Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 17
roxana c. spune:
Amironeanu, decat pe litoralul nostru...mai bine deloc, asta-i parerea mea. Gandeste-te ca vei cheltui aceiasi bani, aproximativ, dar in schimb iti vei face nervi .
Daca poti, incearca sa faci rezervare de acum, sa beneficiezi de reduceri, si ai asigurat transportul( cu banii aia, ma refer). Si ia mai putine nopti, vezi si tu.
Si noi suntem cam varza la capitolul bani, am apucat sa facem rezervarea, sper sa reusim sa si achitam pana in aprilie, noi ne-am si intins la 10 nopti, acum asta este. Ma gandeam si eu ptr litoralul nostru, dar mi-a fugit repede ideea, ptr copii am zis sa mergem totusi la mare, eu n-am prea avut probleme cu ei cu gripa sau chestii de genul asta, si cred ca si marea e una din cauze.
Oricum, mai gandeste-te, dar nu prea mult ca nu mai ai timp, e deja jumatatea lui martie.
ralucis spune:
Fetelor, stiti ceva de Obzor Beach Resort? As fi vrut tare mult sa merg in Thassos, dar vad ca totul s-a scumpit/se scumpeste pe zi ce trece la ei, asa ca va trebui sa ma reprofilez pe ceva mai accesibil la bani si m-am gandit la Bulgaria. Bine, nu va spun ca initial am dat o cautare informativa la Mamaia, unde zic eu ca ar fi cea mai potrivita plaja/apa de la noi, sperand ca s-a mai ieftinit din cauza crizei, si am gasit apartament cu living, dormitor si bucatarie, sa putem sa ne gospodarim noi, la pretul de 250 de lei/noapte. Enorm. Aproape ca in Thassos. Aici la Obzor Beach Resort am gasit la o agentie un pret de 58 de euro per apartament, de pe 23 august, iar daca achitam mai repede avem 20% discount, ceea ce inseamna la final cam 46 de euro. Cum vi se pare? N-avem bani de AI, asa ca am vrea varianta asta, self-catering. Multumesc!
roxana c. spune:
Ralucis, intra pe am fost acolo ( scris legat si cu punct ro, sper sa nu apara iar altceva), am vazut ca cei care au fost acolo au fost incantati, intra si citeste singura ce au scris.
onitza spune:
Noi mergem in perioada 12-17 august la Kaliakra Superior, Albena. Mai vine cineva? Dupa ce am dat comanda ferma, am citit despre apa rece din piscina copiilor. BUn asa.... Ca 50% din decizie s-a bazat pe aspectul asta, sa se bucure si fi=miu de vacanta. In fine...noroc ca e si plaja aproape. Ma intereseaza alte minusuri daca mai cunosteti despre acest hotel... ....sper sa fie singurul.
Aaaaa, da, mi-am adus aminte, care e treaba cu locurile de parcare? Avem parcare asigurata la hotel???????
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Ralucis, intra pe am fost acolo ( scris legat si cu punct ro, sper sa nu apara iar altceva), am vazut ca cei care au fost acolo au fost incantati, intra si citeste singura ce au scris. Roxana |
Multumesc, am citit, vad pareri bune!
Ce ziceti, merita diferenta de vreo 12 euro pe noapte intre camera cu vedere la mare si cea cu vedere la munte?
Adriana mica spune:
Onitza, parcarea nu este asigurata de hotel.
Sunt cateva locuri de parcare chiar in fata hotelului, si altele pe un damb. Noi am ajuns in jur de ora 13, si locurile respective (toate!) erau inca ocupate de cei care isi incheiau sejurul. De abia am gasit o "cotitura", chiar la urcarea in panta spre cea de a doua zona de parcare. Era atat de inghesuit locul respectiv, incat a trebuit sa ne ajute un alt turist, cu mai multa experienta in astfel de manevre "delicate".
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
onitza spune:
ADRIANA, multumesc pentru raspunsul prompt. Hmmmm, deci inca un minus. Sper sa nu adun mai mult de 2 buline albastre pana plecam. Cum ti s-a parut sejurul? Camera incapatoare, curatenie zilnic, turisti galagiosi, mancarea, albine pe plaja sau in curtea hotelului ori la piscina, serviciile? Scuze, ti=am pus multe intrebari. Noi in statiunea k-tin si elena am patit-o original cu albinele, erau si la hotel si pe plaja, nasol. Pe barbate-miu l-a intepat una pe plaja iar eu cum sunt fricoasa stateam ca pe ghimpi , nu m=am putut bucura de sejur.
roxana c. spune:
Oana, la superior sunt camerele mari, au loc baietii de un fotbal.
Parcarea...depinde si de noroc, noi am ajuns ceva mai devreme, in jur de ora 12 daca tin bine minte si am gasit loc in parcarea din fata hotelului, am blocat pe altcineva, dar a 2-a zi a plecat si acela si am pus masina in locul lui. Oricum, la cazare iti va da un carton pe care sa-l lasi in geamul masinii, cu numarul camerei, in caz ca vrea cineva sa iasa si n-are loc de masina ta .
Curatenie facea zilnic in 2008 cand am fost noi, nu stiu anul trecut, dar pe mine ma enerva ca desi ii dadusem "atentia" si ii explicasem ca am copil mic pe care il culc la pranz, in jurul orei 13, camerista tocmai atunci se gasea sa vina. ( poate n-o fi inteles, dar vazuse de cateva ori ca-l culcam, nu trebuia sa-i explic prea mult).
Turisti galagiosi...tot de noroc tine, noi n-am avut astfel de probleme, albine n-am vazut deloc, pe nicaieri, serviciile din punctul meu de vedere au fost ok.....depinde si aici. Mancarea era cam de nota 9, anul trecut am vorbit cu cineva care fusese nemultumit....si aici depinde de cum percepe fiecare, de asteptarile si gusturile fiecaruia.
Adriana mica spune:
Onitza, intr-adevar camerele la superior erau mari si foarte frumos aranjate. Doar ca in seria noastra, anul trecut nu au stat nemaipomenit la capitolul curatenie. Veneau cameristele, dar cred ca faceau mai de mantuiala (asta prin comparatie cu Arabella, de la Nisipuri unde am fost in 2008).
Mancarea a fost ok, dar restaurantul cam aglomerat. Nu am avut probleme cu viespi sau albine, ci doar cu niste vrabiute flamande care "atacau" efectiv farfuriile nesupravegheate lasate pe masa.
Plaja este foarte ok, singura problema este daca vreti sezlonguri cat mai aproape de mare. Se poate lasa prosopul, sau altceva similar, dar nimeni nu iti garanteaza ca le mai gasesti a doua zi. Chiar daca optati mai degraba pt statul pe nisip decat la piscina, barul dintre piscina si plaja este foarte la indemana. Sucurile nu sunt de la dozator, ci din cele de la Prigat.
Chiar daca apa din piscina de copii este rece (si mica - doar pana la genunchi), piscina de adulti este foarte buna (in special cea de la Arabella Beach).
Pt noi a fost un sejur ok, ne-am bucurat de plusuri si am incercat sa ignoram minusurile. Singurele 2 chestii care ne fac sa nu mai optam pt Albena sunt independente de hotel:
- lipsa spatiului de parcare
- statiunea, un mare bazar, aglomerat si cam de prost gust. Este evident o parere subiectiva.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
onitza spune:
ROXANA, ADRIANA Eu as fi vrut la DUni, dar n-a vrut sotul ca e mai departe si suntem cu doi copii, intre care unul de 6 luni si primul nu are stare defel. Dar la anul il conving eu si o sa fac rezervare din ianuarie ca sa fiu sigura ca prindem loc la Marina Royal Palace. Eh, noi nu suntem asa pretentiosi si vom incerca sa eliminam minusurile ca sa ne simtim cat mai bine ca de-aia muncim un an intreg , nu? sa simtim ca avem concediu!
Mai merge cineva in perioada 12-17 august la Kaliakra?