Gata, am venit si eu de la farmacie Am luat emulsie 50+ de la avene si pe acelasi principiu "macar nu e scumpa" am dat 21 de lei pe o crema de la elmiplant impotriva petelor. Daca aveam rabdare sa intru in urmatoarea farmacie combinam 2 in 1 si gaseam o crema pe la vreo 57 de lei impotriva petelor cu spf 40. Deci ma scoteam vreo 20 de lei. Asta e, macar sa mearga
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Pai din cercetarile mele intensive reiese ca la unii oameni chiar au avut efect cremele depigmentante Elmiplant, Farmec, Oriflame. Din pacate la mine niciodata nu merg solutiile simple, la indemana si ieftine... bad karma, I guess...
Tot cautand pe net am dat de fiolele si serurile cu AHA de la Floritene, ma bate gandul sa le incerc dupa ce o sa termin cu Retinul (care oricum e pentru uz strict local in cazul meu). Fiolele contin acizi de fructe si diverse alte substante, iar serurile au diverse concentratii de acizi (de la 5% la 60%, ceea ce e imens, e cat un peeling profesional). O sa pun si eu un topic, sa vad daca le-a mai folosit cineva...