In gradina cu pitici-eOFICIAL-un BB de Olanda!(69)
Raspunsuri - Pagina 5
galliciana spune:
bebita,.inseamna ca faci IA cam prin 24,nu?
manu,de ce?
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana bebita,.inseamna ca faci IA cam prin 24,nu? manu,de ce? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
pai stii de ce? ca eu sunt pe dinafara, ca la mine nu intra in discutie BB... nu ma mai intereseaza nici ce zi sunt, nici vorba de teste...
Manu
galliciana spune:
da,da!!
auzi,manu,ia pune tu aici ziua,si nu te mai agita atat,
ca nu avem butoaie!! ai uitat??
vezi ca apare lumy3in1 si iti spune ceva de muraturi!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
menics spune:
ei galli, chiar nu stiu ce zi sunt... cred ca-mi vine in we...mama ce misto va fi de ziua intragostitilor.. si single si cu CM... super...beah... si mai zici sa caut butoi..
Manu
menics spune:
citat din mesajul lui menics ei galli, chiar nu stiu ce zi sunt... cred ca-mi vine in we...mama ce misto va fi de ziua intragostitilor.. si single si cu CM... super...beah... si mai zici sa caut butoi.. Manu |
si mai zici sa NU caut butoi..
Manu
Mona40 spune:
Manu, nu mi-am facut nici un test de urina , si nici nu-mi fac...ca nu am in casa....parca.....
Oricum...ce sens are? oricum nu cred ca e relevand in Z12 depa ET.
Dat fiind ca luna asta mi-a facut punctia mai devreme si ET la 48 de ore si nu 72 de ore, practic eu sunt acum in Z27 de CM...deci nu cred ca testul de urina este elocvent.
Mai vad...
babyblue spune:
citat din mesajul lui galliciana bebita,.inseamna ca faci IA cam prin 24,nu? manu,de ce? astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
nu stiu, cam pe 21-22-23 cred eu. de principiu aveam pana acum ciclu de 24 de zile, acum a venit la 27 de zile. prb prin ziua 11-13 de ciclu o sa fac. eu stiu?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
multumim pt vot,ralu!
asta inseamna ca ne iubesti??
te asteptam cu noi,macar pt incurajari!
bebita,lasa stresul,va fi bine, asculta-ma!!!