Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''
Raspunsuri - Pagina 10
buli spune:
va doresc sa aveti o primavara plina de soare, dragoste, speranta si copii sanatosi si frumosi!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Multumim.
Noroc ca nu l-am trimis pe Andrei azi ca habar nu aveam cate colege are in grupa.
arturicii spune:
Multumim de urari si de martisoare.
Noi avem vacanta saptamana aceasta asa ca stam pe langa casa, mai o joaca, mai o poveste, mai o tona de desene (deseneaza ei adica), mai un razboi cu nustiucine si nustiuce Gormiti si monstri, mai o iesire in zapada-nu stiu cat mai dureaza si aici ca deja sunt undeva pe la 1-2 grade.
S-aveti o saptamana faina
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+
A_Iulia spune:
Eu...nu stiu ce sa fac. Niste prieteni merg cu copiii la Disneyland in aprilie, si Olivia n-a fost niciodata acolo. Ma cam bate gandul, desi nu e ieftin deloc...ma tot invart si nu am ajuns la nici o concluzie.
Parca mi-ar parea rau sa nu mearga si ea acolo, dar pe de alta parte deja am exagerat cu plimbarile in ultimul timp (deja ar fi pentru ea a 4 a vacanta in strainatate in ultimele 6 luni, nu pot sa zic ca nu imi permit vacanta asta dar nici "nababa" nu sunt sa nu-mi pese de banii pe concedii, cu atat mai mult ca doar pentru 4 zile - adica un week-end prelungit - costa cat un concediu de 2 saptamani sau mai mult de atat oriunde altundeva). Ce sa fac?
buli spune:
grea dilema, Adina
la sfaturi nu ma pricep, dar daca dau in bobi iese ca va duceti
arturicii spune:
Aprilie e ok ca si perioada ca nu e f aglomerat. Eu zic: Go, Adina, Go!
Si...veste!
Fiecarui Arturic
I se misc-un dinte mic!!!!
Acum de-abia asteapta sa le cada ca au aflat ca le aduce ceva Zana Maseluta....
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+
Roxana_G spune:
Deci Arturicii asteapta Zana Maseluta! Alexandra are 3 dinti schimbati si 3 care se misca.
Cat despre Disneyland, este frumos foc si merita mers. Nu stiu cum va fi vremea atunci, sper sa fie frumos. Pentru Olivia sigur e o experienta super! Merita, zau, ca noi am fost de 2 ori! Noroc ca Alex s-a plictisit si anul asta nu mai vrea sa mearga.
Roxana_G spune:
Hai sa va zic eu: si o zi frumoasa!
Si mare petrecere mare:
Olivia sa fii sanatoasa, norocoasa, voioasa si sa ti se implineasca toate visele si dorintele!
mare pentru Olivia si mami Adina! Adina, va imbratisez tare, sa iti traiasca fata si sa aveti amandoua numai bucurii si excursii beton.
In alta ordine de idei, aseara am visat pe Ioana si pe Arturici. Eram in vizita la ei si ne distram pe cinste. O fi vreun semn?
Hai va pupic, ma duc la treaba. Sa stiti ca am pus poze de la party de la gradi si de la party ul nepotelului.
buli spune:
Oliviaaaa, la multi ani, frumosi si buni!