun...
MariaDia spune:
da... nici eu nu stiam ca varsta tatalui este importanta!
Si eu am 34 iar sotul 41.
La primul copil nu am vrut sa fac TT si nici nu m-a sfatuit nimeni asa ca acum, desi ac. Dr. imi urmarea sarcina.
Oricum sunt tare nehotarata daca sa-l fac sau nu.
Maria 14+ si Stefanul (06.09.07)
puiutz_mic spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maya71
Suflet, eu am ramas cu aceleasi simptome (dureri de cap, ameteala, stari de greata, pofte, sensibilitate- cred ca sunt totusi de la tratament), cu aceleasi ore de trezire... daca ma 'culc' la 11 noaptea- ma trezesc la 3, daca ma culc la 12- ma trezesc la 4 ... si pe urma ma chinui sa adorm pana la 8 de ma simt mai obosita decat la culcare. Si acuma am stari de ameteala cu toate ca stau pe scaun... ucenic(aspirant) burtica |
Maya, ti-am trimis un PM.
Elena 13+
adrianaBuc spune:
Mihaela, da, mi-am comandat. Maine ar trebui sa vina sau poimaine. Cum vin le probez si va spun cum e cu ele.
18+
Vine bebe!
matusa77 spune:
TT se face la cel mult doua zile de la eco dupa ce a fost masurat pliul nucal. cel putin asa a fost la noi
despre varsta tatalui nici vorba va intreaba :daca fumati, daca aveti diabet, numai vartsa mamei a aa si greutatea
saptamana 16
carla_2008 spune:
Adriana eu nu am gasit pretul!!cat costa?
Denisa
14+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MariaDia Dragelor, multumesc pentru primire. Am o intrebare catre cele care au facut sau sunt pe cale sa faca TT. Doctorita care imi supravegheaza sarcina m-a sfatuit sa fac un TT avand in vedere varsta sotului (41 ani). Tot ea m-a indrumat catre un centru medical oarecare unde sa imi fie facuta o eco si prelevat sange. Sau, a mai adaugat, as putea face eco la maternitatea Cantacuzino ( acolo voi naste) si analizele la alt centru medical. Acum intervine dilema mea, avand in vedere ca cele mai sus prezentate se derulau in timp ce dr citea eco facuta la 12 sapt. Cand am telefonat pentru programare la TT la un laborator de analize la care merg de obicei mi s-a cerut doar o eco din saptamanile 11-13!!!!! Ei aveau sa preleve sangele si sa-mi dea rezultatele pe baza a 2 dintre valorile ce apareau pe acea eco. Ori, ma gandesc ca doctorita mea ar fi stiut sa-mi spuna ca acea eco e suficienta, nu? Deci dilema mea este: a mai patit vreuna dintre voi asa ceva? Sa fie ceruta doar eco din sapt 11-13 pentru TT? Sau este necesara o alta eco facuta la momentul prelevarii? Si mai am o intebare: care este diferenta dintre pliu nucal si translucenta nucala? Multumesc pentru ajutor, Maria 14+ si Stefanul (06.09.07) |
Sincer e prima data cand aud ca are importanta varsta sotului. Nu tin minte sa fi completat ceva in fisa referitor la tata.
Acum, mi se pare logic ca daca sarcina este intre 11-13 saptamani sa se faca in acea zi eco + analize sange.
Eu la Elisa am facut TT la IDS Laboratories la 18 saptamani cu eco facut in Norvegia la 12-13s.
Bafta!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
adrianaBuc spune:
carla, eu le-am gasit la 77 lei, sunt set 2 extensii cu nasturi, 2 extensii cu capse si 3 protectii burtica (astea sunt pentru luni mai mari).
18+
Vine bebe!
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Multumesc fetelor de ganduri.Sotul e bine acum,are niste lovituri la fata,sold,e tot vanat,dar e bine... Tina80 vad ca si tu ai tras o sperietura.Sper ca esti bine! Denisa 14+ fericita cu 2 minuni in burtica |
multa sanatate sotului tau!
eu tot ca pe la 15 saptamana a simtit prima data o falfaiala si apoi nimic vreo saptamana...dar de vreo 2 saptamani il simt zilnic (maine intram in saptamana 20)
deci ar putea fi micutzii...
Bulina 18 +
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc carla, eu le-am gasit la 77 lei, sunt set 2 extensii cu nasturi, 2 extensii cu capse si 3 protectii burtica (astea sunt pentru luni mai mari). 18+ Vine bebe! |
Poti te rog sa imi trimiti si mie pe PM unde le-ai gasit? nu stiu daca aici poti posta, sa nu fie considerata reclama...sunt tare curioasa cum sunt, poate mai salvez si eu macar vreo fusta...
desi la ce burtica am deja, imi cam iau adio de la hainutele de dinainte :)
mercic
Bulina 18 +