In gradina cu pitici-eOFICIAL-un BB de Olanda!(69)
Raspunsuri - Pagina 7
Mona40 spune:
Gali, cum adica...mai bine..
Parca acum cateva zile scria ca e bine....
A avut complicatii?
Uff saracuta...
O asteptam acasa si cu mancarica noastra buna...supe, gogosi...varza murata...sigur se va inzdravani repede
Lyly...pupi
galliciana spune:
mai bine-moralul.
sorry de greseala.
nu,nu,fara complicatii.
manu,da,este lasatul secului la branza.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Lumy_Clt spune:
Noi suntem cam morocanosi,
cred ca de la statul in casa si de la lipsa de somn
ni se trage. Nu reusesc sa ma mobilizez sa fac mai nimic,
si nici ca imi sta in fire.
Am papat o supita, si bag o tura pe afara sa ma racoresc .
Si da butoaiele sunt pline cu muraturi
20+ cu
menics spune:
galli , la mine s-a inzapezit...netul ... ma enervez... abia merge...
mona, tin pumnii stransi pt maine...
v-am tot auzit cu gogosele vreau si eu...acum!
Manu
galliciana spune:
subiect dezbatut acum 2-3 capitole.....
ACUM,n-avem, mai tz,cand ajungi tu acasa.
gogosele cu iaurt.
cantitate egala de iaurt-io,brocoli,am facut cu lapte batut
si faina
la 200 gr,iaurt,cam 4 linguri zahar,daca iti plac mai dulci,mai adaugi zahar.
1 ou
un varf de praf de copt,sau bicarbonat
dupa gust mirodenii,esente,chestii
iesi o smantana groasa
se prajesc in ulei incins,pana se auresc.
se intorc cu miscare rapida!
se scot pe servet sa se scurga uleiul,
se pudreaza cu zahar,pofta buna.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
Moatzelor,
mersi inca o data pentru atentie si felicitari!!!
Sunteti mortale, m-ati "parat" la tot internetul ca inmultesc neamul olandez!... Sa dea D-zeu!
Am dormit tarziu azi si acum ma gandesc sa vorbesc sau nu cu la batranu' de la fostul serviciu, a avut intalnire la bucuresti cu cei din tari straine si acu vroia sa ne mai consultam. Sper sa nu fie ceva de facut ca nu am chef deloc. :-(
Copii inca sunt la program de odihna, fata mea sta tarziu la filme si ziua doarme, se bucura de ...leneveala.:-) M-am obisnuit rau cu ea pe aici!...:-)))
Manule da' tu tii la chestii d-astea cu Ziua Indragostitilor?... Io nici cand eram mai tanara nu tineam (ehehe pe atunci era numai 1 si 8 Martie!)Pai sa fii tu deprimata din cauza asta!..nu merita. Mai bine bucura-te ca stai la TV si lenevesti, iti pui masti pe fata , pe unde vrei tu, nu faci mancare, ca dumnealui mananca pe la rubedenii!..:-) Asta-i partea buna a lucrurilor.
Samira imi plac amintile tale!..:-))
Bebitza tin pumnii pentru cm -ul asta!...Imi pare rau ca ti-a dat emotii cm-ul trecut, cu intarzaierea. Menopurul e ok, am facut si eu anul trecut prin sept-oct. fara probleme, eu mai rau m-am simtit la puregon imi dadea palpitatii.
Nicooo, nu-i adevarat ca femeia berbec prefera discutia pe teme culturale in loc de sex!!! Te-au pacalit aia rau! Da referinte, de unde te-ai documentat?... Ai inceput serviciul?..
Fetele va pup pe toate
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana subiect dezbatut acum 2-3 capitole..... ACUM,n-avem, mai tz,cand ajungi tu acasa. gogosele cu iaurt. cantitate egala de iaurt-io,brocoli,am facut cu lapte batut si faina la 200 gr,iaurt,cam 4 linguri zahar,daca iti plac mai dulci,mai adaugi zahar. un varf de praf de copt,sau bicarbonat dupa gust mirodenii,esente,chestii iesi o smantana groasa se prajesc in ulei incins,pana se auresc. se intorc cu miscare rapida! se scot pe servet sa se scurga uleiul, se pudreaza cu zahar,pofta buna. astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
merci galli
Manu
guzelnico spune:
Cucuietelor, dar ati scris, nu gluma.
N-am inceput inca jobu', am inceput sa-i urasc ca ma tin departe de sotiorul meu drag. Cred ca trebuie sa vorbesc cu un sef mare, ca trepadusii se pare ca-si fac de cap. Pe nervii mei.
Am stat de vorba cu vecinii, apoi la telefon etc.
guzelnico spune:
Ada29- Z12 CM, stimulare cu Vitex; Do Not Disturb!
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z20 CM
Babyblue- Z1 CM, HSG pe 12.11.09, se pregateste pt IA-norocoasa in februarie
Beatrix69-+19
Bebenov- Z28 CM
BlueFlower- BINE ATI VENIT ACASA, BEBE DANIEL si MAMICA LUI!
Brunadria- Z11 CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z? CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z12 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie; Do Not Disturb!
Galliciana- Z15 CM; Nu uita sa iei duphaston in Z16!
Guzelnico- Z6 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos nefinalizat
Libra-+12
Libru- S12 A
Lumy_Clt-+20
Luminita42-+7 (confirmat)
Lyly_mar- Z18 CM
Mami_vreau- Z28 CM
MayanMistica- Z26 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z3 CM
Mona40- FIV2- cel norocos (Z11 de la ET)
SabinaR- Z11 CM
Samira33- FIV2- cel norocos in derulare
Simonia- Z13 CM
Sorinake- Z7 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- IA 3 norocoasa pe 29&30.01.10 (Z11 de la IA)
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa o vegheze pe scumpa noastra surioara, Lyly_mar, sa treaca cu bine prin operatia de extirpare a fibromului!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)
IVF Herbal Support (postat de Mona)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)
luminita42 spune:
Mona,
o sa fie bine, orice ar fi!
Noi toate aici ne ridicam, cadem, ne impiedicam ..in vazul lumii. Terapia de grup..:-) cum zici tu, cateodata merge , cateodata nu merge. Cateodata gasesti puterea doar in tine.
Stiu ca e cam dificil, am trecut si eu de atatea ori prin incordarea asta. Dar tu esti mai tare ca mine! Eu nu am rezistat nici fizic nici psihic, rundelor de stimulari si inseminari. Cred ca FIV-ul m-ar fi omorat,mie imi venea rau de la stimulari puternice si ma deprimau cumplit monitorizarile, ca sa nu mai vorbesc ca nu-mi crestea nici un folicul :-(..
Am sa-ti tin pumnii din tot sufletul sa fie bine, dar daca n-o fi.. aminteste-ti cum este sa traiesti fara fertilizari si fara incercari de a face copii. Sa traiesti pur si simplu. La mine asa s-a intamplat, cand am inceput din nou sa ma bucur de ceea ce am. Ce vreau sa zic cu toata polologhia asta este ca te inteleg si sunt alaturi de tine