Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*
Raspunsuri - Pagina 12
mimika spune:
RALUK, MIHA si ai mei mai regugiteaza/ vomita, insa mult mai putin decat cand erau mici. Cam de la 4 luni jumatate s-a mai reglat situatia. Si de tusit si ai mei tusesc ziua, mai si stranuta, dar daca nu mi-au facut febra sau altceva, nu m-am ingrijorat
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi
mary_07 spune:
Va pup tare fete dragi

,eu ma retrag la somnic,trebuie sa fiu fresh pe maine dimineata (la 8,ce m-au nimerit astia cu orele lor matinale
) la ULTIMUL EXAMEN 

Si dup'aia fac cinste cu o cafea colegului ce m-a ajutat la ex de informatica ![]()
![]()
Noapte buna
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
raluk16 spune:
Lali la multi ani sotului si o seara frumoasa in continuare!
Moni
ai fost totala cu emoticoanele aseara ![]()
Hepilica
cu mancarea ai mai incercat si dupa ce se opreste din plans? Ca poate ea vrea sa pape, dar nu poate, de afte cum spui tu, de rosu in gat, de gaze si pe o parte si pe alta... al meu mai nou are colici si urla la papi pana scoate ceva...
. De cand vreau sa-ti zic ca numele frumoasei tale imi aduce aminte de un prieten care are o printesa cu numele asta. Si acum in decembrie i-au facut poze la implinirea unui anisor. Apoi au trimis pozele respective site-ului de unde au cumparat rochita. Cei de acolo au fost asa de incantati de poze, ca au dat rochitei numele Maia si au pus pozele acolo pe www.aladyandherbaby.com/item.php?item_id=1705&category_id=81" target="_blank">site
Elle temperatura subfebrila eu citisem ca e de la supraincalzire, si ca trebuie sa ii mai dezbracam si sa facem mai racoare in casa.
Meli
da, da, ar fi trebuit sa fac cinste, dar uite ca m-am tras la fund. Ce-i drept ca si oferta de la mine ar fi fost cam saracuta
. Multumim mult
. De fapt uite, cam la ora asta era acu un an...
Claucia multumim mult mult ca pe langa postarile in care ne incanti vorbind de minunata familie, ne mai spui despre diversificare asa explicit 
Selen multumim de urari
. Eu am vazut in gama cerealelor de care spunea Vik si pe baza de porumb sau mei tot asa, fara gluten. Si pe mine m-ar preocupa treaba asta cu constipatia, ca piticu meu deja face numai o data la 5 zile, si atunci numai stimulat ori cu termometru, ori cu supozitor. Si eu pap zilnic salate, portocale, kiwi, pasta de rosii, ceai de colici, orice am citit ca la altii ar face chiar diaree...
Ralu o sa iti arat maine poate unde ne-am facut noi tortul o idee de tort cu tzitzi, ca si eu am vazut torturi faine cu biberoane si am zis ca nu i se potriveste ![]()
Pupam Uka
si speram ca nu mai e blue...
Pupam si pe Santo 
Revin
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
Raluk, mami, eu ma gandeam ca azi sarbatoresti
!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma."
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan si poze cu Josh la 5 luni. Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09"Babies can't be spoiled...only nurtured." |
vai, vai...m-a terminat Samuraiul. cat e de frumos si de scump. si ce trasaturi superbe are. nu mai pot dupa el. si zulufii aia de pe parti...direct la Shogun m-a dus cu gandul.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
crocodana spune:
Raluk,
! aceesi problema o am cu Ama! iar au trecut trei zile fara placintica, am papat kiwi, fructe, nebunii.......nica....trist este ca ii mai dau si sirop lass baby din plante si tot nimic..sucul de pere nu a facut nimic....azi am reusit si i-am dat mai mult din atat controversatul suc de portocala la care renuntasem...astept cu nerabdare rezultatul...
! medicul imi tot zice ca se va regla cand vom incepe clar diversificarea!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
miha joshua e dulce dulce dulce dulce!sa fie sanatos si cuminte!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
raluk16 spune:
Uve Doamne, mami, prin ce ati trecut! Va pupam
cu drag si speram sa nu mai aveti probleme cu sanatatea! Stiu ca am mai spus asta o data, dar sper de data asta sa functioneze gandurile bune.... Dar de la ce o fi facut printesa inflamatia la ureche si rosu in gat?
Si ce ziceai cu adormit bebei pe picioare mi-ai amintit ca mai sunt aici care fac asa. Ia spuneti voi si la baba cum e tehnica, pentru ca ma cam lasa mainile de la leganat in brate la plimbare... azi la un moment dat am crezut ca-l scap
Cristina incearca pus fundicu in ceai de musetel. La asta micu al meu ii trec iritatiile dupa baia in musetel si numai dupa ce sta inca o noapte cu pipi incepe sa se roseasca din nou. Si mie imi plac tare mult huggies, mai mult decat pampers premium care.
Vai si ce mi-ai spulberat toate visele... ador si eu sa stau tolanita la soare si sa ma balacesc in mare... 
Si nu mi-as fi imaginat o bucatareasa asa experimentata ca tine sa nu aiba cantar! Uite oare nu-i spune domnul Z soacrei o idee mai bunuca de cadou? Poate fi si cantar de bebe, nu ne suparam...
Nela ma bucur tare ca se ingrasa struta si ca ii plac cerealele. Nu iti spun ce ciuda imi e de lipsa mea de timp de cate ori spune cineva de blogul tau sau al Lilianei 
Ralu tot e bine ca ati lamurit-o din timp si nu te mai stresezi cu iesirea. Stiu ca spuneau fetele ca e relaxant, dar eu de cate ori am lipsit am fost varza... poate voi evolua...
Uite ca Maria mi-a amintit ca eram si eu ingrijorata de Gianina cu scarlatina...
Maria super urare de sarbatoarea noastra, multumesc mult 
Si ce zi minunata ai avut, cu pui cuminte, tu harnica, zi insorita, muzica buna...
Alex multumim de capitol. Uite ca mi-am notat de pozele tale, dar intre timp a crapat calcul si am pierdut si history, poate mai apari sa le vad.
Ralu ai fost tare cu rochia 

