Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 16
yuppy spune:
Ma sperii, si din Sunny Beach se fura masini, credeam ca numai din Nessebar????? Se fura din parcarea hotelului, sau daca sunt parcate care pe unde apuca....noi am fost 3 ani la rand, in Albena, nu am auzit de asemenea incidente , dar Albena este o statiune linistita.....deja ma pune pe ganduri. noi avem Logan, asa ca nu cred sa-i tenteze,...... ma gandesc ca se orienteaza la masini noi, modele mai cautate...
alinam spune:
Kiki teoretic buna de plaja, practic cum iti e norocul , e cam ca la noi!
Roxana noi ne-am gasit si parteneri de drum prieteni , le-am recomadat aceeasi agentie, daca o fi sa luam vreo plasa cu agentia cred ca ne spanzurade limba .
roxana c. spune:
Alina, eu am fost multumita de agentie, altfel nu scriam de ei. Fapt ptr care am facut rezervarea anul asta tot prin ei. Mai mult, varul meu si niste prieteni de-ai lor au fost anul trecut tot la Duni si cu aceiasi agentie, in alta perioada decat noi, anul asta au facut rezervarile tot prin ei, deci au fost si ei multumiti, altfel nu repetau.
Eu zic sa stai linistita, va fi ok.
Carmenbr spune:
Noi pana la urma am ramas sa hotaram intre Kaliakra-Albena si Arabella-Nisipuri. Din ce ati zis voi, tind sa merg la Arabella. Dar inca nu sunt hotarata.
Mai aveti pro-contra pentru Arabella si Kaliakra?
Multumesc.
P.S. Si noi tot prin Giramondo mergem. Roxana multumim!
Adriana mica spune:
Mi-am mai amintit eu ceva: desi la Kaliakra este un loc de joaca pt copii in piscina lor, Dudu nu a agreat deloc aceasta distractie, din 2 motive: apa este mai rece decat in piscina mare, si curge direct in cap. In schimb, i-a placut foarte mult pictatul pe obiectele de ipsos.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana mica Mi-am mai amintit eu ceva: desi la Kaliakra este un loc de joaca pt copii in piscina lor, Dudu nu a agreat deloc aceasta distractie, din 2 motive: apa este mai rece decat in piscina mare, si curge direct in cap. In schimb, i-a placut foarte mult pictatul pe obiectele de ipsos. Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006) |
Asa este. Desi era cald si apa marii calda, apa din piscina ptr copii era rece, nici ai mei n-au intrat.
Iar pictatul pe obiectele de ipsos era cu bani in 2008, in functie de marime. Si acum le avem : o scoica si un pestisor.
amironeanu spune:
Noi am fost si la Kaliakra si la Arabella din Nisipuri. Nu am reusit sa citesc din urma, dar pentru noi:
+ Kaliakra: hotelul chiar pe plaja, cu sezlonguri si umbrele incluse in pret, vroiau copii un suc, imediat se putea duce cineva si aduce; locul de pictat, din pacate cu bani si cam scump, dar Stefi l-a adorat pur si simplu. La fel, la piscina pentru copii apa era foarte rece si nu au stat aproape deloc acolo.
+ Arabella: locul de joaca chiar de langa piscina si gradinita, care in 2007 era gratuita, dupa plaja de dimineata Stefi petrecea o ora acolo colorand, jucandu-se cu plastelina, pictand etc.
Sincer si onest nu stiu ca sa-ti recomand, mie mi-au placut ambele hoteluri.
Of, nu stiu ca sa fac cu concediul anul acesta. Suntem in criza si ma gandeam sa renuntam la Bulgaria, dar nici nu ma trage inima sa mergem pe litoralul nostru. Mi-ar placea sa incerc sa fac un efort si muuulte sacrificii si sa mergem la Duni, dar de la Iasi este mult prea departe. Eu as merge si la Kaliakra, dar ar fi al treilea an si barbatii din familie ar vrea sa schimbam locul. Si mi-e ca pana ne hotaram nu mai gasim locuri.
yuppy spune:
Amironeanu, parerea mea ca daca ve-ti merge pe litoralul nostru ve-ti cheltui aceiasi bani, si nu o sa aveti conditiile de la bulgari.
Incearca sa va hotarati, sa puteti beneficia de early booking. La Kaliakra din cate stiu eu au preturi putin mai mari decat alte holuri, poate gasiti alt hotel de 4* si la un pret mai bun.