Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Buna seara! Ce "face" fetele? (din acelasi ciclu: sa va traiasca copii. Ce e? fete? baieti?)zici ca s-au vorbit astia de la mine din cartier, zi de zi aud aceeasi intrebare
Am cetit si io fro 5-6 pagini, cat imi permite timpul, deh!
Fetelor, sa stiti ca daca bebelacii au vreo zi cand mananca prost, sunt apatici si maraiti, posibil ca le strapunge un dintisor gingia. La mine asa a fost. Azi i-a iesit si lui Luca un dintz Tot un incisiv jos, in drepta. Matei are in stanga. Si la ei asa s-a manifestat, in primul rand au facut ifose la mancare. Dar lapticul nu l-au refuzata,asa ca le-am suplimentat cu laptic mesele "subtirele". Aaaa, noi am devenit foarte kkciosi din foarte nekkciosi de cand cu diversificarea. De la o data la 3 zile am inceput de 3-4 ori pe zi. Ce oi mai fi vrut sa zic?
Am vazut poze de Sophie Amelie. Mai e cazul sa zic ceva?
Nu mai stiu nimic din ce am citit techiloasa e inzapezita. Ia un de la noi. Joi ne ducem la control la ochisori, vineri facem eco la fontanela. V-am zis ca la noi este inca foarte mare.
DECI, deoarce nu mai stiu ce am citit, am impresia ca intru doar sa ma laud, dar sa stiti ca ma mai uit si eu la poze, cand apuc si avem niste dovlecei frumosi-frumosi si va multumesc mult ca va uitati si voi la noi. Si ma bucur tare-tare pentru toate progresele puiutilor. Si mai salvez si retele de la voi, desi nu sunt eu asa tare in bucatarie, dar sa fie acolo. Apropo, am luat niste pleurotus si nu stiu ce sa fac cu ele Ceva idei?

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

si poze cu Josh la 5 luni.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Cat de scump este..Si cum ii curge lui baluta, puiu mic
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mihaela, Josh e o minune de copil. Daca nu stiam ca e baietel, as fi jurat ca e fetita! Adorabil copilas!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multe lunite si la multi ani puiului scump si pletos si frumos Joshua!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Kawaichan Joshua e un scumpilici.Ce frumos sta el in fundulet..Al meu nu da semne ca ar sta, cade in cap.

La mine a inceput 'viata'..Bruce a adormit deci imi pot face de cap.M-as baga la un film dar nu mai stiu ce filme noi mai sunt så le tragem in jos de pe net.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina multumesc mult, e neschimbata Irina, cum o stiu eu, trestie la trup si zambitoare. Parca o regasesc cumva asa mai matura, mai sexoasa, nu stiu cum sa zic.....Nu e aceeasi cum eram pe vremuri pe Colina

Joshua e mortal.....si ce par are ...si ce mocusoare....sa-l papi tot tot

Raluk ce face puiu ? doarme ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

si poze cu Josh la 5 luni.

E un dulce, sa-ti traiasca!
La multe lunite!
Sa fie sanatos si voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

lullaby ce face Alexutu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

lullaby ce face Alexutu ?

E din ce in mai interesat de lucrurile din jurul lui, vrea sa le atinga, sa le simta si mereu are ceva de comentat. Ma uitam la filmuletul cu David si ma intrebam cand o face si al meu la fel, abia astept. Acum doarme, i-am facut baie, dar inainte ne-a venit ideea creata de a-l da cu putin ulei pe capsor sa arate maine bine si iti dai seama ca l-am spalat de patru ori cu sampon si tot e un pic uleios. Multumim de intrebare. Uite ca tocmai a descis ochisorii.

Pupam pe Davidosu scump si pe mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

multumim mult fetelor pt aprecieri

ma duc si eu la nani dar nu inainte de a zice si eu doua vorbe legat de faza cu Sabina pt ca mi-e prietena si de la mine de aici se vede putin altfel
Poate ca a exagerat cu gluma,poate ca nu,de sarit calul l-a sarit un pic dupa,e drept.Dar cine nu-l mai sare cateodata..
Pe scurt,mie mi-e draga fata asta si suntem prietene bune de aproape 5 ani.Nu am vazut-o niciodata aprinzandu-se asa,pt o fire calda si domoala ca a ei a fost un eveniment.Puteti s-o puneti pe seama faptului ca are un pui nascut prematur sau puteti s-o puneti pe seama nervilor si a oboselii.O stiti foarte bine din sarcina toate,ati apreciat-o pana acum si m-a mirat usurinta cu care ati taxat-o unele...pacat.Mi-ar fi placut sa vad mesaje in genul celor ale cristinei_ana-direct,prieteneste-un "ai sarit calul" sau "ai cam dat-o de gard Sabina"...intr-un grup unit ca al nostru ar fi fost mai mult decat normal...in schimb am vazut ceva care incepea cu "stimata duamna" etc ,ca la piata,ce sa mai.
Liliacule draga ce sa mai zic..ai dat-o si mataluta cu oistea de gard la mare arta...dupa care ai incercat sa dregi busuiocul cu mesajele in care ziceai ca ti-e draga.Parerea mea,din unghiul din care privesc eu cam asa se vede.Daca esti deschisa la critici n-o sa te superi,daca nu..asta e,macar am spus si eu cum vad situatia si ce am simtit vizavi de ce s-a petrecut.

Si cu asta va las,ca ma ia piciul de fresh maine dimi.
V-am pupat,noapte buna !

Mergi la inceput