Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*
Raspunsuri - Pagina 18
mary_07 spune:
Deci ,de la inceput pana la sfarsitde la protagonisti,pana la aranjamente.SUPERB totul.Andra,felicitari mami!
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail Si ca sa va mai spunem despre noi, am avut o inflamatie la urechiuse si rosu in gat, febra 39...si nu eram in Bucuresti. Ni s-a dat sa luam Panadol, Nurofen si Ospam...fiica-mea a mai facut la o luna diaree de la antibiotic sau nurofen, nu stiu sigur, ideea e ca s-a repetat povestea si am trecut pe Milupa HN25 fara lactoza, doar ca de data asta s-a umplut de bubite care au disparut in 3 zile, am fost la CMU si mi s-a spus ca nu ar fii alergie, ci ceva viral, rubeola sau cine stie ce... mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk |
bine ai revenit
mai sa fie ce de probleme!!! si acuma e bine mititica??? multa sanatate si un
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Uve, multumesc mult! Mi-a spus si Vik de crema Petrini, e pe lista mea de asteptare. Daca nu se vindeca cu Reviken, o sa incerc si asta. Eu am schimbat Pampers cu Happy, care sunt oribili, par asa, integral de hartie. Daca zici ca Pampers Sensitive sunt buni, o sa cumpar din astia. Stiu ca si Libero ar fi buni, dar nu am gasit decat pachete mari de tot si as fi vrut un pachet mic pentru testare. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Noi am inceput cu Happy in maternitate, din aia cu spatiu pt buricut, nu stiam ca sunt asa de mari si, desi pediatra ne-a spus sa nu ii schimbam, am zis ca nu se poate intampla nimic dar s-a intamplat si era carne vie saracuta...pentru mine crema aia a fost salvarea...De la Happy, desi aratau urat, nu a avut nimic, chiar si la Sensitive am avut rezerva daca sa ii incercam sau nu, dar sunt ft buni si am ramas la ei. Cand am folosit revikenul(care este un fel de cutaden) mi s-a spus sa curat inainte locul cu mercurocrom, e o chestie rosie, dezinfectanta, care nu ustura, la fel se face in farmacii. Poate la tine va da roade combinatia.
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk
Ioanna81 spune:
uve noi avem Graco Lovin' Hug si sunt foarte multumita de el. o sa-l folosesc si pe post de scaun de masa pana la un anumit moment.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
NelaM spune:
citat din mesajul lui vik-cj Nela lipseste motivat? O zi faina. Revin cu comentarii... de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Motivat, motivat!
Va pup.
La multe lunite, Joshua!
Miha, imi pare rau sa aud ca regurgiteaza. Nu stiu ce sa zic, eventual daca persista, sa mereti sa il vada pediatrul.
Claucia, foarte util mesajul tau referitor la diversificare!
La multi ani sot de Lali! Mai, dar doua'j'de anisori?
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Fragutza spune:
Nela, da, cam 2-3 saptamani a mancat combinat, lapte praf si de la san, dat cu biberonul. Era in vremea cand nu lua in greutate, chiar scadea de fapt.
Sigur ca as putea lasa si formula, nu-i asta baiul. M-am gandit ca sunt prea multe schimbari pt ea: nu doarme acasa, biberon si alt lapte. Biberon ia f greu,iar ultima data cand am plecat fara ea, sa-mi depun dosarul pt indemnizatie, nu a vrut deloc deloc.
uve_got_mail spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
bine ai revenit mai sa fie ce de probleme!!! si acuma e bine mititica??? multa sanatate si un Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
si multumesc!
Acum nu stiu daca e bine, ideea e ca ieri si azi pana acum nu a facut kk, alaltaieri facuse verde inchis si mirosea cah de tot. Asa ca deocamdata asteptam sa iasa ceva. Bubitele i-au trecut, i-am dat Biotics si Hydrasec...eu cred ca e alergica la ceva amoxicilina, dar ii dau lapte fara lactoza facut in apa de orez si sper ca maine sa incep trecerea la laptele normal ca steptam diversificarea Ea e vesela si fericita, dintisorii ne deranjeaza, se pare ca unul de jos sta sa iasa.
Oricum, sunt experta in diaree si in tratamente din pacate; sper sa nu aveti niciuna nevoie de ajutorul meu vreodata
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 uve noi avem Graco Lovin' Hug si sunt foarte multumita de el. o sa-l folosesc si pe post de scaun de masa pana la un anumit moment. Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
La asta ma uitasem si eu, era ceva de genul pana la 18kg. Mi-e un pic teama sa nu investesc degeaba si sa nu ii placa...din lista inutilitatilor enumar patut, carucior, scoica....
mary_07 spune:
Nela mami,vad ca a ajuns strigarea mea in HK
Iulika,pupam dulce durduliul stricator de balansoare las' Bruculica draga,te cearta ea mami acum,dar sa vezi cum apare cu altul nou cat mai curand (unul mai stabil,pt oameni cu greuate)
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
suede spune:
LA MULTE LUNITE JOSHUA!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu