Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)
Raspunsuri - Pagina 13
LYADA spune:
Crengu,
noi am fost la Admiral doar 3 zile, de 1 mai in 2008. Camerele foarte frumoase, mancarea destul de slaba (sub Bolero), iar serviciile slabe (lipsa tacamuri, atitudinea personalului). Cred insa ca in sezon e mai bine, pozitia este excelenta.
Agentia nu stie sa iti spuna nimic? Vezi la Jeka, cere cu directorul - este amabil si bine informat, macar la ei stiu pe ce se duce acea taxa de statiune, inventata de agentiile de turism sa mai stoarca un ban de la turisti.
adriana_mihnea spune:
Iriss, descrierea facuta de tine la Royal Marina Palace este identica cu cea de la Kaliakra. N-o sa regretati alegerea facuta.
Noi am stat la standard, dar a fost destul spatiu. Cel mic a beneficiat de patut, iar cel mare a dormit in patul simplu.
Am rezolvat si noi problema cu agentia. Ne-au scris pe factura data limita de plata si abia asteptam vara!!!
Carmenbr spune:
Fetelor vreau si eu un sfat va rog frumos.
Pana la urma am ramas la 4 hoteluri si nu stim la care sa luam bilete. Ne-ar fi tentat Duni, dar distanta e mai mare, asa ca ne-am hotarat la Albena. Vom fi 2 familii (eu cu sora mea) si 3 copii, de 2,5, 5 si 6 ani.
Trebuie sa ne hotaram intre:
- Hotel Gergana
- Hotel Kaliakra Superior
- Hotel Arabella
- Hotel Laguna Beach
Pt noi primeaza sa aiba o vacanta frumoasa copiii si am vazut ca unele hoteluri au si un fel de mini water-park la piscina hotelului. Deci sa avem animatie pt copii si mancare buna.
Multumesc mult de sfaturi.
nitulica spune:
buna!
Poti te rog sa-mi spui prin ce agentie ai facut rezervarea la Marina Palace? Eu as vrea la Marina Royal Palace, si caut un pret mai bun!!1
Citat: |
citat din mesajul lui ralu80 Am facut si eu rezervare la Marina Palace din 3 iulie. Un singur lucru ma nelinisteste...ne-au dat camera dubla cu pat suplimentar si platim doar pentru noi adultii, copiii sunt gratuit, desi stiam ca in camera dubla se cazeaza max 3 pers. Am vorbit la agentie(jeka) si mi-au spus ca bebelacu care va avea atunci 10 luni nu este considerat copil,ci infant...deci vom fi trecuti toti 4 ca receptie, dar il vor considera copil doar pe cel mare. La ei pe site scrie altceva. Voi stiti ceva?...pe mine ma doare mintea, nu mai pricep Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009) |
roxana c. spune:
Apropo de Jeka: am primit si eu oferta lor, initial imi raspunsesera ca n-au inca preturile, ieri mi-au trimis oferta: la preturi sunt ca Giramondo, cel putin la suita din M. Palace unde ma intereseaza pe mine, dar ....pe langa taxa de rezervare "a la Jeka", care m-ar costa 42 euro, au si calculatia la copii diferita: copilul de 3 ani nu mai este gratis, cum este la majoritatea agentiilor, la ei are reducere de 60%, adica platesc 40%. De ce...asta nu stiu, ptr ca peste tot copiii pana in 6 ani au gratuitate la cazare, dar Jeka e mai cu motz!
Per total, cu reducerea EB, m-ar costa 1741.20 eur, fata de 1515 ....226 euroi e o suma deloc neglijabila, spun eu...nu credeti?
crengu75 spune:
Carmen, eu as opta pentru Kaliacra Superior.
Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
yuppy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Fetelor vreau si eu un sfat va rog frumos. Pana la urma am ramas la 4 hoteluri si nu stim la care sa luam bilete. Ne-ar fi tentat Duni, dar distanta e mai mare, asa ca ne-am hotarat la Albena. Vom fi 2 familii (eu cu sora mea) si 3 copii, de 2,5, 5 si 6 ani. Trebuie sa ne hotaram intre: - Hotel Gergana - Hotel Kaliakra Superior - Hotel Arabella - Hotel Laguna Beach Pt noi primeaza sa aiba o vacanta frumoasa copiii si am vazut ca unele hoteluri au si un fel de mini water-park la piscina hotelului. Deci sa avem animatie pt copii si mancare buna. Multumesc mult de sfaturi. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
Eu as merge la KALIAKRA.
roxana c. spune:
Carmen, tot Kaliakra spun si eu: ca-i superior sau standard...nu conteaza, noi am fost cu 3 copii de 1,6 , 6 si 11 ani atunci in standard si a fost ok, nu cred ca te duci sa faci un vals in camera sa-ti trebuiasca loc. Daqca mai gasesti loc la superior....du-te acolo, altfel...e ok si la standard.
Carmenbr spune:
Multumesc mult de tot.
Stiti cumva daca au apartamente de genul 2 dormitoare la Kaliakra? Sau trebuie sa luam camere separate?
Se pot lua si doar 5 nopti? Ca vad ca ofertele sunt facute pe 7 nopti, dar eu nu stau suficient de mult in tara si nu pot sa merg decat 5 nopti.
Si inca o intrebare. Cat de mare e distanta Tulcea - Albena? Cu aproximatie. Credeti ca ar fi mai lung de 3 ore drumul?
Sper sa mai gasim locuri ca vrem sa mergem in perioada 11-16 august.
Vacanta placuta.
roxana c. spune:
Carmen, din ce stiu eu, agentiile din tara nu au locuri in apartamente, sau ....nu stiu motivul, cand m-am interesat eu anul trecut mi s-a spus ca de fapt Kaliakra are doar camere duble, apoi am aflat ca ar fi si apartamente, dar ca sunt putine , intereseaza-te, totusi.
Poti lua si sejur mai mic de 7 nopti, din ce stiu eu, dar am impresia ca platesti putin mai mult la pretul de persoana, asa am vazut scris anul trecut pe majoritatea siturilor agentiilor . Pana nu te interesezi, nu poti fi sigura.
Nu stiu cati km sunt de la Tulcea la Vama Veche, pana la Constanta sunt vreo 60 km, apoi 100 pana in Vama, nu stiu daca este corect, si din vama in Albena sunt 70 km, asta stiu sigur. Daca am estimat corect Tulcea- Vama Veche, atunci sunt aprox 230-250 km. Acum...depinde si ziua cand vei pleca, daca e in weekend, faci mai mult decat in timpul saptamanii.