Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Danuta, imi pare tare rau sa aud despre necazul familiei voastre. Sincere condoleante.

O sa va dea dumnezeu putere sa treceti si peste asta. Este tare trist, nu pot nici macar sa imi inchipui prin ce treceti.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mary felicitari mami..esti cea mai tare, dupå cum am mai spus!!

Cristina_ana ma bucur ca nu s-au oprit sångerårile si ca stais i tu linistita desi stiu ca in conditiile in care ai sangerari mari nu prea poti fi linistitå..Sper så nu mai ai acele sångeråri urate.

Kemsy chestia aia legata de patut e o chestie de la fisher price(o am de la nepotica) si atinge alea si 'duamna din masinå' il invata så numere 1,2,3..si A,B,C mai canta si ceva pe acolo dara sta la fiecare atingere de butonase pe acolo..el se distreaza de numa' si pocneste alea pe acolo

Monica m-am distrat de numa' cu filmuletele alea cu copilasii.Sunt totali cum papå ei acolo in legea lor

Hepilica super tare meniul, vb ei ca si cantitate cred ca atat mancam si noi acum

am vrut så fac si eu zilele trecute suculet de piersicå combinat cu altele si a cumpårat baba vreo juma' de kil , si cand så pun la storcator surprizå!! Nu a iesit nici un strop de suc si unde mai pui ca resturile care s-au presat acolo aratau ca o bucata de hartie igenicå nicidecum nu arata a pulpå fresh de fruct.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Danuta condoleante!Imi pare rau! Sper så treceti cu bine de perioada asta.

techilo ai primit mami pe mess nr de tel??

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

condoleante Dana. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine de un asemenea necaz.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

intru la cap nou! o sa dureze ceva ca-mi merge tare prost netul ..

am trimis pe mail retetele.

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Va multumesc mult. Nu avem de ales decat sa mergem mai departe. O sa ne obisnuim.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

hai ca am prins un val bun de mbps-uri ..

poftiti la

71

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

techilo ai primit mami pe mess nr de tel??

Bruce, minunea noastrå

iuliko, n-am primit nik. cred ca arunc laptopul pe geam...macar sa stiu o treaba

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Hepilica super tare meniul, vb ei ca si cantitate cred ca atat mancam si noi acum

am vrut så fac si eu zilele trecute suculet de piersicå combinat cu altele si a cumpårat baba vreo juma' de kil , si cand så pun la storcator surprizå!! Nu a iesit nici un strop de suc si unde mai pui ca resturile care s-au presat acolo aratau ca o bucata de hartie igenicå nicidecum nu arata a pulpå fresh de fruct.

asta ma revolta teribil. se presupune ca ar trebui sa fie fructe din care sa ne luam vitaminele si pe care sa le putem da copiilor nostri ca fiind cele mai sanatoase alimente. niciun alt aliment nu egaleaza FRUCTUL. este strigator la cer ce au ajuns fructele astea "naturale". de-aia eu sunt de parere ca mai bine mananc un mar mic si zbarcit din piata de la tarani, decat sa iau din supermarket ditai marul mare, frumos, lucios, nepatat si care sta in fructiera fara sa se strice 6 luni.

mi-a adus sot de la un vecin care avea morcovi "la iernat" vreo 2 kg.
sunt plini de noroi, urati de mori cand te uiti la ei, au fost tinuti in lada cu nisip in beciul casei...dar macar sunt 100% sanatosi. pai am si acum 2 morcovi in camara trimisi de mama si cumparati de la cora. mi trimisese chipurile sa-i fac maiei suculet. arata super fain: portocalii de iti iau ochii, mari, subtitei, drepti, lustruiti..., amandoi de aceasi lungime (pun pariu ca toti sunt la fel si ca "marimea conteaza" ) da' asta e important? prefer sa imi pun manusi si sa ii spal pe astia de noroi si pamant intarit si sa fac un suc plin de vitamine pe care sa il dau maiei.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hello fetele!
Am intrat sa va salut si sa va spun ca azi am inceput marea diversificare. Pediatra ne-a zis sa incepem cu supita asa ca azi am fiert un morcov si zeama i-am dat-o lui Andrei. A mancaat 4 lingurite fara sa dea nimic pe afara (cum facea de ex. cand ii dadeam calciu) deci ceva ceva ia placut. Dar pe urma nu a mai vrut asa ca m-am oprit. Era si cam obosit si ii era si foame pt ca pana am facut eu supita si am si racit-o a trecut cam mult. Asa ca maine o sa o fac mai de dimineata si o pun la frigider pana la pranz. O sa incerc sa ii dau cam cu o jumate de ora mai devreme decat era el obisnuit sa pape lapte ca sa nu ii fie ff foame. Ma bag un pic la recuperari, dar vreau sa ii spun Fragutei ca bibe Dr. Brown poti cumpara de pe site-ul lor http://www.drbrowns.ro/shop/.

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput