Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Eu nu vad cum anume conteaza prin ce agentie mergi, odata ce voucherul il are toata lumea trimis de la hoteluri... Si daca problema apare local, cand te prezinti la receptie, inseamna ca e de la ei, nu de la agentie...
Mie imi par ciudat de mici preturile fata de serviciile promise. Oricum, cred ca tot spre-acolo ne indreptam si noi.

Pe voi cat va costa prin Giramondo? De curiozitate, sa vaz o diferenta, e semnificativa?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara95

cat va invidiez ca va faceti planuri de calatorie...nu am inca putere/curajul cu piticii in afara tarii

vacanta placuta!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

De ce nu ai curaj?
Eu am fost cu Radu vara trecuta in Bulgaria cand avea 8 luni si a fost superrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Eu nu vad cum anume conteaza prin ce agentie mergi, odata ce voucherul il are toata lumea trimis de la hoteluri... Si daca problema apare local, cand te prezinti la receptie, inseamna ca e de la ei, nu de la agentie...
Mie imi par ciudat de mici preturile fata de serviciile promise. Oricum, cred ca tot spre-acolo ne indreptam si noi.

Pe voi cat va costa prin Giramondo? De curiozitate, sa vaz o diferenta, e semnificativa?

8+

La mine e o diferenta de 105 euro intre cat ma costa la Giramondo si cat m-ar costa la Family sau Aatravel, dar la mine conteaza mult cum calculeaza ptr copii, ca am 3. Au fost agentii care-mi spuneau din start ca nu imi pot da suita, ci 2 camere duble, care costau ceva ptr ca trebuia sa platesc 4 persoane.
Asa, cu Giramondo platesc ptr fetite: 40 si 50%, iar cel mic e gratis, fiind pana in 6 ani, in total 2,9 locuri. La care se adauga taxa de statiune, care e de 1,5 eur/pers/sejur, respectiv 1eur/copil/sejur, fata de alte agentii unde era de la 6 eur/sejur pana la 1euro/zi. Si mai mi-a facut o reducere de 31 euro ptr fidelitate, in total voi plati 1515 eur ptr 10 nopti,in suita, fata de 1620 cat ma costa la Family si Aatravel, ca sa nu mai spun de 2000 si ceva la altele. Initial mi-au spus si ei ca nu primesc 5 persoane in suita, apoi a cerut acceptul de la hotel, intai ptr o perioada, apoi cand m-am sucit ptr alta perioada, aici a fost si meritul agentei, Emilia Filip, ptr ca la alte agentii mi-au spus clar ca nu se poate si gata.

Despre faptul ca nu-i vina agentiei daca ai vreo neplacere la cazare, asa este, sau asa cred, dar conteaza cred si relatia pe care o are cu agentia, durata de cand colaboreaza...etc, adica daca ar fi overbooking,si o familie trebuie s-o mute la alt hotel, ar alege in functie de agentia prin care vine, adica asa gandesc eu, nu stiu daca nu spun prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Mai fetelor, eu nu inteleg cum e cu overbooking asta.Adica eu mi-am facut rezervare in februarie la un hotel si risc cand ajung acolo sa ma mute la alt hotel?Pai atunci de ce mai anunta stop sales?Nu ca nu mai au locuri?Si atunci cum sa ajungi acolo cu rezervare facuta din timp si sa-ti spuna ca te muta in alt hotel?Chiar nu inteleg, cred ca eu as face ca trenul,mai ales daca as avea rezervare facuta cu multe luni inainte.De-aia m-am si grabit sa-mi fac rezervare de acum, anul trecut am facut in martie si cred ca abia am mai prinslocuri.Oricum cred ca o sa facem ca anul trecut, dam telefon la hotel peste vreo luna sa vedem daca avem rezervare ferma.
Roxana, daca eu am avut A si 2 camere probabil ca totusi ne-au cazat in suita, nu-mi dau seama,plus ca am avut un balcon imens, cred ca cel mai mare din hotel, puteam juca fotbal in el.Desi pe vaucher scria clar junior suite.Singura deosebire fata de anul trecut e ca anul asta n-am mai platit vederea la mare, deoarece anul trecut nu stiu daca am stat in balcon 10 min in 8 zile ca sa admir marea de la geam.Asa ca aia 50 euro care sunt vederea la mare i-am pastrat anul asta pentru alte scopuri, de, e an de criza.De-aia sper sa am si anul asta 2 camere, nu una, ca altfel cu 2 copii pe cap in aceeasi camera va fi mult mai obositor.Poate tin si ei cont de clientii vechi care au mai fost si le da camere mai bune(sper si eu)
Mult mai e pana la vara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

