Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''
Raspunsuri - Pagina 17
A_Iulia spune:
Anca, pai daca inca mai eziti sa iei testoasa, pai sa-ti spun eu povestea cu Ana si Nanu!
Pe Ana si-a ales-o Vivi cu manuta ei, cadou de ziua ei anul trecut. O soricica gri. Foarte incantata de ea. La cateva zile a plecat Vivi cu taica-su in week-end, si...ce sa vezi, soricica a evadat. Am cautat-o o zi si-o noapte, am incercat sa-o prind cu mancare etc - nimic. Ce sa fac? Cand s-a apropiat ora de venire, m-am hotarat: ma duc sa-i cumpar altul. La magazin mi-au zis ca daca o gasesc pe Ana, va fi o problema s-o pun in aceeasi cusca cu o alta fetita, ca se vor bate, si ca ar fi bine sa iau un baiat. cu baiatul nu se bate, dar face pui. Ok, am luat baiat cu ideea ca vad eu ce fac cumva sa nu faca pui. A venit Vivi,s-a jucat cu Nanu (baietelul) - nici macar n-a banuit ca nu ar fi Ana. Totul perfect. A doua zi doamna care face curat mi-a gasit-o pe Ana dupa masina de spalat. A trebuit sa ma duc sa mai cumpar un set de custi cu tot ce trebuie, ca sa nu-i las impreuna, nu doream sa fac crescatorie de soareci totusi. La scurt timp Ana si-a prins labuta intr-o chestie din cuscuta si...a murit. I-am spus lui Vivi ca a inceput sa chitaie tare si am dus-o inapoi la magazin la mama ei (mi-a acceptat varianta). Acum ilavem doar pe Nanu.
Asa ca solutia e simpla: nu te gandi doar la o tzesti, ci la vreo cinci sau zece chiar - daca dispare vreuna nici nu o sa observe
A_Iulia spune:
La sugestia Ioanei, am pus poze cu pisica. I-au iesit ochii cam rosii, ma rog, dupa cum bine stiti, nu-s foarte priceputa la arta fotografiei
Sper ca asta e linkul
http://community.webshots.com/album/576965006MgvOCI?vhost=community
am pozat-o si langa un tub de lichid de sters geamul ca sa apreciati ce dimensiuni are
Acum eu astept poze cu tzestile Ancai si catelul lui Rox.
A_Iulia spune:
Serios Anca, ce ti-e o tzesti ce ti-e cinci. Doar tot un acvariu trebuie sa iei, tot curat faci la acelasi interval de timp...nu pot sa manance prea mult iti iei din alea mici deci...
buli spune:
valeeeu, pai e durere de cap fratilor cu animalutele astea.
eu tot incercam sa trag de timp pina ne-om muta la casa (adica pe la majorat asa hahaha).
enfin, vedem.
oricum daca stau si ma gindesc niste testoase micute miscatoare prin odai ar fi exact ce ne lipseste (tre sa le lasi sa se plimbe!!)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Nu stiu nene, dar eu acvariu nu recomand nimanui. L-am incercat, vazut, curatat, mi-a ajuns.
Cat despre animalutele la majorat, sa stiti ca eu asa am primit catel si tot degeaba, tata l-a crescut, ingrijit, plimbat, etc. Eu eram indragostita si prea ocupata cu invatatura.
Tare e frumusica pisica Oliviei! Ma asteptam sa fie puiut puiut, abia apoi am citit mai bine. Norocul cand iei animalutul asa mare este ca deja e invatat sa faca la locul lui si nu trebuie sa te ocupi de asta. Eu sper sa va acomodati cu totii.
M-am amuzat de patania cu soricica. Mie nu mi-a iesit asta cu pestii pentru ca nu am gasit peste identic. Insa Alex asa se obisnuise cu ideea ca pestii mor (ma rog, la primii 2-3 a suferit ea), incat la final cand au murit cei 4 deodata s-a bucurat ca a murit si cel rau.
Cam asta. Alex e cam racita si planificasem ultimul weekend de schi pentru ea. Sa vedem cum evolueaza tusea asta.
Ma retrag ca azi sunt la un curs toata ziulica, sper sa mai apar mai pe seara. Si maine am un curs juma de zi.
arturicii spune:
Ha, super pisica! F frumoasa! Asta sigur nu se pierde prin casa
Cand am vazut poza cu Clean ma gandeam ca ai pus-o la spalat geanurile ca doar cumva trebuia sa isi castige cumva si ea existenta..
Anca...la majoratul lui Matei o sa roiasca stolul de fete in jurul lui asa ca nu o sa ii mai trebuiasca nici un alt pet.
Rox spor la curs!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+
A_Iulia spune:
Hai ca ne-am mai imprietenit (eu cu pisica), sta la mangaiat, se joaca, mda, suntem pe drumul cel bun
Eu sunt sensibila cand vine vorba de animale. Acum nu ma prea omor dupa ele, dar imi amintesc ca in copilarie le iubeam nebuneste, pupam toate pisicile pe spinare si toti cainii puricosi in bot. Mama a fost mai temperata si nu prea mi-a facut hatarul cu animalele, am oaresce traume din copilarie pe tema asta asa ca maine poimaine pot fi in stare sa cresc chiar si un bivol in apartament...ca sa-mi scot parleala
buli spune:
Adina, mi-am amintit ca mie mi-a cumparat bilete pt disney o prietena care locuieste in Paris si am dat 90 de euro (sau 60??) pt toti 3 fata de 150 cit era normal.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
A_Iulia spune:
Pai cica biletele de intrare in parc sunt incluse in pachetul de cazare. Ar fi si cazul, la cat a costat