Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Roxana tu ai primit si vaucerul? sau asta vine mai tarziu? ca mie mi-a zis ca vaucerul il primesc dupa ce fac ei plata la hotel, adica dupa 30 aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Da, asa este, voucherul vine dupa ce achiti, mie mi l-a trimis pe mail, dar eu- Toma Necredinciosul- i-am spus sa mi-l trimita si prin posta, sa am originalulsi factura finala, asa ca n-a fost chip sa se inteleaga cu nebuna si le-a trimis. Ca sa nu spun ca acolo factura nici nu l-a interesat. Doar cand am intrat in resort am aratat voucherul, altfel nu poti intra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Aha, dupa ce achit? p[ai eu am achitat integral de ieri inca, pe mail am primit doar factura proforma, si cica imi trimit factura originala, contractul prin posta, atunci am intrebat si cu vaucerul cum ramane???? atunci mi-a zis ca dupa 30 aprilie ca atunci fac ei plata , pai si eu de ce m-am grabit sa le platesc integral din martie?
Crezi ca ar trebui sa o trag de maneca sa cer si vaucerul acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Asta nu mai stiu. Eu anul trecut am achitat la sfarsitul lunii aprilie, chiar am intarziat 1-2 zile, daca nu ma-nsel si cand i-am zis ca vreau sa ma interesez acolo de rezervare, mi-a spus ca trebuie sa mai stau 1-2 saptamani, apoi pot suna. Am sunat cam la o luna dupa aia si era ok. Nu mai retin cand mi-a trimis voucherul pe mail, oricum cu ceva timp inainte sa primesc originalul prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmen, noi (de fapt sora-mea) a rezervat azi la Iberostar in Nisipuri.

L-am ales ca e chiar pe plaja. Sper sa fie ok intrarea in apa, si noi tot la mare am vrea sa stam mai mult.

Noi am mai fost in Nisipuri in 2008 si in 2006 in Albena.
Parca e mai aglomerata statiunea in Nisipuri decat in Albena, dar nu stai tot timpul prin statiune.
Noi ne-am simtit super in amandoua statiunile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Fetele, noi plecam de Paste in Sunny Beach. Va intreb pt. prietenii nostri care ar vrea sa plece si ei de 1 Mai in Nessebar, dar le este frica sa nu li se fure masina( tocmai si-au luat masina...ultimul model de Mercedes). Au tot auzit ca in Nessebar s-au furat masini....ce ii sfatuiti, sa aleaga alta statiune ( Sunny Beach) sau sa mearga totusi, alea or fi fost cateva cazuri izolate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Yuppi, sa-si faca asigurare la masina si stau linistiti.Si eu am auzit pe cineva caruia i-au furat masina in sunny beach anul trecut de paste, tot asa masina noua luata de maxim o luna.Asa ca cel mai sigur e sa aiba asigurare, ca altfel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Cum o fii vremea la sfarsitul lui iunie,apa este destul de calda? A fost cineva in aceasta perioada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Am uitat sa intreb,de agentia Travel Planner stiti ceva? Am gasit o oferta buna de pret dar nu stiu cat sunt de seriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppy spune:

Citat:
citat din mesajul lui crangutalil

Yuppi, sa-si faca asigurare la masina si stau linistiti.Si eu am auzit pe cineva caruia i-au furat masina in sunny beach anul trecut de paste, tot asa masina noua luata de maxim o luna.Asa ca cel mai sigur e sa aiba asigurare, ca altfel....

Au asigurare la masina, dar nu vreau sa treaca prin experiente d e genul asta.....iti dai seama ce concediu ar fi

Mergi la inceput