Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''
Raspunsuri - Pagina 15
A_Iulia spune:
Ehei, chef de tricotat sa fie, ca putem tricota si cu lingurite de plastic la o adica
Noi n-am avut serbare de data asta.
Roxi, deci...cati iepuri ai? La ziua Oliviei a fost un magician cu un iepure maroniu, cred ca e numa' bun de monta. Doar iepuroaica sa n-o dai, tine-o de prasila.
adlemi spune:
Mama...m-ati innebunit cu iepuri astia...parca suntem la petshop...
Io le propun administratorilor de pe DC sa faca un emoticon cu iepuri...
Io n-am d-astia..eu ma hranesc cu iluzii...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
mav spune:
La multi ani cu SANATATE, dragele mele!
...Inca am atela de ghips la mana dreapa (joia trecuta mi-am operat un chist sinovial care imi facea probleme de multe luni de zile) si mi-e greu si urat sa scriu cu stanga...
Acum ma simt ok, sper sa scap de "manusa" asta rigida maine, cand merg la schimbat pansamentul (atzele mi le scoate la 14 zile de la operatie).... si sa pot sa va scriu mai multe.
Pt sarbatoarea de maine, tati al nostru a facut mucenici, copti la cuptor (eu nu as fi putut framanta doar cu o mana), dupa reteta de www.in-familie.ro/mucenici-moldovenesti-cu-miere-si-nuca/" target="_blank">aici !!!!! Sunt super, super, super gustosi si aratosi!!!
Asa ca, maine dimineata noi facem cinste cu cafea/ceai si mucenici! Pofta buna!
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adlemi Io le propun administratorilor de pe DC sa faca un emoticon cu iepuri... |
hocus-pocus-preparatus
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
mah, voi veniti pe acilea sa ne faceti pofte
eu astept sa aduca mucenici o colega (facuti de mama ei).
ah, si Ovi facu azi piine de secara
s-a-ntors lumea cu susu-n jos.
adlemi spune:
Adica...erau in joben iepurii si nu i-am vazut eu???Ia-uite mai,si-mi facui si controlul oftalmo si mi-au zis ca-s normala (bine,l-am facut si pe ala la cap si a iesit acelasi rezultat...eronat )
E,acu ca stiu de daca nu va dau eu la cat sa ajunga pentru toate palariile...Fara numar fara numar...ca Adi Minune nu alta...
Si apropos de mucenici,acu am gatat si eu productia....Ma duc sa vizionez un film de relaxare inainte de nani...
P.S. si...fara numar, fara numar
Si gata,va mai dau si maine...Noroc ca la astia nu se epuizeaza stocu'
Anca,da nu-mi faci si un emoticon cu iluzii?Sau o fi si ala si nu-l vad?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
arturicii spune:
Bine bine, provocati voi gravida cu mucenicii... Ia sa vezi cum va trimit la posta romana sa puneti vreo 2 la pachet!
Glumesc, desigur ca rumanu e inventiv si istet asa ca o madama ce a lucrat la Vatra Ardealului (cofetaria aia cu chestii bune rau din BV) si-a deschis afacere colea la nici 10 min de noi. Si am aflat ca are si mucenici! Asa ca maine musai trebe sa trec pe acolo; sper sa fie ok cantitatea de nuca, pe placul meu adicatelea. A, mie imi plac aia cu zeama (fara suparare Anca, stiu ce cei Moldovenesti is buni dar daca asa am crescut eu, cu cei cu zeama....)
Scriu mult aici ca am o durere de cap de ....scriu in loc sa vorbesc singura; ca Arturicii tocmai joaca sah si nu ma baga in seama ca stiu ca nu ma pricep deloc deloc.
Rox, Adina, dar iepurii aia nu merg imperecheati cu hamster? sau cu pisica Oliviei? Poate iese ceva mai ceva care nu dispare asa repede...?
Mav, cred ca e nasol cu mana aia rupta, sa se repare repede si sa nu te mai doara.
Deci, Adina, te apuci de crosetat? In sedinte, cum ai zis tu (eu nu am indraznit sa iti sugerez asta..)
pfii si ce ma doare capul.....
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+
buli spune:
eu mucenici cu zeama n-am mincat niciodata, da' tare curioasa
Roxana_G spune:
Neata. Sunt cu forumul deschis de juma de ora, dar e o mare nebunie la munca si nu am sanse sa ma lafai pe aici prea mult. Mi-e si o foameee si azi cica nu ies nicaieri ca sunt CA-uri si daca au nevoie de ceva tre sa fiu aici moarta coapta pana la 4. Mi-e si pofta de mucenici, cine v-a pus sa vorbiti de asta?
Imi facuse saraca mama de aseara, cand am dus-o pe Alex ei (ca e cam racita si i-am dat o mini vacanta la bunici), dar eram in crize de nervi dupa un drum de 3 ore din Pipera pana la Dinamo si am refuzat. Acum am sunat sa trec sa iau macar un borcan.
Serbarea de ieri a fost draguta, o sa incerc sa pun poze, dar cred ca abia maine seara. Dar cam aglomerat. Am primit cadouri, poze, felicitari. F dragut.
Cat despre iepuri, si eu cred ca ii dezbatem prea mult. Ce sa zic, decat ca aveti oarecum dreptate, ca nu se refac asa usor. Sunt zile in care abunda, si zile in care sunt in short supply. Singurul lucru bun este ca nu mai sunt pe zero (sau minus).
Ioana, si mie imi plac mucenicii ciorba si din aia avea mama. Offf, de ce am refuzat? Si cred ca ai dreptate cu iepurii aia, dar vorba Imeldei, uneori nu strica putina iluzie si uite, mai apare cate unul. Daca nu, ne da ea la toti. AAa, Imelda, emoticon cu iluzii nu au cum sa iti faca, alea sunt numai in capsoarele noastre.
Mav, tare, insanatosire rapida. Cum e operatia de chist sinovial? Are si Alex unul la genunchi insa ortopedul a zis ca nu e inca operabil.
Adina, iepurii sunt, dar fluctueaza. Zi mai bine de pisica voastra. S-a acomodat?
Eu dupa experienta pesti nu prea mai vreau fiinte vii in casa in afara de noi. Nici plantele nu le-am ingrijit, am un ficus de 16 ani, primit de la socrela mea cand l-am cunoscut pe C. Si era asa frumos ficusul meu, l-am plimbat cand ne-am mutat dintr o casa in alta, si deodata a ramas fara frunze. Asa ca nici de flori nu ma mai ingrijesc, d-apoi sa mai am un animalut pe acolo.
Gata lafaiala, cica trebuie sa muncesc. Va pup tare, la mai multi iepuri va doresc!