Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *69*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am vazut si eu (senchiu alex)

foarte foarte muimos... tortul a fost exceptional! foarte original!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Si eu am vazut pozele,a fost de VIS totul foarte frumos si cu gust.Si mie mi-a placut poza cu strugurele.Sa-ti traiasca crestina Andra si sa va bucurati de ea

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Andrusca, esti gazela din tara gazelelor! Arati superb! Si matza mica si sotz si aranjamente si tort! Ffff frumos!

Daca ma mai ajuta Doamne Doamne si stiinta sa mai am un bebe, tort d-ala ii fac si eu...da' ma gandesc sa pun o tzitzi in varf, inloc de biberon..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

aa.. apropo de cadouri ..hmm.. neinspirate sa le zic si eu politicos niciuna nu o luati pe soacra-mea. sotu' meu n-a fumat in viata vietilor lui. si, ce credeti ca aprimit de ziua lui acum 2 ani (parca)??? o narghilea si niste rumegus d-ala parfumatu'. evident ca a ajusn la gunooooii. nici macar nu era una d-aia misto ca sa pot s-o fac cadou mai departe. cu asta ma faceam de ras neica. asa ca se poate si mai rau decat atat.

tot din capitolul cadouri inutile copilul meu a primit anul trecut de Craciun, din partea aceluiasi personaj... ce credeti??? un PAT!!!! in conditiile in cae noi locuim intr-io garsoniera si Carol are deja un pat. evident ca tot la ea a ramas minunatia de cadou... lista ar putea continua destul de mult. astea sunt cele mai "inspirate"

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica, nici nu stiu ce sa zic cu Maia. Daca tu zici ca simti ca i-ar mai fi foame, atunci e posibil s-o deranjeze ceva. Fie gingiutele, fie tetina sau poate chiar laptele. Incearca sa schimbi cate ceva, sa leiei prin eliminare.

Eu am facut programare pt joi la pediatru. Bubitele de pe fata s-au inmultit, pe doare pe mine cand le vad. Apoi, vad ca iti tot duce mana la urechiuse, fie le descopera, fie e ceva ce-o deranjeaza acolo, fie e ceva legat de simtul echilibrului. SI nu in ultimul rand vreau sa vb cu el de diversificare pt ca e ff clar ca nu se mai satura de la laptic.

Pup fetitza dragalasa si pe mamica ingrijorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

MINUNAT TOTUL! Andra bravo, nu degeaba te-ai straduit atat, incepand cu papusica si terminand cu decoratiunile, toate au fost ffff frumoase!
mie imi place poza in oglinda, aia alb negru si cele cu tine singura cam toate

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!

eu la 4 am programare la dintar...cred ca trebuie sa plec pe la 2.30 ca sa ajung la timp

fetelor, dar cereale pt bebei sub 6 luni sunt numai pe baza de orez?? parca as incepe sa-i dau si eu seara, dar nu vreau cu orez, ca si-asa nu stam prea bine cu tranzitul...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Multumesc fetelor de urari!Ellenuta,eu implineam 19 iar el abea implinise 20 cand ne-am cunoscut.Dupa nici un an locuiam impreuna deja.La noii inca ninge si nu pot iesi deloc.Asa ce m-am saturat numai in casa,eu crescuta la curte unde stateam afara zi-lumina,acum inchisa aici

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Andra ati avut un Botez minunat! Voi ati fost superbi! Se vede cat va iubiti si cat sunteti de minunati si pe dinauntru, si pe dinafara ! Dupa ce v-am admirat pe voi, recunosc ca cel mai mult mi-au placut decoratiunile de pe mese! Multumim mult de poze!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele...
Hai ca m-a enervat laptop-ul asta....

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Stiam eu ca am uitat ceva important!

Kateryna sa dea Dumnezeu sa va intoarceti cu bine si numai cu vesti bune!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput