Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

si eu va citesc mai de mult dar pana acum nu am intrat deoarece mi se parea ca eu nu stiu ce sa va scriu.mi se pare insa ft. interesant acest schimb de opinii, din care tot ai ceva de invatat.
DIANA R imi plac sfaturile tale . amalia a pus 500 g in luna a doua si in 3 sapt din luna a 3-a 320g si de aceea cu sfatul pediatre ii dau dupa amiaza 30 ml LP. atat cat am cantarit o eu ,cred ca nu a cantarit nimeni. cat trebuie sa pape in medie la 2 luni si 3 sapt?

le pup si pe restul fetelor si sper sa ne cunoastem mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Simina esti un geniu. Am pus-o si eu pe Mariuca si a reusit sa se rostogoleasca de 2 ori si apoi a ramas saracuta ca un gindacel rasturnat.
Auzi, da invers merge? (adica de pe spate pe burta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dymomo, in cazul tau si eu as fi incercat completare, eu spuneam ca daca bebe refuza biberonul cu completare in conditiile cand alta data il primea fara probleme inseamna ca de fapt nu e nevoie de completarea aia, bebe plange din alt motiv decat foamea. Si ca n-are rost sa insisti sa stai cu biberonul cu orele sau sa schimbi tetinele sau laptele praf de nenumarate ori... No, parerea mea . Astept graficul ala, poate poate...

Fetele care isi fac griji ptr greutatea lui bebe; cititi aici, sa vedeti ca mai sunt si alte fete care gandesc ca mine.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Diana stiu ca ideal ar fi sa dau o fuga acasa intr-o pauza, numai ca o pauza tine 10 minute, iar eu de la Universitate pana acasa fac o ora plus o ora la intoarcere in total 2 ore cat ar tine un curs, asa ca nicio sansa...o sa tin cont de sfaturile tale care sunt sigura ca imi vor fi de mare folos...iti multumesc tare mult...sper sa nu-mi afecteze lactatia lipsa mea de acasa..
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare....mama ce bucuroaa am intrat in dimineata asta pe forum si ce mi s-a mai taiat elanul .
Va pup pe toate si eu si pt Lidiuta noastra draga un pupic special. Eu am masina de spalat Whirlpool da nu e super noua, ca e de vreo 4-5 ani si are buton din ala. Si a mamei tot aceeasi marca de vreo 7 ani, cel putin tot are buton. Poate unele marci nu au...ca auprogram separat de caltire si de aia..

urla piciul, incerc sa il fac sa pape ca iar are nazuri si ne auzim mai tarziu

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Simina esti un geniu. Am pus-o si eu pe Mariuca si a reusit sa se rostogoleasca de 2 ori si apoi a ramas saracuta ca un gindacel rasturnat.
Auzi, da invers merge? (adica de pe spate pe burta)

inca nu

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

mai scriu acum ,profitand de faptul ca galusca mea doarme. va mai zic si eu ce facem din experienta cam mica ce o avem.
vedeti daca bebeii nu vin cu instructiuni de folosire?
dimineata imi doarme ft bine de pe la 10, 11 pana la 13, 14, apoi papam ,ne schimbam, ne jucam, cantam si iesim afara ,cand se poate. Bine ca a mai trecut frigul.
dupa amiaza spre seara suntem mai morocanoase si cum nu ne prea saturam plangem. acum sa vedem cu laptele pref daca ne mai reglam programul
si noaptea e k, doarme pana pe la 3, 4 apoi papam tit, ca la ora aiaare si mami mai mult lapte. aici e o mica problema nu adormim la loc intotdeauna. ieri de exde la 4 la 6 nu am adormit nicicum pana nu i am mai pus o data titi in gurita. voi patiti asa sa nu adormiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

gata papaleala. Mi-adusai aminte, lavi e cu cafeaua la Tg Mures ca a zis ca azi e programata cu Rares la ecograf. O asteptam noi pe cand se intoarce cu o supa fierbinte sa se incalzeaca.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Na_bo bine ai venit la scutecele!
Scrie si tu 3 mesaje scurte ca sa scapi de moderare si sa-ti apara mesajele imediat

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Cine vrea sa faca placinta sa incerce reteta asta:

http://www.bucataras.ro/retete/3158/placinta-cu-branza-si-stafide-dovleac-sau-mere-.html

De 3 ani ma chinui sa gasesc o reteta buna si in sfarsit am gasit-o....mi-a iesit belea

Si nu-i singura reteta luata de pe acest site....am multe incercata

Mergi la inceput