Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 4

laviniablaga spune:
Neatza all!!!
Am dormit ca nesimtita pana acum cu fecioru` langa mine.
Monis...pozele de la botez sunt faine...se vede ca a fost distractie mare, si Iulian foarte rasfatat...l-am vazut in brate la toata lumea!
Laurairina
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

laviniablaga spune:
LA MULTI ANI LYLYANA.ION!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume, sa gasesti puterea sa trece peste orice greutate si mai ales, sa fii fericita!
BOTEZ
RARES CRESTE

Andrecluj spune:
La multi ani, Lili, sa fii fericita si sanatoasa si mamica implinita! Chiara Ada, vita mia Chiara creste

laviniablaga spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
3 LUNITE: Matei de Coquelicot
2 LUNITE: Ana Theodosia de Ralia
BOTEZ
RARES CRESTE

Alinus25 spune:
Neata Lavi
Diana de abia astept pozele de la botezul Teodorei
Chiar asa Shtephy, pe unde esti?
Lumi, banuiesc ca tu esti ocupata cu Richard. Sa stii ca nu am uitat de pozele cu noul look
S-a trezit Dragos, dupa o juma de ora chinuita de somn. Revin mai tarziu...

monis5 spune:
Neatasarbatoritilor de azi!!!
Lylyana - sa ai o zi minunata, prima ta zi de nastere petrecuta cu Alex si tot ce-ti doresti!
Fetelor, multumim de aprecieri. Tare de tot!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

lylyana.ion spune:
Neata tuturor!
Va multumesc pentru urari si ma alaturi cinstei lui Coquelicot, asa ca mamicilor in actiune, faceti o pauza astazi si mancati ce va pofteste inimioara, avem "di tati" din plin
Coquelicot, sa-ti traiasca Mateiutul
va pupicesc
Lili fericita de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

lylyana.ion spune:
Monis, am vazut si eu pozele de la botez, s-a vazut clar din instantaneele facute ca v-ati distrat super. imi pare rau ca te-a dezamagit biserica sa va traiasca Iulianul crestinat
Lili fericita de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

laviniablaga spune:
Coque, Lylyana multumim de cinste!!! F bun totul!!!
BOTEZ
RARES CRESTE

vias spune:
Buna dimineata
mai, de citit am citit tot, am vaut poze frumusele cu mamici frumoase si copilasi superbi crestinati
Sa va traiasca micii crestini, sa va bucurati de ei toata viata!
Eu imi petrec tipul cu Flavius, care este un MEGA- RASFATAT ...dar imi e asa de drag de el...ca imi trec toate
Si in rest ma chinui ca ba nu am eu lapte, ba am si nu mananca el...lp odata il vrea, odata nu ( de cele ami multe ori nu ), tot am impresia...de fapt ce vorvesc???...el chiar mananca putin
...din Fomist...
Pupicei!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE