Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''
Raspunsuri - Pagina 16
A_Iulia spune:
Pisica e cam salbatica, sau cel putin cu mine. am dat s-o mangai de 2 ori si m-a scuipat de fiecare data. E clar ca nu-i place de mine. Am s-o rog pe Vivi sa mai socializeze cu ea, in masura posibilitatilor si daca o accepta (pana acum a stat deoparte ca am zis sa n-o streseze).
Am citit toate postarile de la subiectul cu disneyland. Roxi, am o intrebare. De fapt mai multe. Am vazut ca tu ai stat tot la New York, acolo ne-am luat si noi hotelul, iti da de la hotel tichete pentru fastpass?
Sau daca nu iti da de acolo, de unde se iau si cum le folosesc mai concret?
Anca, parca ai fost si tu cu Matei la Disney, nu-i asa?
A_Iulia spune:
Alta intrebare ar fi daca ati apucat sa folositi piscina hotelului si daca ai idee ce program de functionare are (pe unde am mai fost eu cu Vivi, pentru copii au doar program limitat - ceva de genul pana la ora 7 seara - si as vrea sa evit lacrimi si replici de genul "nu pot sa cred ca m-au refuzat" cum de altfel am auzit la alte hoteluri)
Roxana_G spune:
Adina, da, era program limitat la piscina, parca pana la 8. Noi nu am mers niciodata. Insa programul respectiv varia in functie de sezon, nu stiu sa iti spun in aprilie cum o sa fie. Spre exemplu noi am fost mereu la final de iulie si am admirat focurile de artificii pe care le-am laudat insistent finilor nostri. Ei au fost in septembrie si canci artificii, pentru ca ele sunt numai in perioada aniversara.
Hotelul este bun, sincer, in afara de ala scump rau din poarta, asta e cel mai cool. Vin si personaje, ai si magazinel. Daca cumparati toale si jucarii din Village sau din parc puteti cere sa vi le aduca la hotel si le recoltati de la magazinul de jos. Atentie, cazarea e de la ora 15, daca ajungi mai devreme te pun sa te plimbi, dar poti lasa bagajele la concierge. Noi am ajuns seara in primul an si nu am stiut, insa anul trecut am ajuns pe la 10 dimineata si am avut de asteptat camera.
Fastpass nu se ia de la hotel, iti da niste bilete (tip card) pentru parc si niste pass-uri, dar nu sunt fastpass. Fastpass le poti lua numai de la automatele de fastpass, numai de acolo se pot stabili orele la care sunt valabile. Automatele astea le gasesti in parc. Pass-urile de la hotel le poti folosi sa platesti la restaurant (adica sa ti le puna pe camera si sa platesti dupa). Si sa iti trimita la hotel lucruri. Si ti le cer dimineata la micul dejun. Sigur si la piscina.
Tare frumos ca plecati. Alex zicea ca nu mai vrea, insa zilele trecute isi adusese aminte. I-am zis ca mai asteptam anul asta si mergem din nou la anul. Daca nu il fraiereste pe taica-sau, ca el abia asteapta sa mai mearga.
Roxana_G spune:
Asa greu este cu acomodarea pisicii? Vivi ce zice de treaba asta? Nu ma incurajati deloc sa imi iau un animalut.
buli spune:
da, fuseram si noi la disney, dar pe mine m-au doborit cozile. mi-au stricat tot cheful, zau asa.
iar lui Matei i-au placut mult mai mult turnul eiffel si metroul din paris
la capitolul animalut, ma bate gindul din ce in ce mai tare sa ii iau o testoasa mica, sint de citiva centimetri, cred ca o sa capieze de fericire. dar ma mai gindesc, e totusi bataie de cap. plus ca daca moare aia sint.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
Adina, din experienta mea cu pisicile, cu cit le ignori mai tare, cu atit is mai bagacioase :))
A_Iulia spune:
Da Anca,asa e,am ignorat-o si vine si se miauna cand mai mananc cate ceva, dar oricum e atat de pretentioasa ca nu stiu de ce e asa curioasa ce mananc, niciodata nu accepta nimic!
In fine, astept ca Vivi sa faca ordine cu ea. Roxi, nu vreau sa te descurajez cu animalele, dar gandeste-te ca pisica asta are 6 ani! pai crezi ca mai e ca un puiut sa-l plimbi de colo colo si sa nu-i pese? am luat-o pentru ca mi-a facut prietena mea oferta speciala, cica daca nu ne intelegem putem s-o returnam, asa ca n-am mai stat pe ganduri! E mica, are doar 2 kile 200 dar e frumoasa foc, toti au crezut ca e pui, are niste ochi mari albastri - v-am zis ce m-a speriat noaptea!
Roxi,multam de sfaturi.
Anca stiam eu ca e aglomerat...in fine, ce-o fi o fi, o sa supravietuim. Imi imaginez cum e, anul trecut am fost la parucrile din UK - adica LegoLand (unde a fost aglomerat) dar si alte 3 parcuri mai departe de Londra, unde a fost chiar civilizat, nu stateai la coada decat maxim 5 minute! Dar la LegoLand m-am enervat si eu, pai pierzi o zi intreaga sa te dai doar in cateva chestii, zau asa!
si da, e foarte buna ideea cu tzesti! De fapt ar trebui sa iei doua nu doar una, sa fie pereche. Hai ca nu e greu cu tzestoasele, nici nu stiu ce mai stai pe ganduri,pai eu am avut pana acum si papagal, si hamster, acum am pisica...vorba cuiva, sunt de volum din ce in ce mai mare pe masura ce trec anii, sa ma astept la anu' la vreun tigru ceva.
In fine, ce-o fi o fi.
buli spune:
Adina,
pisica prietenei mele minca asa: pepene, mar, ardei, bea cafea si ceai
huh, eu ezit la tzesti pentru ca nu stiu daca putem face fata unei eventuale disparitii
arturicii spune:
Rox, chistul ala de care zici tu e un bomboloi in spatele genunchiului? Daca da, are si Philip de cateva luni si tot asa, cica nu e de operat ca se reface si se opereaza doar cand e deranjant.
Anca, broastele astea nu seama intre ele....? daca dispare cumva aduceti o sosie in loc. Nu merge?
Baietii is la scoala de azi, gata cu vacanta. Sunt bucurosi ca vine Iepurasul si ca poate o aduce si pe Sabina. Le-am explicat ca Sabina apare mai dupa Iepuras.
Adina, o poza cu pisica aia meritam si noi acum, dupa ce ne-ai descris-o asa frumoasa.
A, azi-noapte am visat mucenici. O fi oare semn ca nu o sa gasesc?
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+
Roxana_G spune:
Mai suna bine descrierea pisicii, dar cand ma gandesc si la restul responsabilitatilor, nu mai sunt asa convinsa.
Cat despre cozi, sigur o sa fie nebunie la Disney, mereu e. Noi in primul an am fost in weekend si era omor, anul trecut am mers de marti pana sambata si a fost ok. Cozi de 15-25 min maxim. Si am stat oricum de dimineata pana noaptea in parc, a fost timp suficient, mai ales ca preferinta copiilor era numai pentru o anumita sectiune. Maxim s-a stat 90 min la aia Nemo si s-a si speriat fata.
Ioana, da, chistul este ceva tare in spatele genunchiului. Alex are dureri de 2 ani, o vreme au crezut ca sunt doar articulatiile de la crestere. Apoi a disparut durerea o vreme, si de la 5 ani se agravase. Vara trecuta am fost ultima data si au zis ca e prea mic chistul si nu e de operat acum, ca fie se resoarbe, fie va creste, si daca va creste il putem opera.