Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ah, am uitat stirea cea mai importanta: lui Matei i se clatina un dinte!
ia ghiciti ce vrea de la zina maseluta???
ta-daaaam: sally cu telecomanda

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Dragi mamici,

LA MULTI ANI pentru 8 MARTIE!

Va trimit cu drag, de departe, un CAMP DE FLORI sa va insenineze viata, sa va ajute sa fiti in fiecare zi mai frumoase, mai puternice si mai bune!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Adina, ma straduiam sa invat ceva cu croseta mai devreme si ma gandeam cum ti-ar sta tie, intre 2 avioane, 3 sedinte, sa scoti ghemu si croseta
Super ptr pisica!

Anca, felicitari ptr dintele miscator!
la noi o sa le aduca bani sa-si ia ei ce lego vor...

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ta-ha-ha cu croseta! Pai nu numai pe avioane, cred ca as putea impleti ceva frumos si pe la sedinte! vorba aia, atata timp pierdut de pomana, mai bine crosetam ceva!

Anca, pai n-ai mai gasit sally cu telecomanda? serios, chiar nu exista asa ceva? ce mama naibii mai e si asta? hai sa manufacturam una. Felicitari pentru dintisor!

Am incercat sa adorm dar evident ca se fosnaie pisica pe aici. Mai ales ca m-am si trezit cu ea holbandu-se fix la mine cu ochi sticlosi si mi-a sarit tot somnul.Trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu ea, nu numai ea cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La multi ani doamnelor si domnisoarelor!

Ioana, eu nici gand sa emigrez, mai ales daca efectul secundar sunt indeletnicirile casnice. Dar daca e doar de vizitat, ramane ca in vis. Felicitari tie pentru reusitele culinare si cele tricotate.

Adina, nu am fost la Bran in weekend, adica am fost ieri doar cateva ore sa stabilim cu constructorul niste amenajari si repararii. In rest doar chefuri, club, film si shopping. Vaaai, i-ati luat fetei pisica? Pai esti curajoasa nenica. Sa nu afle fie mea ca eu tot o duc cu presul sa nu ii iau catelul pe care il tot cere. Viu de data asta. Oricum, succes la acomodare si tie si pisicii!

Anca, uite ca vine zana aia si pe la voi, ca tot te intrebai tu. Sa vezi acum gaura la buget! Si se mai zice ca zana aduce banuti...pfiuuuuu.

Mergi la inceput

Doamnelor, imi pare rau sa va stric distractia dar nu aveti voie cu crosete pe avion. Sunt desenate in mod expres in lista de obiecte interzise.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Doamnelor, imi pare rau sa va stric distractia dar nu aveti voie cu crosete pe avion. Sunt desenate in mod expres in lista de obiecte interzise.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

dar oare cu furca de tors e voie?
pe aia parca n-am vazut-o in lista de interzise

Mergi la inceput

La multi ani, doamnelor, sa fiti iubite!

eu eram hotarita sa trec cu vederea ziua de azi, pe motiv ca cine ma iubeste tre sa ma iubeasca tot anul :))

dar am fost la prima ora la serbare la gradi, au fost minunati copiii
si au venit pe acilea colegi cu floribomboanesampanie, asa ca vrind nevrind tre sa facem o mica petrecere

Mergi la inceput

Pai ce treaba are iubirea cu o zi de sarbatorit in plus? Unde e rost de veselie, veselie sa fie.

Si noi avem serbare la 4.

Mergi la inceput

pe aici nu se serbeaza azi ziua cu pricina asa cum nici 1 martie nu inseamna inceput de primavara ci 20 martie.

deci nu e deloc agitatie pe tema; la magazinele romanesti au torturi cu 8 martie, in we au fost "party"uri ptr martisor, 8 martie, etc

in rest, cu croseta sau fara, cu cozonac sau fara, astept zile insorite si iepuri multi

Ioana,

Mergi la inceput