In gradina cu pitici-eOFICIAL-un BB de Olanda!(69)
Raspunsuri - Pagina 6
ralualexandrei spune:
Da va iubesc si va admir felul in care luptati,modul in care va sustine-ti una pe cealalta.E frumos aici la voi ,o oaza de caldura si intelegere.Si imi place sa va citesc si ma bucur pt reusita fiecareia dintre voi.Iar pt cele care au momente de deznadejde le spun sa spere pt ca nimic nu este imposibil.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
babyblue spune:
galli, pup!
de ce voturi tot vorbiti voi?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
aliooooooooooooooooooo!!
aici provincia! big mamma calling!!
v-ati inzapezit??
soro,niciuna nu intrati p-aci???
bucuresti-inzapezite-samira,soricica,lumi3in1,nico,beatrix,cinezee,micomic,bebenov,adria.
pe langa bucuresti,
mami vreau,amy 2007,ellyshor
inzapezita prin constanta - menics
zona moldovei
sorinake,fam librutilor,simonia?
pe strasse in cluj,
ada29,danny1
se incalzesc la soare
brunica -cu examene si cu mine
prin tari nordice,
mayan-azi scoala,lumi2in1
in tari calde,
sabina,mona
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
babyblue spune:
fetelor, cum se fac injectiile de menopur.
unde? si cu ce tip de ac si siringa?
dor?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Da va iubesc si va admir felul in care luptati,modul in care va sustine-ti una pe cealalta.E frumos aici la voi ,o oaza de caldura si intelegere.Si imi place sa va citesc si ma bucur pt reusita fiecareia dintre voi.Iar pt cele care au momente de deznadejde le spun sa spere pt ca nimic nu este imposibil. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Dna Closca Sefa,cu 3 pui!
multumim pt onoarea facuta si incurajari,
si va mai asteptam!!!
oricand!!!
pai daca nu ne sustinem noi, atunci cine??
ne mai impiedicam noi, dar, ne scuturam rpd,si p-aci e drumul!
pupam trupa vesela si mica si mare!
in alta ordine de idei:
soroooooooooooooooooo,
ati mirosit ceva de ati aparut??
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue fetelor, cum se fac injectiile de menopur. unde? si cu ce tip de ac si siringa? dor? _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
bebita,pe prima pagina, mai spre sfarsit, ai acolo indicatii.
am inteles ca se fac cu ac mic!
da nu-i sigur, stii ca sunt brocoli la cap...
spune daca ai gasit!!
galliciana spune:
am vb cu lyly!!
e mai bine, maine vine acasa!
ne pupa pe toate!!
bebita,ai gasit??
Mona40 spune:
Galinuto, nu mai plange.
Suntem aici...
Tu nu ai de infruntat nici o "tanti" de pe la camera....de ceva....
S-au linistit apele?
Ralualexandrei, Multumim ca ne citesti si ne admiri...
Noi suntem aici la sedinta de terapie...
Am zis eu ca o sa moara saracii psihologi de foame ca noi ne-am scos...
galliciana spune:
bebita cred ca s-a in lectura....