Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*
Raspunsuri - Pagina 19
cristina_ana spune:
Nela, pana acum am citit din blogul tau! Foarte, foarte frumos!
In timp ce citeam mi-au dat lacrimile, esti tare sensibila si deosebita! Dar la un moment dat am zambit, cand povesteai tu cat de mult iti place marea, sa stai tolanita la soare si sa asculti valurile, ohoooo, de-acum s-a dus asa ceva. Poate anul acesta, pana nu apuca Ana sa mearga, mai ai sanse, dar pe urma, nici vorba. O sa alergati amandoi pe plaja dupa fetita cat e ziua de lunga. Dar e asa frumos!!!!!!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Iulika29 spune:
Uve bine ai revenit..Multå sånåtate bebelinei!Off prin cate a trecut micuta.
..si in legatura cu balansoarul, al meu a incetat så mai dea randament
la doar 10 kile.Si ei spuneau ca pana la 13 kile.asta este va sta fara leganat ca altul eu nu-i cumpår asta il primisem oricum cadou de la dragutii mei colegi![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
uve e pana la 13 kg. sunt dovlecei care dorm in el. al meu nici poveste. dar sta, se uita... e bine. kkutza verde cica ar fi oxidat pentru ca ar fi stat prea mult inintestin. asa mi-a zis pediatra. nu mai stiu cu ce ocazie am intrebat-o ![]()
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
cristina_ana spune:
Uve, imi pare rau ca ati trecut prin atitea necazuri! Sper ca de acum inainte sa nu mai aveti parte de asa ceva!
Dana, tot nu ti-a raspuns Iulia?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Uve bine ai revenit..Multå sånåtate bebelinei!Off prin cate a trecut micuta. ..si in legatura cu balansoarul, al meu a incetat så mai dea randamentwww.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
Eu am speranta ca fiind cumparat mai tarziu va rezista ceva

mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk
mary_07 spune:
Mno Bruculica,mami tocmai ce-a declarat ca nu mai primesti alt balansoar
...ia pune-te bine pe langa buni,poate poate iese ceva![]()
![]()
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Ioanna81 spune:
lasa balansoarul ca e baiat mare!!! masinutza e urmatoarea pe lista. ase e mami???![]()
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 aa.. apropo de cadouri ..hmm.. neinspirate sa le zic si eu politicos niciuna nu o luati pe soacra-mea. sotu' meu n-a fumat in viata vietilor lui. si, ce credeti ca aprimit de ziua lui acum 2 ani (parca)??? o narghilea si niste rumegus d-ala parfumatu'. ![]() ![]() evident ca a ajusn la gunooooii. nici macar nu era una d-aia misto ca sa pot s-o fac cadou mai departe. cu asta ma faceam de ras neica. asa ca se poate si mai rau decat atat. tot din capitolul cadouri inutile copilul meu a primit anul trecut de Craciun, din partea aceluiasi personaj... ce credeti??? un PAT!!!! in conditiile in cae noi locuim intr-io garsoniera si Carol are deja un pat. evident ca tot la ea a ramas minunatia de cadou... lista ar putea continua destul de mult. astea sunt cele mai "inspirate" Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre ![]() |
Ce tare..
Inspirata soacra ai cuscra
Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre ![]() |
Si nu orice masinuta...ci masinuta nurorii mele frumoase, Ebruska

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
santorini spune:
Uve multa sanatate pt fetita ta! cat despre dormitul in balansoar sa stii ca nu functioneaza la toti copii. Andrei a adormit de max. 7 ori in el si il avem de 2 luni jumate!
Iulika ati verificat bateriile de la leagan?
. Ca nici al nostru nu se mai legana si dupa schimbarea bateriilor merge super!
Fraguta sa stii ca si eu am incercat sa-i dau lui Andrei lapte praf din bibe si nu a mai vrut sub nici o forma, desi in primele 4 zile de viata numai bibe a mancat. Chiar si pe urma in primele trei luni i-am mai dat de cateva ori cand am fost eu plecata. Chestia naspa ca nici muls nu mai vrea din bibe!
Nela ce face Ana? Papa bine cerealele?
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

si niste rumegus d-ala parfumatu'.