Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna seara fetelor...nu am apucat decat sa vad niste poze..
Cuscra Andra..ati fost de vis...Doamne cat de frumosi ati fost...iti spun sincer ca cel mai mult m-ai cucerit tu...nici nu am avut curaj sa-i arat colocatarului pozele tale...o asa femeie frumoasa...
Sophie a fost adorabila.. o pupa Alex dulce..se vede ca sunteti o familie fericita...

Hepilica... PUR mami?
Alex am vazut poze cu printesa ta...o dulceata

Merg la recuperari dar sunt prin zona..

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Eu va las sa profit de somnul puiului, ca acuma pe la 12 si ceva trebuie sa se/ma trezeasca.

Va pup cu drag

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk, sunt super torturile! Cine le face?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutarea!
Am vazut ca ati stat aseara dupa pozele andrei si v-a cam tras teapa.
Vai raluk ce emoticonuri ai pus tu acolo la cap. 69. Si zici ca Alex face la 5 zile cu stimulare. Asa facea nepotelul meu si dupa ce a stat in fundulet la pus sora mea pe olita si de la 8 luni tot la olita facea.Cred ca-l ajuta pozitia aia de pe olita.
Laura, felicitari pt dintisor.
Monique, ai fost o mireasa deosebita. Nu era nicio faza cu regizorul, doar am intrebat cum se simte acum pt ca stiu ca ai spus ca avea ceva probleme.(stiu pe cineva cu aceasi boala si de aceea eram curioasa cum mai e).
Dana, pe unde anume in email gasesc cartea de care-mi spuneai?
Maine o sa pun si eu ceva carti despre diversificare si ceva poze.
Acum va las ca parca m-a luat somnul.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

meli succes maine!

Raluk vai ce torturi minunate!

Mai veau så va spun ca de cand am inceput cu diversificarea s-a reglat foarte bine cu kk..face la aceeasi maså si anume la cea cu piure/supå.Face in fiecare zi si s-a intamplat så faca si de 2 ori , unde el cand papa decat lapte facea si la 2 zile si chinuiala..Acum face mai tare dar nu se chinuie deloc, se screme de 2 ori si gata e treaba..La inceput am fost speriatå cand am vazut carnåciorul live..dar apoi m-am gandit ca acum papa si altceva decat lapte e si normal så faca mai tare dar cica nu e bine daca face ff tare..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Mai fetelor voi ce fel de mere le dati puiutilor?
De cand i-am bagat si sucul de mar Alex nu mai vrea sa ia nici macar sucul de morcov...

Mergi la inceput

Doamne Raluk ce torturi minunate...eu am avut totul 106 la nunat si botez(am mai facut niste modificari) si era bleu...cine le face?
Vreau si eu sa dau comanda...

Mergi la inceput

Am ramas singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am culcat copilul si acum beau o bere. Sunt o doamna si ma respect
ramasesem datoare cu experienta de azi care mi-a dat foarte mult de gandit, dupa ce ca eram eu numai ganduri de dimineata pana seara.
Am ajuns la 9.30 la gradinita (ii voi spune gradinita dar de fapt acolo merg si copilasi mult mai mici). Am intrat si am cunoscut-o pe Sarah care ea tinea si aceste intalniri. Era ea si doua englezoaice genul super imputit, semi-drogate, semi-tinere si semi-ciudate. Am fost usor dezamagita in prima faza cu atat mai mult cu cat aveau copilasi mari de 14 respectiv 15 luni (aici le zice varsta pe luni si dupa 1 an).
Sala era super faina, PLINA OCHI de jucarele si groapa de nisip,masute, scaunele etc. Au inceput in stilul lor caracteristic sa se entuziasmeze de David, m-au intrebat ce varsta are etc.
Nu trec 10 minute ca incep sa curga mamicile spre bucuria mea. Au aparut polonezele aranjate si dichisite cu bebelasi mai de varsta noastra si cativa mai mari. Ideea acestei intalniri pe care pedalau ei foarte mult e ca sa iesi din casa si mai socializezi cu alte mamici.
Am fost oarecum socata cand am vazut cum se joaca "cei mari" sugeau toti din papusi, alergau desculti, scapau biberoanele pe jos, calcau toti pe ele si la luau apoi sa bea. Nu mai spun ca in biberoane aveau suc facut cu apa si ceva concentrate chimice.
Cei cu mucii in nas isi schimbau intre ei jucariile cazute prin nisip si le sugeau cu pofta. Toti pareau fericiti si eu ma intrebam daca cumva faza cu imunizarea nu este cumva exagerata.
L-am tinut pe David in brate la mine, stand asa in fudulet si am fosnit o carticica frumoasa care il captiva. Ceilalti doi bebelusi de 7 luni stateau deja in fund si isi schimbau intre ei jucarele.
Le-am explicat ca eu as vrea ca David sa nu se sperie cand vede straini si m-au asigurat ca aceste intalniri ii vor face foarte bine pt ca vin cam aceeasi oameni si in scurt timp va invata fetele noi. David a stat treaz 2 ore si a analizat absolut tot fara sa zica nici miau si nici pas.
Am intrebat si eu cu ce au inceput diversificarea si mi s-a raspuns in cor ca cu baby rice.
La subiectul masaj au ramas uimiti ca eu fac zilnic si ca STIU cum ....si am precizat si eu ca as vrea sa stiu daca sunt ceva tehnici speciale. A ramas ca imi arata peste o saptamana.
Am primit si o cafea si lira era sub forma de donatie ...nu era obligatoriu sa o dau.
Pe Charlie insa trebuie sa-l "platesc" joi ca nu e angajat acolo si trebuie platit. Am aflat ca va canta la pian si la vioara si ca in general bebelusii sunt captivati de muzica lui.
Am vazut copilasi care se tavaleau pe jos si urlau, lasati in pace sa se calmeze, am vazut cat de mare e o gradinita si cate persoane se ocupa de o mana de copilasi. La plecare erau scosi unii mai mari in curte, in gradina, unde era plin de leagane si masinute super faine si unde urlau toti cat ii tineau rarunchii.
Nu a fost cine stie ce dar am zis ca mai merg sa vedem cum reactioneaza Davidelu.
La plecare l-am pus in carut si am mers in oras sa mai rezolv ceva treburi si el a dormit bustean, epuizat fiind de cate studiase pe acolo cu ochisorii lui draguti si avizi de cunoastere.
De fapt ideea de baza e ca mergi acolo, copilasii se joaca in taina lor si mamicile stau de vorba. Multe dintre ele erau la al doilea copil si cei mai marisori erau la diverse grupe la aceeasi gradinita. Toate m-au asigurat ca e extrem de benefic sa vin cu David ca sa se obisnuiasca cu copii pt ca va fi foarte bine pentru el cand va trebui sa-l las acolo la program de cateva ore sau chiar toata ziua, la gradinita, cu atat mai mult daca va fi aceeasi si va fi un loc cunoscut de catre el.
Acum ramane sa vedem si joi cum va fi cu muzica.
Sper ca nu v-am plictisit prea tare

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Dar nu ai zis pana la urma daca ti se pare ok sa-l integrezi pe Davidelu' intr-un astfel de loc?...

Mergi la inceput