Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Imelda, azi e zi mare, sa va traiasca Albastrel, sa fie sanatos, sa fie norocos, sa aiba tot ce e mai bun in viata!
Andrei , iti dorim tot binele din lume, sanatate, bucurii, si sa ti se implineasca toate dorintele!
Va pupacim tare tare pe amandoi! Sa petreceti frumos!
buli spune:
La multi ani frumosi si buni, Andrei-Albastrel!!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
dadi_t spune:
LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOSI SI NOROCOSI ANDREI-ALBASTREL!
Imelda, mamica minunata!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli La multi ani frumosi si buni, Andrei-Albastrel!! www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Nu te-am mai vazut postand in ultimul timp...sper din tot sufletul ca sunteti bine.
buli spune:
da, sintem ok , dar n-am nimic interesant de zis.
numai niste poze de carnaval m-ar putea stimula
chiar asa, pina la urma ati ingropat-o ori ba pe sirena?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Daaaa,a doua zi, dar de fapt i s-a dat foc nu s-a ingropat, ne-am imbracat de inmormantare si sambata a fost defilarea de carnaval.
ah, cu pozele stii ca e o mare lovitura pentru mine...of of, mai mai. Sper sa ma mobilizez in sensul asta.
Roxi, are you ok?
Roxana_G spune:
Eram tentata sa raspund cu un panseu...dar ma abtin. Sa ramanem la sirene, carnaval, si copiii frumosi si destepti.
Ai mei sunt la Bran inca, insa Andrei are amigdalita. Ne ducem si noi azi si cred ca venim inapoi maine seara ca sa mergem duminica la o petrecere de copii.
firutza spune:
Din nou mai tarziu:La multi ani,Andrei!Sa cresti mare si frumos , sa ai parte de bucurii mari si de o viata delicioasa!Imelda ,sa va traiasca Albastrelul!
Noi bine,fara porumbei,bufnite sau alte zburatoare,desi... daca stau sa ma gandesc, ceva pasarici s-ar gasisau fluturasi!
Edi e bine, se pregateste intens de 8 Martie si ma intreaba despre Adam si Eva(fara legatura cu ziua mamei).Auziti, cica el se va intalni vreodata cu ei?
Cam asta...
Dalia
adlemi spune:
Dragelor,multumim pentru urari!!!!
Cred ca sunt singura persoana din lume care a primit nuferi in februarie, si sunt fericita ca avem atatia prieteni pentru care contam...
Cu Adam si Eva e poveste veche la noi...La el exista 2 repere in timp: demult- adik pe vremea lui Stefan cel Mare si foarte demult- pe vremea lui Adam si a Evei.
Noi acum am inceput discutii mai ...elevate..cu ce au fetele si baietii...
Nu ma asteptam sa ajungem asa rpd la varsta asta da iata...Oricum mi-a spus ca a vazut-o pe Ana (prietena lui de la gradi) la baie si ca "gaurica ei e ca la fund"....Acu nu stiu cat de in profunzime a privit biata fata da sunt sigura ca atunci cand va creste nu va mai zice k arata ca fundu...
Doamne ce ti=e si cu copii astia...
Poze n-am pus,nici nu le0am descarcat.Oricum maine iar avem party si duminica la Mc cu copii...asa ca...sapt viitoare po(z)ne noi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
arturicii spune:
Ehe, voi cu Adam si Eva, Stefan cel Mare, fete
Arturicii sunt cu: mami dar cand o sa renastem o sa fii tot tu mama noastra, dar o sa vorbim tot romana, dar o sa fim tot oameni, dar o sa fim tot gemeni.....
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+