Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 21
padi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui na_bo aici e o mica problema nu adormim la loc intotdeauna. ieri de exde la 4 la 6 nu am adormit nicicum pana nu i am mai pus o data titi in gurita. voi patiti asa sa nu adormiti ? |
Si noi ne confruntam cu aceeasi problema: adorme foarte greu la loc. Uneori o mai amagesc cu sanul si atunci adorme, alteori il mai trezim pe tati si reuseste el sa o ad oarma, alteori nu functioneaza nimic

Adriana
de
Laura (08.12.2009)
Lidia74 spune:
RAMONAC
.
SIMINA ce misto arata placinta
.Am incercat sa inru pe linkul cu Maya dar nu pot sa vad filmuletzul
desi m-am logat cu fulgusori2009.

ralu_seby spune:
Ei bine, nu ma supar ca nu vb si cu mine
, o sa sustin un monolog ca-s mai vorbareata din fire![]()
Citeam ieri cred, ca sunt fete care regretau f tare nasterea prin cezariana, nu atat operatia in sine cat frustrarea ca nu au putut naste natural. Eu sincer nu inteleg aceasta situatie..si eu am nascut prin op de cezariana, nu la cerere, ci pt ca bebe era mare si tocmai suferisem cu 2 zile inainte o incizie de chist pilonidal.Nu regret nicio secunda operatia (poate si pt ca m-am refacut f repede, nu am avut dureri, m-am ridicat fara probleme din pat),am dormit in seara dinaintea nasterii la Pretravaliu, e mult spus dormit pt ca practic nu am inchis un ochi, am auzit toate nasterile naturale..nu e incurajator deloc. Dr meu, un profesionist si un om minunat mi-a spus ca un bebe peste 3.500gr ar "ara" pe unde ar trece, avand in vedere ca nu-s prea mare in bazin. Stiu cazuri de mamici cu 5 copii, nascuti toti prin cezariana, ba chiar o prietena buna are 3 astfel de minuni. Se simte ok, e slabuta si draguta in continuare si chiar i-a alaptat pe toti 3.
Atata timp cat mi-am auzit copilul imediat dupa nastere, ca l-am vazut si simtit langa mine, mie mi se pare totul perfect. Cred ca mai vroiam sa scriu ceva dar deja ma chinui cu mesajul asta de vreo 2h si a venit si mami cu sor-mea pe la mine. Revin 
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Lidia74 spune:
Hai mai RALU ca nu vorbesti singura.
Sunt sigura ca si fetele citesc postarile tale dar de multe ori daca nu avem sfaturi pertinente atunci preferam sa nu intervenim.
Oricum asa cum bine zice un proverb ”perseverenta este o arma cu care nu dai gres niciodata”

simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 RAMONAC .SIMINA ce misto arata placinta .Am incercat sa inru pe linkul cu Maya dar nu pot sa vad filmuletzul desi m-am logat cu fulgusori2009.Lidia ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=K2dAUs-Kqtk
Al parolasem eu

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ralu_seby spune:
Va kissulesc, ma duc sa platesc celulele stem :*
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
simina_kin spune:
Iote cine vrea
.Ralu sa nu te mai aud ca spui asa ceva!
Si eu am simtit de multe ori ca vb singura, si nu sunt singura care a avut trairea asta, da stiu ca imi sunt citite mesajele![]()
Eu eram una din acele mamici care regreta cezariana, si regret pt ca am simtit durerea travaliului dar n-am ajuns la final, la nevoia de a impinge.Mi-ar fi placut sa stiu si eu cum este sa nasti natural.Mi-ar fi placut sa stiu cum este sa suga bebe lapte din tzitzi si sa nu mai dau 32lei/sapt pe LP![]()
Si mi-ar mai fi placut sa nu fi trecut prin atata durere postoperatorie, durere ce m-a tinut la pat o saptamana
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Lidia74 spune:
Apropos...unul din bebeii de care am avut grija ieri era plangacios iar altul n-aveai treaba cu el, isi facea jucarie din orice si zambea intr-una. Mi-am dat seama ca bebe-ul pe care mama lui il mai lasa sa planga pt ca nu avea cine sa stea cu el tot timpul era care credeti: cel vesel. Iar celalalt care era rasfatat de bunici plangea mereu adica de fapt nu plangea ci cerea atentie prin ”maraieli”. Bine..cred ca asta nu e o regula dar fiindca am avut-o pe mama ajutor de nadejde nu mi-am facut griji. Iar ea mi-a spus vazand ca cedam mereu la plansetele celui rasfatat : ”lasa-l in pace si nu il mai baga in seama ca se linisteste singur”. Si mare dreptate a avut. Sa le dea DD sanatate la toti bunicii.
P.S.: Nu fac aluzie la nici un bebe de pe forum...doar vroiam sa va impartasesc din mica experienta. Pup iu all

simina_kin spune:
ma bag sa fac CAPITOL NOU
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri