Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Astazi am primit un martisor de la pui...era asa de emotionat...nu care cumva sa nu-mi placa!
Apoi am fost cu el prin oras sa cumparam martisoare pt.fetele de la gradi si l-am intrebat daca vrea vreunul mai deosebit sau le luam la fel pe toate si mi-a raspuns ca nu are nicio fata deosebita la gradi,toate sunt la fel....deocamdata!Avea o preferata dar pt ca nu-l lua in seama ,s-a gandit ca ar fi bine sa nu o mai placa nici el asa ca...zis si facut:toate la fel!
In rest....ne bucuram ca vine primavara
si un de Martisor pt.tote mamicile si fetitele poznase!
Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

noi am scapat de ales martisoare.
Matei a cumparat testoase pt toti copiii de la gradi

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

noi am scapat de ales martisoare.
Matei a cumparat testoase pt toti copiii de la gradi

:)) Super tare !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai normal! Ce poate fi mai fain decat o testoasa sau un shobi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Pai normal! Ce poate fi mai fain decat o testoasa sau un shobi?

un delfin cu carapace?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

_

_****_
**_**_
**_**
**_**
**_**
**_**
_

O primavara Minunata

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

P-acilea nu le au cu martisoarele, ba nici chiar cu primavara... Cica incepe oficial pan' 20 martie asa ca mai avem de asteptat...

Mie mi-au luat un ghiveci cu bulbi de zambile (ma rog, imbobociti) in ziua in care am mers sa luam tort pt Yann ca a luat diploma si el la scoala. A luat diploma pt ca .... " a fost dragur cu colegii"; s-a lasat cu tort si cadouri (sunt in faza Lego, dar e o faza lunga se pare)

O primavara faina.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

si de la noi si multe multe ! Sa aveti o primavara superba, cu sanatate si bucurii! Si fara nici o lacrima, nici o tristete si nici un regret.

Noi am fost varza anul asta la capitolul martisoare. Nu m-am ocupat de nimic, am gasit niste martisoare din alea jumulite pe la Poiana Brasov si asa am si luat. Eu primisem o potcoava de la tata si am pierdut-o, C uitase martisoarele la birou si a pierdut si cardul de intrare. Uitasem sa ii iau martisor Alexandrei din partea lui Andrei si s-a lasat cu suparari. Bonei nu i-am luat nimic. Noroc ca pe bunici le-am rezolvat la Bran cu cate ceva decorativ. Nu va mai zic de educatoare, am improvizat pur si simplu ceva.

In weekend am fost la Bran, era primavara si acolo. A mai schiat Alex putin sambata dat nu mai era zapada. Ieri am fost la un party de copii, mare agitatie si veselie. Uitasem si de cadou, dar am rezolvat pe ultima suta de metri. O fi inceput astenia de primavara mai repede la mine de uit asa, ca sa nu mai zic ca ma asimt mereu obosita.

In rest munca multa la mine si gradi la copii. La Alex adica, Andrei inca e racit si tuseste, il mai tin cateva zile.

Va pupicesc tare tare.

PS Monica, mai da un semn cand poti si ai chef de palavre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai, cum de sunt copiii vostri asa filosofi? Ca Alex nici gand sa aiba asemenea panseuri. Nu seamana cu mine care va sa zica.

Mergi la inceput

din ciclul multa lume nacajita, sa va zic ca lui Matei i-a luat tat-su 6 (sase) martisoare diferite cu testoase si eu doar 2.
el a luat pentru teacherine niste martisoare cam urite din cauciuc, dar l-am lasat asa, sa aiba el satisfactia ca a ales
prietena lui de la gradi va primi o testoasa cam uriasa roz.
eu am fost la martisoare traditionale si nu m-am putut opri din cumparat, tare dragutze erau, numai din lemn, lina si bumbac. dar hahaha ce noroc, la prima ora m-am pomenit cu 8 coreeni de care uitasem complet, asa ca m-am scos

Mergi la inceput