Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''
Raspunsuri - Pagina 13
buli spune:
Ioana
cred ca daca ii povestesc lui Ovi ce faci tu de cind ai mers in Ca, miine se duce sa puna cerere de emigrare
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
era de bine
edit: stai ca acu m-am gindit la ce-ai fi putut intelege :)))
cerere de emigrare pt toata gashca MAO, in speranta ca imi vor veni si mie asemenea talente
arturicii spune:
a, mai Anca, nu te tine era vorba!
de mine
asteptam si gashca MAO, si pe Rox&Co, pe Imelda & neamu', Adina & Printesa
au astia la pamant aici ca incape toata lumea lejer.
Dar pe cand veniti voi ne intoarcem noi si tot asa
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+
A_Iulia spune:
Ioana, bravo! Mie imi dai sperante ca se poate si ca am si eu o sansa sa ajung la fel, candva... Minunat, ce sa mai spun, chiar e ceva sa vezi ca in afara de cifre si calcule iti mai ies si chestii artistice din maini...
Anca, nu te-am mai vazut pe la alte subiecte. Reteta cozonacilor nu e sa emigrati in Canada, ci sa mai faci o fetita hai, la treaba!
Roxi, deci ai tulit-o week-end-ul asta? Nu am prins exact ideea, la Bran? Vad ca iar ninge, deci sigur o sa si schiati.
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Ioana, bravo! Mie imi dai sperante ca se poate si ca am si eu o sansa sa ajung la fel, candva... Minunat, ce sa mai spun, chiar e ceva sa vezi ca in afara de cifre si calcule iti mai ies si chestii artistice din maini... Anca, nu te-am mai vazut pe la alte subiecte. Reteta cozonacilor nu e sa emigrati in Canada, ci sa mai faci o fetita hai, la treaba! Roxi, deci ai tulit-o week-end-ul asta? Nu am prins exact ideea, la Bran? Vad ca iar ninge, deci sigur o sa si schiati. |
Ha, pai cum sa nu ai sanse; oricine poate, cam asa pot spune eu acum. E din capitolul: totul e sa vrei.
Aici e primavara. Cald, +5, la soare e super; dar cica luni ninge....
Am venit din parc acum.
O duminica faina.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+
A_Iulia spune:
Eh, deci asa Ioana, imi bagi sub nas chestia cu "totul e sa vrei"...mda, stiu, totusi desi am vrut sa ma las de fumat, fara pastile n-am reusit. Deci eu am nevoie de stimulare suplimentara, vointa nu mi-e suficienta
In alta ordine de idei, am trecut azi si de petrecere. Vivi a fost...da,ati ghicit, Mica Sirena. Poze nu prea am, cand o sa le primesc de la domnul ce s-a ocupat de filmare/poze o sa pun (sper, ca la cat sunt de lenesa, nu vreau sa promit nimic).
A primit foarte multe cadouri, minunate. Cel mai mult ii place ca a primit o pisica. Exact ce-si dorea
buli spune:
o pisica adevarata?
sa va fie de bine petrecerea
eu am gatit pe vremuri, acu nu mai fac decit gratare, salate si tiramisu.
A_Iulia spune:
Pai sigur ca adevarata, ce, credeai ca-mi merge cu surogate de fur real?
Adevarata de tot. si frumoasa, cu niste ochi albastri mari...si cuminte. Doar ca e stresata, sta mai mult sub pat si nu a mancat mai nimic azi de stres.
buli spune:
las' ca-si revine, buna alegere de animalut, jucause si cu personalitate :)
eu am locuit o vreme cu o prietena ce avea o pisica tot asa timida la inceput si dupa vreo doua sapt se urca pe masa sa-mi bea cafeaua