In gradina cu pitici-eOFICIAL-un BB de Olanda!(69)
Raspunsuri - Pagina 8
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita42 Moatzelor, mersi inca o data pentru atentie si felicitari!!! Sunteti mortale, m-ati "parat" la tot internetul ca inmultesc neamul olandez!... Sa dea D-zeu! Am dormit tarziu azi si acum ma gandesc sa vorbesc sau nu cu la batranu' de la fostul serviciu, a avut intalnire la bucuresti cu cei din tari straine si acu vroia sa ne mai consultam. Sper sa nu fie ceva de facut ca nu am chef deloc. :-( Copii inca sunt la program de odihna, fata mea sta tarziu la filme si ziua doarme, se bucura de ...leneveala.:-) M-am obisnuit rau cu ea pe aici!...:-))) Manule da' tu tii la chestii d-astea cu Ziua Indragostitilor?... Io nici cand eram mai tanara nu tineam (ehehe pe atunci era numai 1 si 8 Martie!)Pai sa fii tu deprimata din cauza asta!..nu merita. Mai bine bucura-te ca stai la TV si lenevesti, iti pui masti pe fata , pe unde vrei tu, nu faci mancare, ca dumnealui mananca pe la rubedenii!..:-) Asta-i partea buna a lucrurilor. Samira imi plac amintile tale!..:-)) Bebitza tin pumnii pentru cm -ul asta!...Imi pare rau ca ti-a dat emotii cm-ul trecut, cu intarzaierea. Menopurul e ok, am facut si eu anul trecut prin sept-oct. fara probleme, eu mai rau m-am simtit la puregon imi dadea palpitatii. Nicooo, nu-i adevarat ca femeia berbec prefera discutia pe teme culturale in loc de sex!!! Te-au pacalit aia rau! Da referinte, de unde te-ai documentat?... Ai inceput serviciul?.. Fetele va pup pe toate |
iertare,soro, dar noi ne MANDRIM cu tine!!
pai,da, cine mai are olandezi zburatori ca noi??
fataaaaaaaaaaa,e de bine!
doar stii ca sunt brocoli la cap!
hmmmmmmmmm,consulta-te,soro,dar nu te stresa! e acolo!!!
nu ne-ai impartasit experienta completa-i-ai spus fetei tale??
sora ta ce face/surorile adica!
nu mai pun fatza aceea de brocoli,ca iar ma....injuri!
ai ramas datoare cu party,aporpos,
cu shower-ul cela de care intreba si mayan!
bietul prunc,nici nu a sosit,si tre sa faca
editez:
pe de alta parte,m-am gandit bine:
s-ar putea sa ai dreptate,celorlalte surori
nu le-am deschis subiect separat,dar,VOR avea si ele, ca si blue,dealtfel!
deh,ne-am mai ...copt ....si noi intre timp!
speram sa fim iertate!
poate de aceea nu imi raspundea aseara libra pe mess...
glumesc,evident!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Cinezee spune:
Nu stiu ptr ce sunt felicitarilee dar le transmit si eu
FELCITARIIII LUMINITEIII
GUZELNICO maine este ziua 1 de CM , la horoscop ptr taur sa stii ca mi se potriveste bineeee
salutariiii feteleeee ...pupaceiii la toata lumeaaaa
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
Mona40 spune:
Cinezee, pe unde umbli fetuta?
Iaca Luminita noastra a plecat in Olandia sa inceapa o noua viata si dupa multe ganduri contradictorii, stimulari, chirii, departarea de casa...s-a intamplat...spontan...cum se zice...a pus-o de un olandej mititel si frumusel.
Asta-i cel mai nou motiv de bucurie al nostru.
Luminita draga, de la tine si o bataita este primita cu caldura...
Stiu ca tu ma intelegi f bine si ca ai trecut aceleasi senzatii.
Sunt optimista...
oricum , asa cum obisnuiesc sa spun in ultima vreme, am eu o mandrete de folicul dominant...(de aproape 15 anisori ) deci...e ok.
Mai ales ca in ff curand am sa-i trag o smotoceala si eu....
Pup la copii lenevosi.
Gali, stii ca brocoli e f sanatos...deci esti IN...
Nico, ti-am zis...atentie cu flacaii...
menics spune:
vai pe mine m-a innebunit netul azi...
dar am reusit sa ma programez luni la dermato si duminica dimm la vopsit...
acu sa ma pregatesc de pleca...si sa iau un pui... hihi sunt cu cspul... m-am hotarat sa fac pilaf sau orez ma rog cu pulpele si o ciorba ala grec sau supa din piept... restul la figider...
si desert voi tranti un check ca se face singur...
gogosi nu fac totusi ca la mine bucataria e o chicineta deschisa in living hihi si fac miros.. asa la cuptor e altceva...
deci va pup ca de obicei...
Manu
Cinezee spune:
Mona am un copil in grija ...iar cu nepooata cea mare merg de 2 ori pe sapt la orele de pictura la o gradinita particulara
plus ca am un caine care o scot la anumita ora ca este pui , are 7 luni jumate , fiind brac cere perserverenta si bunica de 89 care imi ''toaca ''nervii
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
ANI.G spune:
galli la gogoselele alea cu iaurt se pune si un ou, dar mie nu-mi plac prea tare astea, mai bune sunt bomboloni alea cu aluat de eclere
Vezi ca de maine incepi sa iei duphaston !!!
Manu nu se face prea mult fum de la gogosile alea, ca ies putine si le termini repede de prajit. Sorry pentru rusi daca vin de valentine's...Stiu un truc, la mine mergea. Putin otet pe burtica si mai intarzie o zi, doua. Pe bune
babyblue luna asta sa-ti mearga din plin si la sfarsitul ei sa se lase cu okisori
toate fetele
sa nu uit ...fetele la PAP se face si secretia odata cu el, sau nu e obligatoriu ???
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
galliciana spune:
lumi 2in1,multumim pt vot!
ani, pai nu am spus ca sunt brocoli la cap??
mai uita omul....reteta era scrisa din aduceri aminte...
fetelor,ati vazut cine are grija de ooo?? aniiiiiiiii!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G sa nu uit ...fetele la PAP se face si secretia odata cu el, sau nu e obligatoriu ??? |
Merg together!
Din cate imi amintesc io, mi-a luat pe un betisor pt pap si pe alt betisor pt secretie. E chestie de 3 secunde, mai mult iti ia sa te dezbraci pe-un picior si sa te urci pe masa.