Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*
Raspunsuri - Pagina 7
monica_dicut spune:
Aoleu cuscra . Las ca ai si tu baiat si intelegi ce vreau sa spun . EU nu vorbeam in cazul in care va fi Emma, fata buna, la locul ei, pe care o cunosc. Eu vorbeam asa daca cine stie... vine cu altcineva
SI buna de dimineata. Va las si eu o sau frapucine sau ce va doreste sufletul ca ne asteapta inca o zi de izolare in casa
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Asa, asa, Monicuto, bine ca ai venit cu rectificari ca deja mi se urcase tensiunea cand am auzit ce-i pregatesti fetitei mele! Dar daca vine cu vreo parasuta acasa, sa nu o ierti, fa-o sa regrete ziua cand l-a cunoscut pe Dragoselul!
Mai, dar Andra chiar nu ne iubeste deloc? Cred ca avem de asteptat pana la pranz, cand se trezeste ea!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Monica, am cumparat aseara Reviken si am dat-o la fundulet. E un pic mai bine azi, s-a mai estompat roseata, dar inca nu a trecut. O mai dau, dar am eu o banuiala ca e ceva mai grav la Emma si nu o sa treaca asa usor. Of, of!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
monica_dicut spune:
Cris, insista si da strat gros. Eu dau asa sa se vada alb. CHiar l-am dat si dimineata ca am observat niste basicute pe acolo. Cand i-am dat prima data, cand l-am scos din maternitate avea efectiv carne vie (nu stiu cu ce il spalasera sau nu il spalasera in spital) se luase pielicica asa. Si i-am dat doar o zi si a doua zi nu mai avea nimic. Acum nah, vezi si tu. Daca nu trece in vreo 2-3 zile mai bine mergi sa o vada doc.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crissbebe spune:
Buna dimineata dragelor...
Fi-miu mi-a dat teapa azi dimineata...avea chef de joaca,m-a trezit bineinteles,a mancat 60 ml lapte si cat m-am dus pana la baie el sforaia deja..
Acum doarme si eu savurez o pe care o impart cu voi...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
madalina84 spune:
Neatza
Iau si eu o cafeluta de la ANAMARIA,multumim si sper sa treaca durerea de spate¨
V-ati distrat aseara nu gluma,bravo voua
ANDRA inca nu a aparut cu pozele,of of
Noi ne-am trezit de 3 ori azi-noaptea si cred ca il durea si burtica ca asa plangea pe la 4:30,dar i-am dat niste espumisan si l-a luat somnu repede.Acum e in patul meu si se joaca.
Va si revin
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
alex25 spune:
Buna dimineata!
Aseara dupa ce am scris un mesaj kilometric cu tot ce recuperasem, mi-a picat netul si am pierdut tot, asa ca, vorba cuiva drag....bag cracii in el de net!
Acum, sa incerc sa revin macar cu cateva vorbe:
Madalina felicitari pentru surioara ta, sa fie fericita si sa aiba o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!
Crissbebe in legatura cu faptul ca nu a scris nimeni ca ti-a simtit lipsa, eu pe undeva te inteleg, ca am avut si eu sentimentul asta cand am lipsit, parca mi se rupsese ceva in mine ca nu a intrebat nimeni de mine, ca si cum nu as conta pe aici. Eu pun mult suflet in tot ceea ce fac, si cand vedeam ca intreaba de alte fete care lipsesc si de mine nimeni, parca ma durea sufletul, insa mi-am dat seama ca suntem multe, ca avem multe responsabilitati, ca suntem persoane mature si nu asta conteaza, de cate ori s-a intrebat de mine, ci pur si simplu atmosfera generala si sfaturile fara de care au recunosc ca nu m-as fi descurcat la fel de bine. M-am intins ca o placinta, insa sper ca s-a inteles esentialul.
Luto, David este TOTAL, criminal, super tare....asta ca sa ma exprim ca noua generatie...sa fiti sanatosi!
Cristina sa stii ca si la mine Revikenul a facut minuni, insa trebuie dat in stras gros si vreo 3 zile consecutiv, tinem pumnii sa functioneze si la mica printesa!
Andra mama, si mila de noi, ca si eu aseara si azi dimineata devreme bantuiam pe aici in speranta sa vad poze, asteptam cu sufletul la gura si voi ca niste vedete in devenire ne lasati ca pe jar.
Maga si tu ai o frumusete de baiat, o sa faca ravagii cand va creste!
Dana si Andre sa va fie de bine intalneala si tare mult mi-a placut cum stati voi cu sufletele la piept, pot sava spun ca mi-au dat lacrimile si ptr ca sunteti niste frumoase si ptr ca a mea nu vrea sa stea nici macar in marsupiu, si tare va invidiez.
Sigur, sigur mai aveam de zis, dar neuronul bata-l vinaaaa....
Va pupam si va urmarim!
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monique02 spune:
Buna dimineata
Ce distractie a fost aseara, bravos!
Cristina doamne ce soacra, acum ce sa mai faci ca de schimbat nu prea poti. Soacra mea nu ne cumpara nimic ca stie ca Titus e foarte pretentios si decat sa isi ia castane mai bine nu. Asa ca il lasa pe socru sa ne dea el bani la fiecare eveniment din asta.
Saracuta Emma, probabil are o piele mai sensibila, ai fost cu ea la doctor?
Fragutza situatia e dificila, ca unguroaica s-a si obisnuit sa stea numai cu tine. Ma gandesc ca poate e mai ok sa vina cineva sa stea cu ea la voi ca macar e acasa in mediui ei, asa daca o duci si intrun mediu necunoscut se streseaza mai tare. Daca ea mananca mai des poate manca si numai 120-150 la o masa.
Diamar uite pozele de la nunta, nu m-am prins de faza cu regizorul
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Nunta?authkey=Gv1sRgCNXEirWRlfuwjQE#
kawaichan spune:
neatza,
eu is franta de oboseala,Josh e super agitat de ieri.deci n-ati vazut asa ceva,miorlait,vomat cu jet INTR-UNA,ne-am schimbat amandoi de haine de vreo cateva ori pt ca eram plini de voma din cap pana-n picioare
azi a fost ok juma de zi,dupa care iar a inceput si in 3 ore m-a facut praf,atat de varza n-am mai fost de cand cu perioada aia de dupa nastere.acu a adormit,sper sa doarma macar juma de ora.
alex ai fost foarte scumpa adineauri,eu de multe ori ma gandesc la fetele care lipsesc dar nu zic intentionat,pt ca sigur uit nume si apoi se simt celelalte prost.da sa te pup
apropo de asta-mai,nu-i da nimeni un telefon Iulieipapusa? hello...chiar ca ma ingrijorez.
cristina ce rau imi pare de faza cu botezul,bine ca a fost preotul intelegator si ati rezolvat pana la urma.foarte mumoase ati fost amandoua,esti o silfida,nu alta !
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
madalina84 spune:
Ii dau eu dar nu am nr de telefon,cine il are sa-mi dea si mie un pm.
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit