Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ei, noi depindem si de gasca cu care mergem, unde merg ei mergem si noi. Eu as fi preferat mai multe zile, nu doar 4, si sa mai vizitam si Parisul (cred ca le-ar fi placut copilelor sa urce in Tour Eiffel, sa vada Notre Dame cu Cocosatul si o plimbarica cu vaporasul, si ar fi fost mai bine sa facem toate astea din Paris in week-end si Disneylandul in cursul saptamanii, insa ei nu au putut prea mult concediu sa-si ia asa ca a ramas doar disneyland de joi pana duminica - probabil o sa fie omor sambata si duminica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Pai cica biletele de intrare in parc sunt incluse in pachetul de cazare. Ar fi si cazul, la cat a costat

Asa e!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Ei, noi depindem si de gasca cu care mergem, unde merg ei mergem si noi. Eu as fi preferat mai multe zile, nu doar 4, si sa mai vizitam si Parisul (cred ca le-ar fi placut copilelor sa urce in Tour Eiffel, sa vada Notre Dame cu Cocosatul si o plimbarica cu vaporasul, si ar fi fost mai bine sa facem toate astea din Paris in week-end si Disneylandul in cursul saptamanii, insa ei nu au putut prea mult concediu sa-si ia asa ca a ramas doar disneyland de joi pana duminica - probabil o sa fie omor sambata si duminica)

Nu conteaza ca o sa fie omor, o sa fie superb. Sa stii ca Alex si-a dorit tare mult sa mergem in Paris si adora Turnul din desenele animate. Insa live a lasat o rece, la Notre Dame ce s-a mai distrat ca si-a cumparat monede din alea mari. Nici pe vapor nu a fost in extaz. Acuma depinde, poate Vivi sa fie mai interesata de astea.

Si cel mai bine e sa stati toate cele 4 zile in Disneyland ca sunt destule de facut.

Sigur o sa fie distractie pe cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mai Rox, mi se pare mie sau esti vesela? Super tonus pari sa ai. Bravo tie! Sau ti-ai luat niste ochelari cu lentile roz?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput

Pai daca e vorba de calatorii si concedii?

Si sa stii ca mie imi vine bine in roz. Cu albul stau mai prost, uite de aia mai strang de gat cu mana mea niste iepuri, sa nu se inmulteasca prea tare sa ma albesc de tot.

Mergi la inceput

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
uite de aia mai strang de gat cu mana mea niste iepuri, sa nu se inmulteasca prea tare sa ma albesc de tot.

hahahaha, Alinutza, cu mina ta ii stringi de git?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Iegzat! La ambele!

Intre timp mi s-a mai dus zambetul de pe buze, fost cu fata la Medicover: bronsita, ventolin si Klacid. O placere. Mergem la munte, dar stam la cabana plapumioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, sanatate multa Alexandrei si distractie faina la munte

nah, ce-am facut. Ovi e la bere cu baietii si eu am facut cumparaturi, am distrat copilul si doua feluri de mincare is aproape gata - hahaha parca-l vad ca se mai duce daca o tin tot asa

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Dada,ai grija

Si ce ai gatit?

Mergi la inceput