Revin
raluk16 spune:
Ralu uite, sarbatoresc uploadand poze pe picasa: tort cu tzitzi. Pai nu sarbatorim conceperea... apoi daca o consideram aniversare a celor doua liniute, anul trecut ni s-a recomandat o pauza ![]()
Claucia vai mami, eram sigura ca poza e din aceeasi zi, si parul e parca la fel 
. Esti superba!
Apropo de par, nici nu v-am zis ca m-am tuns scurt vineri
. Imi cadea foarte mult, am speriat-o pe coafeza, era sa ma trimita la spital. Baga piaptanul intr-o suvita sa vada pe unde baga foarfeca si ramanea cu suvita in piaptan fara sa fie nevoie de foarfeca
. Deci toate firele mai lungi de par sigur cadeau in vreo doua trei zile si ramaneam freza fanta. Si acum imi cade tare rau, cand m-am spalat ieri pe cap eram plina pe corp de par, chiar daca scurt de data asta. Dar macar nu ma mai stresez eu cu el acum
. Cred ca imediat bag aparatul, ca deja mi se pare prea bufant in cap, arat ca o tanti.
Anomis
multumesc mult de urari. Cu wrapul vad ca ti s-a raspuns. Pai noi astea care e musai sa-i purtam pe maimutoi, mai bine ii caram cu tot felul de carrieri, ca macar asa nu ne dor spatele, mainile, etc.
Laura felicitari pentru dintisor! 
Lullaby multumesc mult mult mult 

. Alex puiul e biniuca, am inceput sa ma obisnuiesc
.
Claucia ![]()
![]()
uau, multumesc mult de apreciere. Eu nu ma vad chiar asa o experta. Cred ca de la o varsta (inca nu stiu care, de la cate luni) trebuie sa le introducem grasimi sanatoase. Peste nu se poate inca, nuci si seminte nu. Asa ca ramane uleiul si fructul avocado. Eu cred ca voi baga intai avocado, desi nu-i sigur ca hormonizatul si pesticizatul din supermarketuri o fi mai sanatos decat uleiul de masline. Ai pus o super documentatie despre el 
! Explicatia din carti pentru introducerea uleiurilor la bebei este pentru a se putea absorbi vitaminele liposolubile (cum e vitamina A, de exemplu). Adica noi facem vitamina A din betacarotenul din morcovel doar daca il papam cu ceva grasimi. Dar la bebei ma gandesc ca au si grasimile din lapte. De asta ma intreb de la ce varsta sunt necesare grasimile. Oricum, sunt bune si pentru ca au multe calorii, pe langa ce ai scris tu acolo. Am o carte in care pun ulei si in piureul de fructe
mi s-a facut greata instantaneu, deci ala al tau de legume cu ulei e un deliciu ![]()
Mimika felicitari pentru dinte!
Cu ce ai inceput diversificarea de s-au reglat piticii cu scaunul? Pleurotus eu il amestec cu condimente si ulei si il pun pe o hartie de copt la cuptor. Totul ia vreo 5 minute pregatirea. Dar nu te lua dupa mine, ca poate vrei ceva mai interesant. Mami il face pane cu pesmet si e super! Sau fiind asa mai crocant, si nu apos ca champignoanele, merge tare bine la rulade, droburi, etc.
Am vazut un Bruce tare frumos, impreuna cu mamica lui cu care seamana tare si cu tati lui cu care se joaca si se iubeste! 
Revin
raluk16 spune:
O, Luci ce as vrea ca vomatul puiului sa fie de la kk
. Dar ai dreptate cu papatul haplea. Pentru ca noaptea vomita foarte rar, chiar daca papa mult. Dar papa linistit.
Meli succes maine! Tinem pumnii! Si distractie placuta, daca trebuie sa te sacrifici si sa mai stai prin oras si dupa examen, sa te platesti de datorii ![]()
Mimika
multu
Croco eu cautand tot felu despre constipatie, am gasit si la care nu le trecea nici pe la 2 ani, de aveau deja fisuri la fundulet si probleme mari. Ziceau ca poate fi si colonul foarte lung si abia cand va fi mare de tot sa fie proportional cu restul sistemului digestiv. Doamne ajuta sa se rezolve si la noi cu diversificarea, ca altfel e jale... iti dai seama ca scaunul va fi din ce in ce mai tare...

09.09.'09