Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*
Raspunsuri - Pagina 10
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!!Ce dimineatå e!!
Kawaichian imi pare rau de josh ca vomita asa..Are decat asa momente sau banuiesti ca ar fi de la ceva?? Sper så fie totul bine si s te odihnesti si tu
Frågutza mami uite si tu ce mamå draguta e Cristina..Draga de ea cum s-a oferit sa stea ea cu ea si så ii dea tzizticå.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Fragutzo, ma gandeam ca ai putea sa o aduci la mine si ii dau eu tzitzi la fata, ca am destul pentru amandoua! Si asa te poti duce linistita la paranghelie! Io sa stii ca vorbesc serios! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Cristina, my love, daca nu reuseste sotz cu biberonu' si insista ra merg si io sa stii ca ti-o aduc.
cristina_ana spune:
Monique, eu iau niste vitamine pentru par care contin si fier (83% din doza zilnica recomandata). Altceva nu am in casa, si de iesit afara sa cumpar nu am cum. Sper sa mai rezist pana maine. Cel mai mult mi-e frica sa nu inceapa hemoragia, ca atunci chiar intru in panica. Offfffffffff, m-am saturat de probleme!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Fragutz, sa stii ca eu chiar nu am glumit. Emma mea papa si lapte praf, ca am testat-o saptamana trecuta cand am fost la film. Asa ca tzitzicile mele pot fi disponibile pentru unguroaica ta cateva ore! Si stam la cateva minute una de alta!
POZE
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana [b] Cel mai mult mi-e frica sa nu inceapa hemoragia, ca atunci chiar intru in panica. Offfffffffff, m-am saturat de probleme! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Hai ca nu va incepe hemoragia si va fi bine..Nu te mai gandi si tu la ea..Si stai aici cu noi ca så nu dea alte ganduri peste tine.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Si am si laptic bun la gust, ca la cate dulciuri bag in mine nu are cum sa fie altfel decat bun rau de tot!!!
POZE
monique02 spune:
Cristina pai poti sa iei fier si din mancare asa ca mananca ficat, galbenus de ou, germeni de grau, friptura de vita in sange, tarate, spanac, seminte de floarea soarelui. Ce zice, ce meniu ti-am facut pt azi
cristina_ana spune:
Iulik, pai cu voi o sa stau toata ziua, ca mi-e frica sa ma duc sa fac treaba sau altceva. Incerc sa stau cat mai linistita in pat.
POZE
Fragutza spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Si am si laptic bun la gust, ca la cate dulciuri bag in mine nu are cum sa fie altfel decat bun rau de tot!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Cristina, mami, sa mananci si o eugenie si-o punga de pufuleti sa simta gust cunoscut!