In gradina cu pitici-eOFICIAL-un BB de Olanda!(69)
Raspunsuri - Pagina 9
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico Galli, esti intr-o verva fantastica! O sa vorbim cu Tarzan sa te enerveze mai des. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
soroooooooooo,da tu de unde citisi??
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
ANI.G spune:
nico eu am pe blog reteta de gogosele DIN aluat de eclere
ies bune tare mai ales daca le mai si umpli cu o crema de vanilie
maine dimi merg sa fac secretie + PAP
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
micomic spune:
Any, tu unde mergi sa faci analizele. trebuie sa le fac si eu si le-am cam amanat si acum sunt la menstra si sunt cam presata de timp, toti zic ca PapaNicolau dureaza 2 sapt si secretie variaza intre 5 si 10 zile pana iei rezultatele
adria42 spune:
Luminita, felicitari!!!Ma bucur din suflet pt tine si iti doresc o sarcina usoara, sa creasca bebe sanatos!
adria42 spune:
Multi pupici la toate surorile mele dragi!
Imi pare rau ca va citesc cu intarziere, nu prea am timp liber, sunt coplesita de treburile de la servici...
Mona40 spune:
Neata fete lenevoase....
Unde sunteti soro....
Va e cald langa Tarzanii vostri..
Deci, scularea...si la cafea..
..N-am gasit cafeaua in iconuri...dar sper sa va multumiti cu laptele si cu...berea.
Dupa, ce o fi ...fiecare cu norocul ei
Eu sunt in verva, m-am sculat de la 5:40...am fugit la dentist....
Apoi la clinica pentru analiza beta.
Sunt calma...chiar am rezistat sa nu-mi fac dimineata test de urina...
Abia astept sa ma apuc de sport....
Nu conteaza daca sunt sau nu gravi...eu de maine ma apuc...
Mai finut sau mai agresiv...in f de rezultat.
Am zis-o.
Maine plecam " la munte" , adica pe la vreo cabanuta ceva...sa ne lingem ranile...
si sa facem jacuzzi cu sampanie...iarasi indiferent de rezultat.
Deci va urez o zi buna.
NB Rezultatele sunt dupa 16-17 deci...I will let you know.
pupiiii
amy2007 spune:
Buna dimineata si de la mine. Nu pot tine psul cu vboi, scrieti in draci .
Ms Monalisa de cafeluta.
La noi ploua cu galeata, ca sa mergi pe jos iti trebuie barca, si pe strada si pe sosea inoti, avand in vedere ploaia care tot pica de aseara si mormanele de zapada de pe margini care au astupat gurile de canal . Romania, deh.
Maine la 12 e cununia civila, o sa vb cu nasii sa nu mai vina de la Giurgiu ca sa aiba de unde se intoarce, ca la ei nu au dezapezit deloc si e greu de tot drumul. Ne vedem noi sambata cand ajungem la ei.
Cu unghiile m-am mai obisnuit, dar tot ma duc sa le scurtez la prima ,,revizie".
De maine sunt in permisie vreo 8 zile, asa ca o sa lenevesc, dar dupa revenirea de luni de la Giurgiu.
Si o sa ne ducem sa facem si restul de analize pentru FIV, daca tot suntem liberi.
Va pe toate si aveti grija de voi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Mona40 spune:
Amy,
Nu uita scumpo.....DISTRACTIE PLACUTA....
Asta este cel mai important lucru...sa va simtiti bine , sa va iubiti si sa fiti sanatosi.
PS...vezi daca aveai si tu ceva colacei pe burtica, acum innotai lejer...