Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*
Raspunsuri - Pagina 9
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata fetelor, va multumesc ca v-a placut filmuletul meu cu puiul. E foarte vanjos, asa e. Cum mai spuneau si alte mamici,luat de manute se ridica direct drepti in picioare si nu in fundulet. Nu-lmai pot tine nicio clipa pe spate ca nu ii place. Anamaria si Manga EU sunt in gasca cu voi si va inteleg si va dau cate un pupic.....mor si eu de spate dar pare asa de banal sa tot spui ca te doare spatele incat prefer sa tac. Oare e de la sarcina sau de la copil si efortul depus acum ? Cristina ce ma bucur de ce mi-ai scris cu Andreiutu meu drag si Irina Mai vroiam sa va spun ca pana sa ramana gravida nici nu stiam ca biberoanele sunt de mai multe tipuri si cum se pune piedica la un carucior....dar dupa aceea am aflat incet incet. TOTI copilasii, dar mai cu seama TOTI dovleceii sunt foarte frumosi si facuti din dragoste si pasiune. Iar noi, ce sa mai zic, niste mamici devotate care efectiv nu mai stiu ce sa mai faca pentru fericirea puiutilor lor. Va imbratisez si ma bucur enorm ca am asa prietene cu asa bebelusi. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Neatza, dragelor!
Ce distractie a fost aseara aici!! Pai e frumos, tocmai cand am zis sa-mi inving insomniile voi puneti de party!!!
Iulika, mi-au mers la suflet replicile tale! Bravo fata si ma bucur mult ca esti mai prezenta aici, asa cu sufletelul!
Azi noaptea cand voi vorbeati de si de ...nu mai sunt sigura ce inseamna.. eu ma gandeam cum sa produc eu lapte proaspat pt fata. Eeee, si tot gandindu-ma cum voi face cu ea, cum se va acomoda in alta casa mi-au venit nervii aia nervosii(Techila si am zis ca azi incerc sa scot lapte, ii dau diseara biberonu' la coautor si s-o adoarma el. Daca reuseste merg la paranghelie daca nu, stau acasa.
Monique, si eu m-am gandit sa vina aici sa stea cu fata, ma indoiesc insa ca s-ar si materialiaza dorinta mea.
Asta e, vedem ce vom face:(
kawaichan spune:
raluk te pup,vad ca ai intrat aseara si n-apucasem inca sa-ti raspund.noi dupa cum vezi vomam inca cu jet,dar slava domnului are si zile cand doar regurgiteaza pupam la voi,sper sa nu fie nimic cu tusea aceea,Josh tuseste mult in ultima vreme pt ca-si baga mainile pana in gat sau de la cate un fir de par(de-al lui) pe care-l mai inghite accidental ca ii cade la greu in perioada asta parul.v-am vazut pe youtube la joaca,pupam Alexutul cel razacios si precoce
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
Dana15 spune:
mda...
in mesajul de mai sus vroiam sa o pup pe Lucia..dar am uitat
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
Fragutzo, ma gandeam ca ai putea sa o aduci la mine si ii dau eu tzitzi la fata, ca am destul pentru amandoua! Si asa te poti duce linistita la paranghelie! Io sa stii ca vorbesc serios!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Fragutza spune:
Si am uitat sa zic ca Natalix s-a trezit numai de 2 ori azi noapte..nu-mi venea sa cred cat doarme. Eu eram cu tzatzele in vant si ea dormea bustean.
kawaichan spune:
Claucia,Josh are un mic reflux de cand s-a nascut.Pa parcurs s-a mai atenuat dar mai are si zile cand o face lata,asa ca ieri.Multumim de grija
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
monique02 spune:
Mihela te salut, mi-e mila de saracutul Josh (si de tine). Auzisem parca ca exista un lapte praf antiregurgitat, aveti pe acolo asa ceva, ai incercat?
Fragutza spune:
Clau, ce-mi plac mesajele tale! Cum povestesti de fetitze si de sot, sunteti o familie tare frumoasa si fericita!
Am vazut ca dai merisor cu banana la cea micutza..fetele noastre sunt nascute in aceeasi zi.., imi poti spune cum ai inceput diversificarea? Tu inca o mai alaptezi?
Impresia mea e ca Natalie nu se mai satura ca prea suge des si ma gandesc sa incep si eu diversificarea.
monique02 spune:
Cristina pana maine ia niste fier, prin sange se pierde mult fier si de asta esti asa de slabita, acum ca alaptezi nu stiu ce sa zic, se poate lua, nu? Poate o suni pe doctorita.