Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 7
roxana c. spune:
Liliana, cat am stat acolo, anul trecut, n-am auzit pe nimeni sa-l fi cazat in alta parte. Dar...pana sa plec, am vorbit cu cineva pe privat - Eunice, daca nu ma-nsel- si mi-a povestit ca un coleg de-al ei fusese la Duni, avea rezervare ptr M.Palace, dar nu erau camere libere cand a ajuns( overbooking), fapt ptr care i-a dat o camera la Marina Beach, ptr 1 sau 2 nopti, nu mai retin, dupa care a revenit in M. Palace, dupa cum avea voucherul. Parca retin ca la M. Beach ii daduse jr suite, desi platise de fapt ptr dubla la Palace.
Oricum e aiurea , eu as face scandal, asta-i clar. Daca ai la Palace si-ti da la M. Beach mai e cum mai e, dar sa-mi dea la Belville sau la Pelican...pai m-ati auzi voi, din Romania deja
Si apropo: ma intrebase Baby_boy de ce Marina Palace....si faptul ca-i aproape de mare, de plaja, fiind cu copii...automat car si tot calabalacul: lopetele, galetuse, tractorase, colacei...etc, etc, etc
baby_boy spune:
Deci..eu vreau sa ajung clar la Duni..e un pic mai departe decat Obzorul pentru noi...insa sper sa fie cuminte Raducu meu la 1 an si 8 luni e baiat mare. Anul trecut la 8 luni a fost bine ..8 ore pana la Sunny beach..am ajuns o.k.
Cu agentiile sunt in tratative si eu.
Mi-se pare si mie o.k Jeka ca agentie..are preturi bune..insa intelesesem ca percep o taxa de rezervare ..citisem pe soft pedia.
Le-am trimis un mail sa-i intreb si nu mi-au raspuns pana acum.
Cu Giramondo eu am vorbit cu alta doamna..mai fara chef de taina..asa..mi-a dat o oferta..luni incep negocierile..sa vad de unde obtin mai buna.
Roxana poti sa-mi dai si mie un pm id-ul de mess al doamnei cu ai vorbit tu? Am inteles ca ar fi mai de treaba.
Oricum mie mi-se pare o.k ca pret ..la hotel de 5 stele...pai la Kaliakra in Albena sau la Miramar/Obzor care erau alegerile mele...sarea pretul.
eunice78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Liliana, cat am stat acolo, anul trecut, n-am auzit pe nimeni sa-l fi cazat in alta parte. Dar...pana sa plec, am vorbit cu cineva pe privat - Eunice, daca nu ma-nsel- si mi-a povestit ca un coleg de-al ei fusese la Duni, avea rezervare ptr M.Palace, dar nu erau camere libere cand a ajuns( overbooking), fapt ptr care i-a dat o camera la Marina Beach, ptr 1 sau 2 nopti, nu mai retin, dupa care a revenit in M. Palace, dupa cum avea voucherul. Parca retin ca la M. Beach ii daduse jr suite, desi platise de fapt ptr dubla la Palace. Oricum e aiurea , eu as face scandal, asta-i clar. Daca ai la Palace si-ti da la M. Beach mai e cum mai e, dar sa-mi dea la Belville sau la Pelican...pai m-ati auzi voi, din Romania deja Si apropo: ma intrebase Baby_boy de ce Marina Palace....si faptul ca-i aproape de mare, de plaja, fiind cu copii...automat car si tot calabalacul: lopetele, galetuse, tractorase, colacei...etc, etc, etc Roxana |
Asa e. Doar ca cele 2 nopti le-a primit la Belleville, nu la Marina Beach.Doar ca nu mai stiu cu ce agentie plecase el. Mi se pare ca era una de pe la Univesitate. Si au fost si la noi la Belleville chestii din astea cu mutatul dintr/o camera in alta. Ca dadusera unii spaga la receptie si au primit camera mai mare si cand au venit cei in drept cu voucherul pentru suita nu au mai avut ce sa le dea.
Pana la urma m-a convins sotul si Duni scrie si pe noi. Am achitat deja pentru 15 zile de pe 27 iunie la Marina Palace prin Family Travel. Anul trecut am stat lla Belleville, ca nu am mai prins loc la Marina in martie..sa vedem ce va iesi anul acesta.
Eu la Obzor am stat la Riu Helios Bay prin Jeka si am fost ff multumita, ca tot vorbeati de Obzor.
Baietzii mei
baby_boy spune:
eunice78venim si noi pe 25 iunie la Duni:) Dar noi inca n-am rezervat inca..sper sa rezolv saptamana asta.
roxana c. spune:
Facem gasca Dc la Duni, dupa cate se vede
Eunice, ma bucur ca ai aparut Deci tot Duni si anul asta? Ce tip de camera ati luat?
De bine ce m-am hotarat si vreau sa fac rezervarea, nu mai dau de tipa de la agentie pe mess, sper s-o gasesc luni.
Baby_boy, ai primit Pm de la mine? Am trimis de 2 ori dar nu-mi apare in mesajele trimise
yuppy spune:
Baby_boy,multumesc pt. raspunsul privind statiunea Obzor.Am inteles ca ai fost anul trecut in Sunny Beach, cum este statiunea, cum sunt preturile? Ma gandeam la Hotel Riu Evrika( am citit numai impresii bune).
eunice78 spune:
Roxana, da, tot Duni, desi anul trecut am zis ca nu mai merg. Dar ne/am adunat mai multi, mai vin si niste prieteni de-ai nostri unii in prima saptamana, unii in a doua si, pe vremuri de criza preturile sunt ok. Mai ales ca noi stam mai mult pt ca fiul meu cel mic are niste probleme respiratorii iar dr ne.a recomandat marea.
Noi am luat 2 duble cu vedere la mare pentru ca vine si cumnata mea care e single si l-am trecut pe fiul cel mare cu ea. ca asa nu platesc nici eu pentru camera superioara si nici ea pt camera single care e mai scumpa. Asa ne-a costat parca 2400 euro cu totul, sotyul a platit in urma cu vreo luna, nu stiu suma exacta, daca vrei ma uit pe acte.
Baietzii mei
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yuppy Baby_boy,multumesc pt. raspunsul privind statiunea Obzor.Am inteles ca ai fost anul trecut in Sunny Beach, cum este statiunea, cum sunt preturile? Ma gandeam la Hotel Riu Evrika( am citit numai impresii bune). |
Statiunea e gen mamaia..cu faleza plina de buticuri..magazine..restaurante...hoteluri..ai ce face seara.
Noi am fost la Chaika Beach resort care face parte din Victoria Palace.
Am fost foarte multumiti. Curatenie..mancare buna..plaja peste drum.
Si am gasit si super pret.
Hotelul Riu Evrika - e posibil sa-l fii vazut insa nu-mi mai aduc aminte.Majesticul arata super bine.
mara95 spune:
cat va invidiez ca va faceti planuri de calatorie...nu am inca putere/curajul cu piticii in afara tarii
vacanta placuta!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux