Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monique nici eu nu i-am dat evei masa de cereale .. i le puneam in fructe sau in supica sau in iaurt seara .. in lapte nu mi le-a vrut never ever.

manga sa stii ca mai am o multime de surse de inspiratie ..

hepilica banane din gradina .. glumesti, nu? dar piersici ai???

fragutza am inteles .. nu vrea bibe .. asa era si eva. cat m-am luptat cu ea cand am intarcat-o .. nu vroia neam lapte praf la bibe si nici altfel .. pana la urma, l-a acceptat ..

ioanna cred ca-l dureau gingiile .. ce scump e!

mary bravo! faci cinste!

uff credeam c-a adormit anna .. maraie ..

revin.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Moni, sa stii ca si eu m-am gandit la piersica, din obisnuinta, dar aici sunt fructe de import. O sa ii iau, sa vad ce si cum.

Eu nu ma omor dupa ananas, dar daca maimu' doreste, se lasa interesata, introducem si din asta, ce sa facem.
Ce mai face Dragoselu'?

Fraguta, super tare mesajul de la semnatura!

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cunoastem,cunoastem,mi-a facut si al meu o astfel de isprava dimineata,ca m-am si speriat ...tot din categoria agitati

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Vai, ce greu imi merge forumul, ca m-as fi bagat la capitol, dar in conditiile de fata nu ma risc!

In alta ordine de idei ma dispera copilul asta al meu, dupa masa de la pranz si ce de dupaamiza atat se frichineste si suceste pana vomita intr-una....nu mai stiu unde sa o pun, in pat nu vrea, pe canapea nu vrea, pe perna nu, in scoica nu, in leagan nu, in brate nu....si de agitatie da afara intr-un mare fel, asta dupa ce ca mananca numai cum vrea ea!

NA, ca am parat-o!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

maia a papat 70 ml de lapte cu cereale, dupa care nu a mai vrut. ma duc pe teresa sa ma bag cu capu-n zapada. aveti niste axion...ca am pofta.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle zicei ca i-ai facut piticei Rotarixul vineri....a fost prima doza, acum la 4 luni impreuna cu Infanrixul? Tare sunt in ceata ca maine ar trebui sa facem si noi si eu tot nehotarata sunt. sa imi spui si mie pls!!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Ce am facut eu azi la pranz: salata si gnochi
http://picasaweb.google.ro/MonicaPercea/TalenteCulinare?authkey=Gv1sRgCISnrY6R3pFy#5436609613153231714

Va pup ca tb sa fug dupa Teodora la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

A revenit dupa o sapt. neagra in care mi-a murit si am imormantat socrul (va spusesem mai demult ca am cel mai bun socru din lume. A murit singur in casa, discret, fara sa deranjeze, asa cum a facut toata viata. Si fara sa ne previna macar ca era bolnav. A fost un soc imens si o lovitura teribila pt. sot care a fost crescut de tata, fara mama de la 2 ani si care a avut cu tatal lui o relatie asa apropiata, blanda si frumoasa cum nu stiu aca am mai vazut.

N-am vrut sa va intristez, ci doar sa va impartasesc din suferinta familiei mele. Si din golul ramas si din dorul de el...

Acum cu inmormantarea au revenit ai mei in Bucuresti sa ne ajute si fetita a stat mai mult cu mama. Si s-a diversificat saracuta cu de toate: cereale cu lapte Humana cu piersici si suc de fructe (amestec de mar, para, mandarina, kiwi, morcov rosu, morcov alb) dimineata, supa de legume strecurata (morcov alb +rosu, dovlecel, ardei, rosie, cartof, ceapa), piure de banane la amiaza. Seara, dimineata devreme si noaptea san de la mine.
La cereale ..la inceput le mananca...apoi le amestec cu suc de fructe ca sa o pacalesc.
De dimineata (masa a 2-a care e pe la 11 la noi)a mancat 180 ml suc si 2 linguri cereale uscate adica vreo 80 ml cereale preparate.

De luat in greutate in aceasta luna a cincea a luat 300 g. Of. Sper sa ia mai mult luna care vine. Totusi are 7,5 kg deci inca nu ne ingrijoram. O sa incerc sa-i bag cereale si seara, sa vedem.

Va pup si o sa incerc sa citesc din urma.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si

ellenuta, mama, glumesc desigur. ce sa fac si eu de necaz? unde sa creasca bananele in romanica asta friguroasa?
are fata piersici. macar de-ar manca bebeii nostri atat de variat, cate feluri de fructe gasim.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

dana, condoleante...ma bucur pentru voi ca ati cunoscut un om asa deosebit

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Elena, mami de http://lb3f.lilypie.com/Urscp2.pngEva

ellenuta, mama, glumesc desigur. ce sa fac si eu de necaz? unde sa creasca bananele in romanica asta friguroasa?
are fata piersici. macar de-ar manca bebeii nostri atat de variat, cate feluri de fructe gasim.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput