Poznasi-dragalasi-ian-febr.-2004-'12''
Raspunsuri - Pagina 12
adlemi spune:
Nici lui Albastrel nu i se misca vreun dinte...De-or fi sa cada cred ca o sa cada de la dulciuri nu din cauze...naturale
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dady68 Sambata ajung prin Bucuresti...avem un party de 40 de ani....offff imbatranim....duminiica suntem inapoi... Va pupic pe toate! |
Ce pacat ca stai asa de putin!
multumim de aprecieri si va dorim petrecere frumoasa.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia Multumesc frumos pentru urari! eu nu mi-am vazut fata pe ziua de azi, sunt in aeroport in Amsterdam, ma duc acum sa cumpar cel mai mare buchet de trandafiri pe care-l gasesc pentru iubita mea! si...in alta ordine de idei...cred ca m-am si hotarat ce cadou primeste , doar sa mai verific preturile la avion daca nu e mai usor sa le iau direct de pe site-ul TAROM. |
Ce frumooooos! Sper ca revederea a fost super si cadoul bine primit.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui buli adlemi, joia nu dau in bobi in rest ... is doar un pic apatica. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Cu ce te ajutam?
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui adlemi Poate in we asta reusesc sa pun si eu poze de la party... |
Musai sa pui poze!
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui arturicii La multi ani Olivia !!!!! O viata frumoasa si plina de bucurii! Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+ |
Te faci ca ploua la visul meu cu vizita la voi?
buli spune:
Roxana, nu stiu daca mai ai iepuri in joben, dar macar un nas de Samantha poate faci rost
frate, am avut de dimineata pina acu un control la ditai proiect de doi ani, am zis ca nu mai termin.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui buli Roxana, nu stiu daca mai ai iepuri in joben, dar macar un nas de Samantha poate faci rost frate, am avut de dimineata pina acu un control la ditai proiect de doi ani, am zis ca nu mai termin. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Pfii, bine ca e doar atat, ma gandeam sa nu fie mai rau!
Cat despre iepuri, noroc ca astia se inmultesc repede si incerc sa refac stocul. Jobenul e cam prafuit el, dar asta e.
Roxana_G spune:
Gata, va las, cu putina www.trilulilu.ro/smbdstopme/02e69c67fb669e" target="_blank"> muzica si multi pupici si urari de weekend placut!
arturicii spune:
eu una am renuntat sa mai cred ca se mai inmultesc iepurii aia.....
pana una alta, va prezint episodul 2 din seria:
Sa vedeti ce n-am crezut
Episodul 2
p.s. episodul 1 au fost cozonacii de Craciun (nu mai facusem vreodata)
Cu alte cuvinte, ma indrept incet si sigur spre statutul de bunica.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+