Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

no hai sa mai zic totusi...I miss Gegea

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata fetelor,
va multumesc ca v-a placut filmuletul meu cu puiul. E foarte vanjos, asa e. Cum mai spuneau si alte mamici,luat de manute se ridica direct drepti in picioare si nu in fundulet. Nu-lmai pot tine nicio clipa pe spate ca nu ii place.

Anamaria si Manga EU sunt in gasca cu voi si va inteleg si va dau cate un pupic.....mor si eu de spate dar pare asa de banal sa tot spui ca te doare spatele incat prefer sa tac. Oare e de la sarcina sau de la copil si efortul depus acum ?

Cristina ce ma bucur de ce mi-ai scris cu Andreiutu meu drag si Irina

Mai vroiam sa va spun ca pana sa ramana gravida nici nu stiam ca biberoanele sunt de mai multe tipuri si cum se pune piedica la un carucior....dar dupa aceea am aflat incet incet. TOTI copilasii, dar mai cu seama TOTI dovleceii sunt foarte frumosi si facuti din dragoste si pasiune.
Iar noi, ce sa mai zic, niste mamici devotate care efectiv nu mai stiu ce sa mai faca pentru fericirea puiutilor lor.
Va imbratisez si ma bucur enorm ca am asa prietene cu asa bebelusi.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Ii dau eu dar nu am nr de telefon,cine il are sa-mi dea si mie un pm.

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

m-am uitat adineauri si nu e in lista de date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata!

am minute, am sms-uri..pot suna pe Iuliapapusa, dar nu-i gasesc nr de telefon..am impresia ca ea nu si-a trimis numarul pt a fi trecut in lista de contact..daca cineva il are..trimiteti-mi-l pe PM;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

o s-o rog pe Raluk sa-mi dea numarul Iuliei..am impresia ca ea il are;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

luto,sa-ti traiasca Davidelul cel fortzos,vazut si eu filmuletul azi dimi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

AM vrut si eu sa-i trimit mesaj Iuliei, dar am vazut ca nu are numarul in lista de pe mailul comun. Ea pe cine a anuntat ca a nascut?
Eu ma tot gandesc cum a avut ea sangerari mari si a lesinat. Acuma ar trebui sa ma duc sa fac baie, si imi este groaza sa nu lesin si eu in cada, ca ma simt tare slabita, probabil de la sangerarile asea care nu se mai termina. Eu nu inteleg de ce m-a chemat doctorita abia maine la control. Nici nu stiu unde sa ma duc in alta parte, dar nu mi se pare deloc OK ce mi se intampla.
Lucia, acuma stiu cum sa il linistesc pe Andrei. Ii pun filmuletul cu David si nu mai am treaba cu el. Chiar nu mi-a venit sa cred ce mult i-a placut si cum nu se mai satura sa il priveasca.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

dap,parca si eu stiam ca vbise raluk cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

am ratat peterecerea aseara ..

am intrat pe contul comun si am admirat minunatii de alex care rade cu gura pana la urechi, frumuseti de fetite de doro, un ochios superb pe nume loris, un baietel scump foc aidan care e indragostit de tzitzi si last but not least .. fortosul de davidosul .. ce frumos ce intoarce el si in ce fel se taraste pe burtica .. e o minune, luci, baietelul tau!

nu am citit din urma .. anna are o zi mai ciudata .. mi-a regurgitat niste laptic, cam mult, si vad ca acum a luat-o somnul, lucur total neobisnuit ptr ea la aceasta ora .. sper sa nu fie racita ..

citesc si revin.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Moama, ce picioare si ce fata frumoasa am vazuuuuut!!!! Stiu ca voi ati mai vorbit de Monique, eu acum am vazut pozele de la nunta, wow!!!

Mihaela, de ce vomita asa de des Joshua? Scuze daca ai mai spus sau daca e ceva ongoing, dar chiar ca mi-a atras atentia cu "din cap pana in picioare", of, draga de tine!

Alex25, sa stii ca eu ti-am simtit lipsa, dar ce te faci cand astia de iti simt lipsa nu prea scriu, adica eu, si cand scriu nu prea scriu ca simt lipsa , dar da, m-am gandit la tine de multe ori

revin ca am pui in sufragerie, dar una mananca jambon de curcan cu paine neagra (oare care dintre ele? ) si una are deja un castronel pregatit cu merisor ras cu banana.

asa ca ma duc la prima parte a zilei, am avut supriza dimineata, curat in bucatarie, vase spalate, sticle duse la gunoi heheeei, ce sot bun. (apropos si fara legatura: noi consumam apa de la sticla de 2L, nu am vazut in viata mea cat se poate consuma si cate sticle am de aruncat zilnic...le sortam nu-i bai da parca prea repede se duc, cum sa facem...)

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput