Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 22
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin [] |
MAya este o dulceatza, sa-ti traiasca
iar de placinta ce sa zic, arata bine dar vreau sa gust intai

Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos
coquelicot spune:
Am auzit eu comparatia asta undeva ca durerile nasterii sunt asemanatoare cu orgasmul, ca eliberare. Ei, noi astea cu cezariana parca am facut sex da'fara happy end aka orgasm. ![]()
- Eu vorbesc de mine, nu ma refer la toate, parol, sa nu sariti:)
Lili,
, imi place cum scrii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu_seby Ei bine, nu ma supar ca nu vb si cu mine , o sa sustin un monolog ca-s mai vorbareata din fireCiteam ieri cred, ca sunt fete care regretau f tare nasterea prin cezariana, nu atat operatia in sine cat frustrarea ca nu au putut naste natural. Eu sincer nu inteleg aceasta situatie..si eu am nascut prin op de cezariana, nu la cerere, ci pt ca bebe era mare si tocmai suferisem cu 2 zile inainte o incizie de chist pilonidal.Nu regret nicio secunda operatia (poate si pt ca m-am refacut f repede, nu am avut dureri, m-am ridicat fara probleme din pat),am dormit in seara dinaintea nasterii la Pretravaliu, e mult spus dormit pt ca practic nu am inchis un ochi, am auzit toate nasterile naturale..nu e incurajator deloc. Dr meu, un profesionist si un om minunat mi-a spus ca un bebe peste 3.500gr ar "ara" pe unde ar trece, avand in vedere ca nu-s prea mare in bazin. Stiu cazuri de mamici cu 5 copii, nascuti toti prin cezariana, ba chiar o prietena buna are 3 astfel de minuni. Se simte ok, e slabuta si draguta in continuare si chiar i-a alaptat pe toti 3. Atata timp cat mi-am auzit copilul imediat dupa nastere, ca l-am vazut si simtit langa mine, mie mi se pare totul perfect. Cred ca mai vroiam sa scriu ceva dar deja ma chinui cu mesajul asta de vreo 2h si a venit si mami cu sor-mea pe la mine. Revin ![]() poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

, o sa sustin un monolog ca-s mai vorbareata din fire