adriana mihnea, multumesc mult pt informatie, hotelul azalia din sf constantin si elena pare super. din prospectia mea ar avea cele mai faine totpogane, hotelul arata bine, e si pe plaja, are si ultra all, ar intruni multe criterii
dar ceva informatii despre statiune stie cineva? dar la acest hotel a stat cineva ?
orice informatie e bine venita..

multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Albinutza, faza cu UAI e aiurea...Ca hotelul are doar AI, desi se specifica altceva...
Asa mi-au zis de la agentie. Bauturile straine se platesc...

Cauta impresii pe am fost acolo, tripadvisor, holidaycheck.

Din cate am inteles, hotelul este plin de batranei nemti care vin la tratament la SPA si la apele termale din statiune. Deci nu prea ai ce face pe acolo...
Noi vrem doar relaxare, nimic altceva. Plaja, apa si soare, asta ne multumeste.

Noi ne-am hotarat la Azalia, pentru iunie. Am primit zeci de oferte si cele mai bune sunt cele cu reduceri 5 nopti platesti = 7 nopti stai.

Mergi la inceput

adriana mihnea, multumesc mult pentru ajutor .
sper sa gasesc si eu o oferta convenabila la pret, din pacate noi nu putem mege decat in august iar atunci preturile sunt maxime.
despre faza cu UAI, e cam aiurea totusi, oare de ce or mai scrie asta? de fapt nu bauturile ma intereseaza, eu sunt incantata ca sunt paturile de plaja gratuite (in fine, incluse inpret) dar pretul per total este marisor pt mine avand in vedere ca am 2 copii.
o sa incep si eu sa caut mai multe oferte ca sa luam o hotarare cat mai repede sa beneficiem de reduceri.

Mergi la inceput

fetelor , mai am o intrebare, am citit pe un site despre Hotel IBEROSTAR TIARA BEACH 4****, din sunny beach, si ziceau ca preturile includ si accesul la mini aqua park. mai mult de atat n-am reusit sa aflu, sau am inteles eu gresit, nu stiu..
ce o fi acel mini aqua park?
oare face parte din hotel ori e vreun aqua park in sunny beach ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Albinutza, copiii mei nu platesc nimic, pentru ca sunt mici. Unul are mai putin de 2 ani, deci infant si al doilea face 6 ani jumatate in iunie. Iarasi neplatitor...
In cazul asta, cea mai buna oferta primita pentru 7 nopti in iunie a fost de 425 euro/2 adulti. In aceleasi conditii, am avut si niste preturi enorme, in jur de 600 - 700 de euro...

Daca vrei agentia, iti dau PM. Cu precizarea ca nu stiu nimic de ei. Caut si eu cate ceva, sa nu iau tzeapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Ne alaturam si noi + 2 familii DC evident celor care isi petrec sejurul la Duni

Noi vom merge 10 zile in perioada 10-20.07.2010 la Marina Royal, astazi am rezervat, initial vroiam 25.06.2010 -06.07.2010 dar am primit mail ca sunt stop sales asa ca am schimbat perioada.

Sper sa ne strangem gasca si in iulie !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput