Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Iulika ati verificat bateriile de la leagan? |

Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
NelaM spune:
Cristina, esti tare draguta. Eu sunt o fire mai sensibiloasa, asa e, aici cu voi si pe blog. In rest sunt un buldog! Imi cere meseria si imi sta un pic si in fire. Sunt "agresiva" (mie imi place sa cred ca sunt asertiva, dar de multe ori e o linie atat de fina intre cele doua...) ca sa zic asa.
Raluca,
lasa ca n-o sa fie chiar asa de mare baiul. O seara n-o fi foc. Stiu ce simti, e usor de zis, greu de facut, dar o sa iti prinda tare bine iesirea asta si tie.
Sa nu te chinui cu muls si din astea ca nu e usor sa scoti, mai ales daca ti s-a reglat productia. In ce te imbraci la chef?
Lullaby, esti o draguta. Ana e bine cu cerealele, i-a luat azi in sfarsit Sorin din acelea bune, de la Nestle (la noi in complex s-au terminat, ca un facut). A mancat iarasi bine azi. Categoric ii plac mai mult cele de le Nestle!
Cu proiestul "Michelin" (ingrasatul Anei) stam bine, a luat 500 gr in doua saptamani. In prima cam 300 si in a doua 200. Doamne ajuta, sa ne revenim si noi cat mai repede.
Liliana, tot tin sa iti zic ca iti multumesc tare de pontul cu laptele praf. M-am uitat si eu pe cutie si asa este, scrie sa se consume dupa o luna de la deschidere. Of course ca asta ce il aveam eu a fost din acela ce ni l-au day cadou la iesirea din maternitate si mai mult ca sigur a fost deschis de mai mult de o luna.
I-am luat alta cutie ieri. Din nefericire, nu vrea lapte praf. Dar macar il mai pot folosi pentru cerealele Anei, din cand in cand.
Cu cealalta cutie maine fac ciocolate de casa a lui Croco! De abia astept.
Azi iar am facut gogosi, din acelea cu drojdie. Tare bune ai fost prima data si m-am gandit sa fac un repetir. Pe mine ma intimideaza chestiile cu coca/aluat... Sunt fericita ca am reusit si eu sa fac niste gogosi bune! 
Hepilica, poti incerca sa ii dai cereale de la Nestle, simple. Anei ii plac. Eu i le fac un pic mai condensate, de consistenta unei ciulamale mai groase si le ia bine.
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Ioanna81 spune:
apropos de gogoshi.. mai da-ti-mi si mie va rog reteta aia de ieri.. cu iaurt! ca am peldut-o
si as vrea sa-i fac domnului sotz diseara
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
madalina84 spune:
UVE multa sanatate pentru fetita,sper sa fi trecut toate probleme
NELA bine ai revenit,ma bucur ca Anuta ia in greutate.Si Iri al meu mananca cereale de mama focului
Eu m-am apucat sa fac curat la hainute dar parca vad ca nu termin pana la 7
,offf ce mor cand eu aranjez si alti fac dezastru si nu mai pun ca alea mari trebuie sa le pun pe sus si nu am cum
,am cam niste nervisori in
sper sa-mi treaca repede.Ma duc sa bai cuie in sertar ca s-a dus palul ala
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
NelaM spune:
Santorini, saru'mana de intrebare. Suntem bine, tot insistam cu cerealele. Nici nu stiu cand sa incep si eu ca omul sa introduc si alte alimente Anei. M-am gandit sa mai stau o perioada, mai doua saptamani si sa incep usor si cu altele. Nu ma grabesc, insa as vrea sa incep inainte de a merge acasa, la sfarsit de martie.
Ce mai face micutul Terminator? 
Selen, mi-au placut tare mult pozele de la nunta. Foarte calda, desi albastru este o culoare rece, pe tine te-a prins de minune. Si ai gasit si cea mai faina combinatie de a purta margeanul!
Ce mai face Ebru?
Mai, eu ma tot uit la pozele Andrei, inda merge tare greu picassa. La noapte o sa le savurez pe indelete, una cate una!
La fel ca si filmuletul cu David, pe care nu am apucat sa il vad inca.
Am vazut in schimb ochii frumosi ai fetitei cu putza a lui Lali. Frumosi ochi!
Doamna cu pisica, mamica lu Simon, cu mii de scuze pentru intarziere: LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa! Eu asta imi doresc mereu, sanatate, ca restul le-om face pe toate! 
Danagie, multa sanatate si tie! LA MULTI ANI si numai bine.
Mi-e somnic rau, imediat ma culc si eu.
Va pupacesc si, ca de obicei, va citesc la noapte!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
crocodana spune:
uve, Ama mea ziua doarme doar in legan....se joaca un pic, rontatie o jucarie doua..si apoi adoarme....cel mai mult mi-a dormit 2 ore jumate...la noi a meritat din plin investitia si la fel ca si ioanna si eu as incerc sa l folosesc si pt masa o perioada..
ioanna uite aici gogosi bestiale, la mine au avut un succes fenomenal, am amestecat totul cu telul de la blender si le-am facut in mai putin de 15 min.S- au mancat in 5!
Audrey,
foarte frumoasa atmosfera ati avut, papusa a fost cuminte, totul organizat! bravo!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Fragutza spune:
Nela
, mi-am propus sa fiu echilibrata cu copilul, sa nu cad in nicio extrema, dar uite ca e greu de facut. Mi-e greu s-o las cu cineva desi stiu ca se va linisti si va adormi. Insa am ideea asta..si sper ca mai sunt si alte mamici la fel.. ca numai EU o linistesc, numai cu mine ii place, etc..Si imi tot zic ca imi face si mie bine o iesire, apoi ma gandesc cum se va descurca ea fara mine si iar ma sucesc..e grele rau![]()
Iulika29 spune:
Santorini så stii ca abia le schimbasem..dar am så incerc så pun altele noi desi de cantat canta( deobicei la melodii facea figuri si canta in reulare cand baterii erau slabe, dar de leganat tot se legana asa mai in reluare)
Nela te salut cu drag!
..daca esti draguta så imi mai trimiti si mie linkul de la blogul tau ca am pierdut tot ce am salvat la bookmars..Multumesc!
Si ma bucur tare mult ca Anna banana ia in greutate si ii merge bine cu mini-diversificarea
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Ma bag la capitol ca doarme papusa!![]()
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!