Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 5

vias spune:
siiiiii La multi ani Lili
si fulgusorilor sarbatoriti azi
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE

vias spune:
si raportez si eu kg.... 78,6 Kg
...deci
....dar pe cuvant ca nu stiu unde am gresit...
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE

lili_a spune:
Taaaare va mai place sa ne puneti +
=
la astea de calcaram strimb!
Brrr, ce frig e, m-am bucurat ca e soare si ma gindeam sa scot pitica la zapada dar sint -9 grade si nu prea imi vine brrrr sarbatoritilor de azi, lylyana sa ne zici cum ti-a cintat bb la multi ani
alinus imi pare rau ca Riana are varicela si nu poti sa fii cu ea, mititica. Sa ne tii la curent daca lui Dragos chiar ii iese dintzishor
Monis am vazut pozele de la botez, imi pare bine ca v-ati distrat si a iesit frumos. Santi a fost tare chipes, ca de obicei Sa stii ca si fi-mea are pantofiori la fel, o fi vreun semn?
(asta daca vad eu bine si sint gri din piele intoarsa, de la grain de ble). Domne', da o intrebare am si io: Pai se poate, la ce picioare frumoase ai tu, sa pui fusta asa lunga?
Multumim de info despre Bals
Diana cind o vedem si pe frumoasa de Teo?
Lumi iti doresc revedere placuta cu Richard
Camy si mie imi place mult s-o rasfat pe aia mica si adoarme numai leganata in brate, si ii place s-o iau cu mine in pat ca e ca o pisicuta mica si calda... dar prietenele cu copii mai mari tot imi zic ca o sa regret mai tirziu, ca o sa fie razgiiata si n-o sa pot sa fac nimic de gura ei. Tot incerc sa-mi fac curaj s-o pun sa doarma singura in camera si as vrea sa incerc s-o invat cu o anumita ora la care s-o bag in pat si sa se culce dar nu prea stiu cum...
Mi-e dor de Shtephy si de Simonette
Mariuca mea e si ea in faza in care suge 5 minute si dupa aia incepe sa faca misto de tzitzi, se da cu capu pe spate si isi expune gingiile alea (inca) stirbe. Azi a trebuit sa bag pompa ca nu se mai putea. Am incercat sa-i dau ce-am muls dar n-a avut chef, a mai facut putin circ si s-a culcat ceea ce ar trebui sa fac si eu ca azi noapte am dormit prost si m-am trezit din 2 in 2 ore de zici ca aveam treaba.
Poate pina ma scol eu se face mai cald. Sa-mi lasati si mie niste de la Lavi, sau poate face Andre una mica proaspata si tare de-o dai pe git repede si te tine toata ziua, cum am baut eu in Italica

simina_kin spune:
Buna ziua si de la noi!!La multi ani Lyly
LA MULTI ANI FI FULGUSORILOR DE AZI!!!
Cu toate ca s-a tot discutat problema vaccinurilor pe aici, eu n-am inteles mare lucru pt ca nu pot retine denumirile lor, si-am zis ca fac ce zice pediatra, dar am o intrebare: daca am facut vaccinul de 2 luni varianta straina, acum pot opta pt cel de la stat la 4 luni????"
Mai am o intrebare: de unde stiu eu ca data trecuta n-am dat banii degeaba???, adik sa-mi fi intepat fata cu cel dat de stat??? Ca le cred capabile de asa ceva......si a mai fost o faza care mi-a spus-o mama ca era cu mine in cabinet
, cica ar fi zis asistenta catre doc:"d-asta facem?? (aratand spre un dulap) si doc a zi "da, fa-i".......acum, eu nu stiu daca am luat tzeapa sau nu, ca nici nu am avut carnetul de vaccinuri la mine sa mi-l treaca, da a zis ca mi-l trece cand al facem pe asta de 4 luni
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

laviniablaga spune:
Fetele am o intrebare...astept si raspunsuri daca se poate!
Mi s-a recomandat la iesirea din maternitate ca la 3 luni, sa merg si sa ii fac lui Rares o radiografie la sold, pentru a vedea daca sunt coborate oasele bazinului, insa nu as vrea sa il supun iradierii. Are ceva daca optez pentru ecografie? Se vede mai bine la ecograf sau la radiografie daca oasele sunt ok?????Maine trebuie sa merg la Tg Mures cu el, si inca nu m-am hotarat!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

raluci_b spune:
La multi ani Lyly
LA MULTI ANI SI DE AZI!!!
Simina - eu cred din pacate ca se poate intampla asa ceva
dar nu l-a desfacut in fata ta?
eu l-am desfacut eu si i l-am dat doctoritei, care l-a preparat in fata mea, si mi-a dat cutia cu recipientele goale inapoi, a scris si pe cutie data folosirii.
despre ce vaccin sa faci la 4 luni, nu stiu ce sa zic
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placerePoze BUBU

DianaR spune:
Inca n-am pozele de la biserica dar promit ca de indata ce le am le pun pe net.
Lili, nu mai stiu, tu ii mai dai biberon inainte de supt sau nu? Acum mai ales ca ai lapte si ea nu papa asa bine ar fi un moment bun sa scapi de completare. Oricum se spune ca refluxul e mai bland la copii alaptatiexclusiv, chestia asta cu lapte special e ptr cei la care e musai completarea sau sunt pe lp integral.
Simina, nu vad de ce nu ai putea face acum vaccinul de la stat. Vaccinul actual de la stat nu mai e vaccinul care se facea pana acum un an si ceva, fabricat la noi la Cantacuzino, si de generatie veche. Acum vaccinurile gratuite sunt de ultima generatie, nu exista nici o diferenta intre componente astuia si ale infanrixului(cel care se cumpara) decat ca sunt facute de firme diferite. Firma care face Tetraximul/Pentaximul este Pasteur, face vaccinuri de pe vremea cand era bunica fata si este la ora actuala printre cei mai mari (daca nu cel mai mare) producatori de vaccinuri pe plan mondial. Cum este aceeasi Marie cu alta palarie eu personal nu vad de ce nu ar merge sa faci la 4 luni varianta gratuita desi la 2 luni ai facut-o pe cea cumparata.
Laurairina, tu intrebai de prima treapta la carucior. In carut la noi nu-i cazul ca sta in landou si doarme tun afara, dar acasa eu am pus-o in scaunul de masa. Bine are husa dubla groasa ca o perna plus o pernuta pusa de mine si asezat pe ultima treapta de inclinare undeva la 30 de grade, sta ca in scoica sau in bouncer. Asa ca o las ptr perioade limitate de timp -10 minute) cand am treaba la bucatarie si nu doarme.Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete

laviniablaga spune:
Ralu!
Simina sa speram ca doctorita ta a fost serioasa si a vaccinat-o pe Maya cu ce ai cumparat tu! Think pink!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

DianaR spune:
Lavinia, chiar e indicat sa optezi ptr ecografie. Radiografia se prefera doar in cazurile dubioase la ecografie, ptr confirmarea diagnosticului ecografic unde e cazul si daca nu exista ecografist care s-o faca.Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete