Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 18
ligia13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis Fetelor, stiti ceva de Obzor Beach Resort? As fi vrut tare mult sa merg in Thassos, dar vad ca totul s-a scumpit/se scumpeste pe zi ce trece la ei, asa ca va trebui sa ma reprofilez pe ceva mai accesibil la bani si m-am gandit la Bulgaria. Bine, nu va spun ca initial am dat o cautare informativa la Mamaia, unde zic eu ca ar fi cea mai potrivita plaja/apa de la noi, sperand ca s-a mai ieftinit din cauza crizei, si am gasit apartament cu living, dormitor si bucatarie, sa putem sa ne gospodarim noi, la pretul de 250 de lei/noapte. Enorm. Aproape ca in Thassos. Aici la Obzor Beach Resort am gasit la o agentie un pret de 58 de euro per apartament, de pe 23 august, iar daca achitam mai repede avem 20% discount, ceea ce inseamna la final cam 46 de euro. Cum vi se pare? N-avem bani de AI, asa ca am vrea varianta asta, self-catering. Multumesc! |
Obzor... nu e statiune ... e doar o caricatura!
Adica sunt doua hoteluri faine , printre care si Obzor Beach Resort la marginea unui sat nenorocit ...
Noi doar am trecut pe acolo in drum spre Sunny beach!
Nu-i un loc de joaca, nu-i un topogan...
Hotelul e fain , e pe plaja...!
ralucis spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ligia13
Obzor... nu e statiune ... e doar o caricatura! Adica sunt doua hoteluri faine , printre care si Obzor Beach Resort la marginea unui sat nenorocit ... Noi doar am trecut pe acolo in drum spre Sunny beach! Nu-i un loc de joaca, nu-i un topogan... Hotelul e fain , e pe plaja...! Eu si Raducu (22.04.2005) |
Multam! Pai nu vreau o statiune aglomerata, vrem sa ne odihnim, sa fie destul de liniste si sa fie apa si plaja curata, pt copii. Copiii sunt mici, asa ca pe ei o sa ii incante si apa si lopatelele. In poze am vazut ca au niste mici locuri de joaca cu leagane& stuff, plus ca am citit pe am fost acolo ca sunt animatii la hotel si spectacole, pt cine e interesat. O sa mergem sa vizitam si Nessebarul, ca am vazut ca e la 30 de km de hotel, nu cred ca o sa ne plictisim. Multumesc oricum pentru ca mi-ai zis ca e un hotel ok!
danasonia spune:
a propos de comparatia intre arrabella (nisipuri}si kaliacra superior(albena);eu anul trecut am ajuns la kaliacra dupa ce initial am stat o saptamana la arrabella si prima impresie a fost de dezamagire.E adevarat ca noi nu mai avem copii mici dar e mai greu de facut o comparatie din mai multe motive: arrabella e un hotel inchis,mai elegant si oarecum mai cu pretentii. Kaliacra este un hotel pe plaja cu conditii bune e adevarat.LA KALIACRA piscina e mica,poate pentru ca ai direct acces la mare iar animatia aproape lipseste.Nu am simtit intimitate ca la Arraabella. Ca si mancare,poate pentru noi romanii pare mai buna cea de la Kaliacra in sensul ca,desi mai putin diversificat,era axat mai mult pe gratare.LA KALIACRA esti ca in Romania,numai romani,aveau si orchestra din romania.Camera la superior,unde am stat,e mare si toate au fata opusa piscinei,deci cu mai putin zgomot,dar nu mi-a placut ca dusul avea usa de sticla transparenta(intr-o zi camerista era sa-mi surprinda sotul in toata splendoarea}Aveam impresia ca am baia si wc direct in bucatarie(cam a bucatarie-mi parea mie intrandul ala pana la camera propriu -zisa)
crengu75 spune:
La Kaliakra era usa de la dus si de la wc de sticla, insa exista o usa culisanta de lemn ( probabil nu ai observat-o) pe care o puteai trage si se inchidea baia.Usa intra in perete in zona dulapului. Si eu am remarcat-o cu greu.
Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
onitza spune:
Am renuntat la KAliakra cand am citit si pe tripadvisor....Am ales Marina Royal Palace. Desi se pare ca un turist a gasit paienjeni in camera. Voi ati patit asa? Cele care ati fost anul trecut...
flory1974 spune:
citat din mesajul lui ralucis Multam! Pai nu vreau o statiune aglomerata, vrem sa ne odihnim, sa fie destul de liniste si sa fie apa si plaja curata, pt copii. Copiii sunt mici, asa ca pe ei o sa ii incante si apa si lopatelele. In poze am vazut ca au niste mici locuri de joaca cu leagane& stuff, plus ca am citit pe am fost acolo ca sunt animatii la hotel si spectacole, pt cine e interesat. O sa mergem sa vizitam si Nessebarul, ca am vazut ca e la 30 de km de hotel, nu cred ca o sa ne plictisim. Multumesc oricum pentru ca mi-ai zis ca e un hotel ok! |
Daca vrei statiune linistita si apa curata, intrare lina in apa alege Sveti Vlas, e doar la vreo 10-15 km mai jos de Obzor si ai o multime de hoteluri cu self catering. Am fost 3 ani acolo si daca ar fi sa merg in Bulgaria din nou tot acolo as merge.
Carmenbr spune:
Fetelor, o intrebare mai ciudata. Putem sa nu declaram un copil de 2,5 ani si sa luam camera dubla la Arabella? Controleaza cineva camerele sa vada ca e un copil in plus? Ca altfel ei nu accepta 2 copii in camera decat la junior suite iar diferenta e de 350EUR intre o camera dubla si junior suite, deci doar al doilea copil ne costa 350 EUR. Enorm, zic eu, cand un copil nu mananca, nu bea, nu consuma cat un adult. Ca sa nu mai zic ca la 2,5 ani nici de animatie nu stie el prea mult sau alte activitati. Deci ne gandeam sa nu declaram al doilea copil si oricum cu 2 paturi in camera si o canapea, au unde sa doarma 2 adulti si 2 copii mici.
Multumesc mult.
roxana c. spune:
citat din mesajul lui onitza Am renuntat la KAliakra cand am citit si pe tripadvisor....Am ales Marina Royal Palace. Desi se pare ca un turist a gasit paienjeni in camera. Voi ati patit asa? Cele care ati fost anul trecut... Oana , mami fericita de Paul Constantin (28.11.2004) si Daniel Alexandru (10.02.2010) |
N-am vazut paienjeni, nici panze ,adevarul e ca nici n-am stat sa inspectez fiecare coltisor Daca vrei neaparat, gasesti nod in papura la orice, ideea e ca mergi in concediu sa te simti bine, sa te relaxezi, sau asa vad eu cel putin un concediu.
roxana c. spune:
Carmen, acum am vazut mesajul tau. Nu cred ca sta nimeni sa verifice cate persoane sunt in camera si cate sunt trecute pe voucher. Dar totusi...mie mi-ar fi teama sa n-am probleme din cauza carora sa-mi stric concediul. In primul rand la cazare va vor pune bratari....nu stiu, eu una n-as risca.
onitza spune:
Am gasit multe www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel Marina Royal Palace-ch_ub-hid_70833.html?action=detail&mediaId=1156663191" target="_blank">POZE cu Hotelul Marina Royal Palace si imprejurimile. Unele mi-au placut, altele m-au cutremurat.
Dar eu cred ca "orice padure are uscaciunile ei" si e posibil sa gasesti neplaceri in orice hotel...depinde de norocul fiecaruia.