Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*
Raspunsuri - Pagina 11
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unombun spre rusinea mea nu stiu care e mucilagiul.ma gindeam ca la Capraru scrie,dar nu am cartea. |
unombun - vezi ca sunt si cereale de la topfer speciale pentru diaree si se pot administra de la 5 sau 8 saptamani (cand se presupune ca nu ai inceput diversificarea). Se dau cu bibe. Sunt "cereale din orez Bessau" sau "cereale din orez si morcov Bessau". Ambele sunt mancaruri dietetice pentru tratamentul diareei la copii.
Pe cutie scrie:
"Nu hraniti copilul timp de 8-12 ore. In acest timp puteti da 3-4 mese ceai sau cereale din orez Bessau - Electrolyte Diet pt a compensa pierderile de lichide si sare din organism. In urmatoarele 12 ore hraniti copilul de 3-5 ori cu cereale din orez uscat Bessau 10%." Si iti explica f clar cum obtii combinatiile recomandate pt fiecare zi.
Sanatate puiului
.h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
kawaichan spune:
Ralukule te pup,am tot asteptat sa scrii ceva,dar te citesc maine
sper ca sunteti bine,cum e cu tusea?
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
Iulika29 spune:
Luto ce ai mai facut cu pozele in photoshop? Eu m-am jucat cu una de a mea si uite ce a iesit..La prima vedere zici ca e desenat al alegere dar nu ..e facuta albnegru si apoi ochii mei si ai lui si cercelul
sunt culorile naturale dar datorita contrastului , asa a iesit.
Si aici cateva poze noi cu Brucu.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
claucia spune:
| citat din mesajul lui kawaichan si poze cu Josh la 5 luni. Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09"Babies can't be spoiled...only nurtured." |
deci nu mai pot cata frumusete de baietel de 5 luni! Sa va traiasca si la multe lunite si multi ani!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
raluk16 spune:
Luci
doarme la mine in brate cu intreruperi, moment in care trebuie sa ma ridic sa-l leagan si sa-l plimb. V-am zis eu ca are ceva cu forumul ![]()
Miha te pup cu drag
. Sa stii ca poate ai dreptate si nu e nimic important, poate de la saliva sau regurgitari. Pentru ca in somn nu tuseste. Cel mai mult il apuca atunci cand plange, dar si in rest putin. Voi cum sunteti cu regurgitarile? Mai bine putin? Saracutul pui, chiar la aniversare sa o pateasca asa... Va pupam 
.
Si dupa cum te-a intrebat toata lumea ce bai are ca vomita mi-am dat si eu seama ca suntem specii rare
. Eu credeam ca toti bebeii au faze de la regurgitat putin pana la vomat de parca ai fi la concurs de tricouri ude si mai trebuie sa speli si pe jos 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
lutoniana spune:
claucia multam de mesaje....super informate :)
iulika da ce dragut e puiu si in unele poze zici ca ar avea breton, asa iti seamana....imi vine sa-l pup mereu. Domnul Bubu are un profil de viking, asa-mi pare mie ![]()
Auzi, da sta asa cuminte in patut ? ![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Iulika, ce bine seamana Brucu cu tine! Pupa fata baiatul frumos!
Mihaela, sunt fascinata de parul lui Josh!
So, proiectul Natalie, tati & biberonul a fost un fiasco total! Mai intai am incercat sa scot un pic de lapte..dupa eforturi sustinute c-o pompa electrica am scot cam 5 ml![]()
![]()
. Am perseverat totusi, i-am dat la sotz biberonu' sa dea la fata sa pape. Nici macar nu a incercat sa linga ce curgea, nu mai zic sa suga...un esec total. Am adormit-o tot eu, dupa aprox 40 mins de supt

Deci s-a rezolvat, nu se poate!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma."
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Luci doarme la mine in brate cu intreruperi, moment in care trebuie sa ma ridic sa-l leagan si sa-l plimb. V-am zis eu ca are ceva cu forumul Miha te pup cu drag . Sa stii ca poate ai dreptate si nu e nimic important, poate de la saliva sau regurgitari. Pentru ca in somn nu tuseste. Cel mai mult il apuca atunci cand plange, dar si in rest putin. Voi cum sunteti cu regurgitarile? Mai bine putin? Saracutul pui, chiar la aniversare sa o pateasca asa... Va pupam ![]() .Si dupa cum te-a intrebat toata lumea ce bai are ca vomita mi-am dat si eu seama ca suntem specii rare ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
heiiiii, si davidelu vomita dar eu eram convinsa ca-i normal
Dupa fiecare masa cate un pic, nu exista masa fara voma.....
Dar eu zic ca o face pt ca mananca extrem de haplit si repede si agitat....mai face si caca in timp ce mananca si se screme (scuzati exprimarea plastica va rog) ....
Atata timp cat ia in greutate si e fericit e bine.
Dar david nu vomita lapte asa ce a baut la masa respectiva, mereu vomita cate un pic de branzica....
Acum stau si ma intreb daca aveati nevoie de toate aceste amanunte

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
Da, da si Natix vomita, destul de mult chiar. Acum cateva zile a avut un super jet, .....aratam de parca ar fi jucat in cel mai hot XXX....
Pediatrul a zis ca e ok cata vreme ia in greutate.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma."
Iulika29 spune:
Lutoal meu Bubu e viking adevarat ce mai
.Si cu Brucu nu sta el asa in patut, daca ma crezi ca atunci l-am pus putin så asez niste haine si am vazut ca se burica putin si i-am facut poze, in rest el numai cand doarmea noaptea e in patut.Niciodata ziua.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå