Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

oau, am crezut initial ca mi s-a belit netu'... cand am vazut ca n-a mai scris nimeni de atata timp...

ok, pe repede inainte ca plec la somn, vroiam sa zic Danei.n ca eu i-am dat de cca 3-4 ori lapte muls de la mine dupa san cu lingurita (daca ajungi sa mulgi si e prea putin sa-l congelezi), Dianei ca vreau inele de sling, dar ne auzim pe PM si pentru lili: eu nu vreau sa lansez nimic artificial, departe de mine gandul, mi-am exprimat doar frustarea ca la un subiect interesant s-a scris un raspuns si la unul mai putin interesant s-a scris jumate de capitol. Atata tot

Am reusit ca din cele cca 350 de poze sa pastram vreo 200 si pe cateva din ele vi le las pe dimineata la cafea: botez Santiago

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis, vazut poze, placut.Bietul copil ce a mai fost trecut din mana in mana. Sa va traiasca

Avand in vedere ca mai sunt cateva minute pana se face data de 10.02. si nu stiu ce zi voi avea maine urez de pe acum "la multi ani" bebe Matei si bebelina Ana Theodosia dar si la mamica Lylyana. Va doresc multa sanatate si fericire

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lylyana, la multi ani!

Multumesc fetelor pentru informatiile referitoare la reflux! Multumim si pentru urarile pentru cele trei lunite

Ionela, si pe mine ma intereseaza ce ne zici din cartea respectiva. Merci!

Dankutza, bubutele rosii pot fi de la ulei. Noua ne-a spus dr sa nu-i mai dam cu ulei, pt ca inchide porii. Si Nicholas tot asa avea in perioada in care foloseam ulei. Acum folosim un fel de vaselina de la Aquaphor si ii merge f bine cu el.

Dana, daca simti sanii plini si durerosi dupa ce papa, e bine sa pompezi, sa nu faci mastita. Daca nu, si el ia bine in greutate, atunci poate nu ti-ar trebui pompa. Si Nicholas mai face asa cand nu iese usor lapticul... Eu mai pompez cand imi simt sanii prea plini, dar se intampla din ce in ce mai rar. In general se intampla daca sar o masa, respectiv daca ii da tati cu biberonul ca sa pot dormi eu. Daca nu vrei sa-i dai biberon, poti incerca cu seringa, cu lingurita sau cu cescute speciale (noua ne-au dat din maternitate, dar nu mi-au placut). Eu folosesc mamelon de silicon, asa ca la noi nu e problema cu biberonul - adica papa si cu biberonul fara probleme.

Felicitari bebeilor botezati!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza fetelor, LMA Lyliana
Matei face cinste azi cu si a pregatit de toate si a rezolvat si niste ecuatii : +++=de unde rezulta

Intrebare stupida: Voi de ce mai folositi mameloane de silicon? S-a obisnuit atat de tare bb cu ele? Mie mi se umezea mamelonul,aluneca printre degete si se ducea si mama vacuumului asa ca am renuntat si preferam sa strang din dinti cand aveam rani.

PS: La fiecare moment d-asta aniversar imi vine sa scriu povestea nasterii dar inca am ramas cu noduri in gat si mi-e ca o transform intr-o poveste prea urata pentru Mateiutz.
Pe de alta parte, daca nu scriu cat e proaspata amintirea, mi-e ca uit tot cu neuroniii mei imbatraniti.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_bnoi tot ne chinuim cu burta, am luat azi alinan, am zis sa mai incerc, dar farmacista mi-a dat kids , care se da la peste 7 luni, trebuia sa iau baby, dar m-a intrebat cineva ? maine mna duc inapoi , andre parca tu dadeai alinan, e ok ?
Buna dimineata. Pe sticla noastra scrie "baby alinan", 15 picaturi inainte de masa, dar pediatra mi-a zis sa ii dau 5. Eu am ajuns la concluzia ca orice le-am da, timpul ii va ajuta la burtica. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata si de la noi,

Liliana La multi ani! Multa fericire si sanatate

Sa va traiasca micutii crestini, celor care ati botezat in weekend!

Ia treceti-ma si pe mine va rog pe lista mamicilor in actiune cu vreo 3 porcusori din aia mari. Mi-am luat cantar nou si spre marea mea uimire (nu prea inteleg de ce, ca doar am bagat ca sparta-n mine), cantarul arata 68.5, so.... musai un pic la slabit. Pana cum m-am tot cantarit pe la unu, altu si am scazut eu hainele si toate cele, de am ajuns la 66 kg, dar de fapt ma minteam singura.

Ionela de abia astept sa ne scrii din cartea aia.

Eu tare suspectez un dintisor, va spuneam ca Dragos e foarte agitat si saliveaza foarte mult. M-am uitat la el in gurita si se vede foarte tare acolo ceva alb si cand am pus degetu se simte uneori ca un varf de ac. Sper doar sa ma insel, ca mi se pare fff devreme ...

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Ia treceti-ma si pe mine va rog pe lista mamicilor in actiune cu vreo 3 porcusori din aia mari. Mi-am luat cantar nou si spre marea mea uimire (nu prea inteleg de ce, ca doar am bagat ca sparta-n mine), cantarul arata 68.5, so.... musai un pic la slabit. Pana cum m-am tot cantarit pe la unu, altu si am scazut eu hainele si toate cele, de am ajuns la 66 kg, dar de fapt ma minteam singura.

sa stii ca si eu am patit exact ca tine, cu diferenta ca la cantarul bun m i se terminase bateria, si m-am cantarit la cel vechi o perioada...si ma credeam si eu gazeluta la doar 61..si cand am pus bateria la cel bun, m-am trezit cu 61.8kg.., nu e mare diferenta, dar la cat ma oftic de grasa ce sunt..si 10grame conteaza la psihicul meu..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Alinus, am pus porcusoru la listuta.La cat mai putini porcusori!!

laurairina

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Laurairina multam de porcusor, adica de completare la listuta. Uff, Doamne noi in loc sa mergem in jos, mergem in sus ... nu-i bai ca slabim noi si vom fi iarasi ca niste gazele

Fetele, vreau sa va multumesc tare mult pentru comentariile la poze, tare ma fac fericita cand le citesc.

Asa, una peste alta, daca la Dragos ii ies dintii asa devreme, Riana a facut varicela. Ea ii la soacra-mea, dar tare mi se rupe sufletul, ca nu e aici cu mine, sa o alin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata buna! Bineinteles am venit cu apa plata.

Tare n-aveti chef de scris zilele astea...

Monis, am vazut pozele, f reusite ca de obicei, se vede ca v-ati chefuit fain.

Dienutze felicitari ptr micuta crestina!

Dana si Ralucutza ma bucur ca ati reusit sa scapati de protectiile de silicon, durerea o sa treaca dupa ce se obisnuiesc mameloanele cu contactul direct.

Stephy?????

Lumi, a venit Richard deja? Revedere frumoasa, sa iasa cu artificii!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput