Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 14
Carmenbr spune:
Roxana, multumesc mult de tot.
O sa ii contactez pe cei de la Giromomndo sa vedem ce imi zic referitor la 5 nopti.
Daca ar fi sa imi recomandati in Nisipurile de aur, ce hotel mi-ati recomanda? Tot de genul la Kaliakra. In Nisipuri am vazut ca cei de la Kaliakra au hotel de 3 stele si marea majoritate a hotelurilor sunt la mai mult de 250 m de plaja. Cu 3 copii ne va fi mai greu sa fim departe de plaja. Pt mine toate sunt la fel, dar stiu ca una e ce scrie, alta e experienta altora care au fost acolo. Arabella si Bolero mi se par foarte scumpe, ajung la aproape 600EUR de persoana.
roxana c. spune:
N-am fost in Nisipuri, nici nu ma tenteaza, dupa cate am citit. Cele mai bune hoteluri sunt Bolero si Arabella, cum ai spus si tu, dar cam scumpe.
In plus faptul ca poti ramane fara masina, ca nu gasesti loc de parcare si te trezesti ca in loc sa te relaxezi ca d-aia e concediu, te enervezi; mai e faptul ca in general se platesc sezlongurile si umbrela pe plaja, am impresia ca Arabella este exceptia de la regula, mie una imi place sa platesc totul inainte, acolo sa cheltui pe distractii ptr copii si ptr prostioare.
Intrarea in apa marii doar in unele zone este lina, fiind cu copii mai mici...nu-i prea placut.
La toate astea se adauga statiunea foarte agitata si aglomerata ...si deja ma gandesc la Mamaia.
Repet: n-am fost , toate astea le-am citit pe diverse situri.
Daca-ti place agitatia, viata de noapte, daca ai copiii mai mari ...cred ca-i locul ideal, stiu persoane care au venit foarte incantate, depinde de fiecare in parte, de gusturile fiecaruia.
Si de ce intrebai mai inainte, dintre hotelurile acelea din Albena, am scris pe fuga, acum pot sa scriu mai pe larg:
Gergana am auzit ca-i ok, e chiar pe plaja, arata bine din exterior, nu stiu pe interior, cand am fost la Kaliakra era cineva care fusese la Gergana cu 1 an in urma si spunea ca-s comparabile, doar cu mancarea statea ceva mai bine Kaliakra, dar nu cu mult.
Arabella este chiar langa Kaliakra, cumnatul meu a stat acolo, in afara de camera care era mai mare decat a noastra - dar noi am stat la standard- era mult sub Kaliakra la tot.
De Laguna Beach nu stiu prea multe, doar ca multi spun ca Laguna Garden e cea mai tare dintre Lagune- si nu numai-
Carmenbr spune:
Roxana, esti extraordinara. Mi-ai dat super informatii, exact ce vroiam sa stiu. Citisem si eu de Nisipuri, dar am zis ca mai bine aflu ceva informatii si de la voi.
Sigur o sa ramanem cu Albena. Si o sa cer oferte pentru Kaliakra si Gergana. Sper sa mai gasesc locuri.
In Albena e problema cu parcarea? Eu auzisem ca sunt probleme pe drum in Bulgaria, ca te pot opri si jefui. M-a cam luat frica, dar am vazut ca voi toate mergeti cu copii si cu masina si am prins curaj.
Multumesc mult inca o data.
alinam spune:
Roxana nu am retinut, pana la urma prin ce agentie ai luat biletele , am primit si eu destule oferte dar nu ma pot hotara, pretul de la 44 pana la 49 euro pe noapte in perioada in care mergem noi, dar as vrea sa nu am surprize cu agentia.
roxana c. spune:
La intrare in Albena ti se da un card pe care ti-l cere cand iesi si cu care te taxeaza ptr perioada in care ai stat. Parca trebuia sa platesti 5 leva/zi, nu mai stiu, oricum la Kaliakra daca mergi le spui ca esti cu masina si vei plati la receptie 5 leva, ptr tot sejurul. Loc de parcare vei gasi, chiar daca la plecare va trebui sa ai grija sa pui biletele in geamurile masinilor care te blocheaza, de seara. Oricum iti da de la receptie un carton pe care scrii camera unde poti fi gasit, in cazul in care blochezi pe altcineva
Cu jefuitul stai linistita, sunt povesti, am tranzitat Bulgaria noaptea, cu alte 2 masini ce-i adevarat, iar anul trecut am trecut vama in zori, singuri, n-am avut probleme. Atentie doar la radare, intre Vama Veche si Albena n-am gasit picior de politist, totusi mergeti cu grija.
alinam spune:
Roxana si eu tot la ei am facut azi rezervarea, sper sa reusesc sa platesc azi, cred ca tot de la tine retinusem numele agentiei, da mi se parea ciudat ca ai luat din iasi, acum ce imi doresc e sa nu avem probleme cu agentia (intamplator am vorbit cu aceeasi persoana) si sa fim sanatosi pana atunci ca mai e mult tare, am factura proforma pentru 8 nopti din 11.06, deci eu ajung prima si vin cu impresii , ieri am cerut oferta de la perfect tour si ma costa cu aproape 90 de euro mai mult si am zis pas .
Adriana mica spune:
Carmen, noi am fost si la Albena (Kaliakra superior) si la Nisipurile de Aur (Arabella) in ani consecutivi (2008 si 2009). Ne-a placut mai mult la Nisipuri.
Plaja si intrarea in apa (in dreptul celor 2 hoteluri) este cam la fel de buna, doar ca la Nisipuri se platesc sezlongurile. Si trebuie coborate niste trepte pt acces la plaja
La Arabella am stat mult mai bine la capitolul curatenie, in schimb la Kaliakra mi s-a parut ceva mai buna mancarea.
Albena nu mi-a placut deloc ca statiune, in schimb am profitat de apropierea de Varna pt a vizita Delfinariul. In ceea ce priveste parcarea masinii, in Albena este chiar o problema. In schimb, la Arabella am putut folosi spatiul de parcare al hotelului.
Cam asta este impresia noastra, ca adulti. Copilul si acum plange dupa echipa de animatie de la Arabella.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
roxana c. spune:
E adevarat ca animatia la Kaliakra e mai mult....nu, in afara de minidisco n-am avut treaba cu ei, am stat mai mult pe plaja si seara faceau ceva spectacole dar e sala aceea mica si inghesuita ca nu m-a tentat deloc .
Carmenbr spune:
Stie cineva daca la Gergana e mai bine cu animatia pt copii? Pentru noi e important ca sa se bucure copiii.
Roxana, Adriana, multumesc de informatii.