Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Andra, exceptionale pozele! Sa va traiasca micuta crestina!
La multe lunite, respectiv ani, sarbatoritilor zilei!
Noi am iesit " la geam", am stat 15 min si acum fiinta mica le doarme, o va urma di fiinta mare.. Sunt f obosita, azi noapte m-a "papat"de 5 ori. Concluzie a la uka:: cerealele fac foame !
Am papat si mar azi, prima lingurita de suc, se stramba dar mai vroia
Am si io o stare blue, na!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Selen pentru bebici mai rar cacaciosi recomanda cereale 4 luni milupa cu mar si morcov.
Andra super poze. Mi-a placut tinuta ta, bentita fetitei, aranjamentele florale, tortul. Recunosc ca eu sunt tipicara si imi palc detaliile astea care aranjeaza toata poza ca sa zic asa. Misto ideea de tort, cred ca nu am mai vazut asa este foarte original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Si forumula re viteza melcului beat...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Va salut, doamnelor!

Citesc din urma, ca am restante!
Si vad ca se comenteaza deja pozele Andrei, ce bine!!!

Foarte greu merge forumul in seara asta!

Inainte de a ma afunda inapoi in lectura, Mely, da se te pup de doua ori cu foc! Esti tare draguta si imi pare rau ca a trebuit sa ma chemi la apel de doua ori, am tras chiulul ieri ai imi fac mea culpa! Perdonami, ti pregooooo (nu stie fata italiana, dar imi place cum suna si tocmai ce am vazut Inglorious Bastards al lui Tarantino si am auzit un pic de italiana) M-a apucat focul creator ieri, am tot bibilit la blogul ala si eu nu ma pot concentra la doua lucruri deodata!
Eu citesc tot tot, stiti voi.

Ma duc sa mai citesc.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Ma, dar merge super greu forumul!!!

Ce tare a fost Fragutza cand i-a zis Cristinei sa manance pufuleti si eugenii, sa simta Natalix gustul cu care s-a obisnuit!
Fragutza, de ce nu incerci sa ii dai un biberon cu lapte praf? Nu e capat de tara si parca a ta a micuta a luat la inceput lapte praf, sau nu imi mai aduc eu bine aminte? Poate ma insel. Oricum poti incerca si varianta asta. Zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Andra stiam noi ce asteptåm aici.Pozele sunt SUPER..Ati fost atat de frumosi cu totii.Så va tråiasca micuta crestina si felicitari pt un asa aranjament!..Tortul a fost minune.

Fragutza super tare cu ideea de tort la bebe nr 2( Doamne ajutå!) cu tzitzi in loc de bibe (vezi så nu te intrebe lumea daca e cumva 'serbarea' silicoanelor

Selene baftå la dintolog si fara dureri så fie

katteryna Doamne ajutå! Så fie totul bine , så va intoarceti cu bine!Pup mami optimista

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Io deja am vazut pozele! SUPERBE!!!!!! O familie minunata!! Andra, arati de milioane, ai fost imbracata de vis, iar papusica a fost adorabila, nu am cuvinte! Ce frumos a fost totul!!!!! Si tortul, woowww!!!!!!!! Nu imi imaginam asa ceva!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Buna,
eu intru rar fiindca nu am timp deloc din pacate. Cristina, eu am folosit pt eritem fesier, scuze daca nu era vorba de asta, nu am citit ft atenta- o crema facuta in farmacie, ii spune Petrini, fiica-mea are alergie la Pampersul clasic, noi folosim doar sensitive. Crema asta a facut minuni la noi - si crede-ma ca era tare urata iritatia - dupa ce incercasem Bepanthen, Sudocrem, Mustela, Reviken etc...mie mi-a dat-o o asistenta de la Gr Alexandrescu, ulterior am aflat cum se numeste, e ceva pe baza de oxid de zinc, eventual cauta pe net.

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Buna ziua dragelor!
Mai mai da ce petrecere s-a incins aseara in asteptarea pozelor Andrei. Pe silent pe silent dar ati umplut ceva pagini!

Eu m-am bagat direct la vizionat pozele si sunt super!!!!!!!!!!!!Sophie e o dulcica si o scumpa cu rochita ei iar tu Andra arati betooooooon. Esti atat de eleganta si slaba. Chiar era o poza din profil in care dansai cu nasul parac si nu aveai burtica super plata! Iar tortul si florile sunt de poveste!

Uka sa stii ca eu am depus dosarul pe 29 decembrie si decizia am primit-o pe 5 februarie. Eu cred ca Andrei si Carinuta s-au vorbit sa nu ne lase sa dormim noaptea. Si eu tot de 5 ori m-am trezit azi-noapte. Sa stii ca si eu vreau sa comand babycook-ul si l-am gasit pe Amazon la un magazin care livreaza si in Ro. Daca am comanda amandoua iesim destul de bine. Oare daca ni-l trimite Luci e mai ieftin? Eu initial ziceam ca mi-l aduce fratelo ca a plecat in Anglia luni la un congres, dar avea bilet de avion fara bagaj la cala si daca era sa plateasca suplimentul pt cala ajungeam mai scump decat daca il comandam eu direct. vad ca te-ai dus la nani! Hai sa vorbim cand te trezesti

Selen ai fost foarte frumoasa la nunta! O pata de culoare cum ziceau fetele, si cred ca te-ai si distrat de minune!

Lucia ce mobil e David, nu-mi venea sa cred cum se misca pe parchet! Si mi-a placut de mami cum comenta ea de pe margine. Buna idee sai punem pe suprafete mai tari. O sa incerc si eu pt ca in pat Andrei nu are nici un gand sa se intoarca!

Lale sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de frumuselul Paul!

Raluk sa fii tot timpul asa de fericita cum ai fost acum un an!

Mada felicitari pentru surioara! Sa aiba o sarcina usoara, un bebel sanatos si tati sa fie alaturi de ei!

Vai cat de pros merge netul! Mai am de citit dar se incarca paginile astea ca

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Si ca sa va mai spunem despre noi, am avut o inflamatie la urechiuse si rosu in gat, febra 39...si nu eram in Bucuresti. Ni s-a dat sa luam Panadol, Nurofen si Ospam...fiica-mea a mai facut la o luna diaree de la antibiotic sau nurofen, nu stiu sigur, ideea e ca s-a repetat povestea si am trecut pe Milupa HN25 fara lactoza, doar ca de data asta s-a umplut de bubite care au disparut in 3 zile, am fost la CMU si mi s-a spus ca nu ar fii alergie, ci ceva viral, rubeola sau cine stie ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uve, multumesc mult! Mi-a spus si Vik de crema Petrini, e pe lista mea de asteptare. Daca nu se vindeca cu Reviken, o sa incerc si asta. Eu am schimbat Pampers cu Happy, care sunt oribili, par asa, integral de hartie. Daca zici ca Pampers Sensitive sunt buni, o sa cumpar din astia. Stiu ca si Libero ar fi buni, dar nu am gasit decat pachete mari de tot si as fi vrut un pachet mic pentru testare.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Mada, felicitari pentru sarcina surorii tale!
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si cuminti si sa va bucurati parintii!
Nu am mai apucat sa vad poze, nimic, nimic din pacate...iar a trebuit sa stam in casa, dorm in pat cu soacra, so e naspa starea mea..si sunt si rupta de oboseala, fiica-mea vrea adormita pe picioare si vrea sa stea acolo toata noaptea.
Voi ce fel de leagane folositi, imi caut inlocuitor...ca am vazut ca mai toate sunt pana la 9 kg, iar fii-mea la 4 luni are 7kg 200. Cautam si scaun de masa...si as vrea si premergator, dar nu sunt sigura, o sa intreb si ortopedul pe 11 cand mergem la vaccin. Recomandari, ceva?

Mergi la inceput