Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Dorel !!!!!!!!!!!!!!!

Carmen o sa lucrez cu gel , fara tips de plastic . Cu noua metoda de prelungire numai e nevoie sa lipesc plastic pe unghie
Magnetics sunt produsele si eu personal le folosesc de mai bine de 2 ani si sunt f multumite de ele. Dya tu parca ma intrebai ...o sa le distribui si o sa si lucrez cu ele
Daaaa, sa filmezi motzata

Nerantula ce bine ca a dormit puiul

Ramo o bila pentru tati

Lumi ce bine ca ai dormit si tu

Laura maine ii iau pentru la scoala niste bobo si suc, iar restul le iau vineri. Sper sa se mearga joi la scoala

Laureta la noi e invers, puiul a avut doar o trezire la 4 , dar eu m-am culcat la 3.40 ca nu aveam somn...la 3 mancam ca ma pocnise foamea

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

E adorabila fi-mea! Vazand ca sta numai cu mainile in gura si refuza mancarea i-am dat 2 sedative de-alea de dinti. Incepand cu aseara le ia ea cu manuta din capacel si si le baga in gura .

Cadnd cere (sau da) ceva, face liurliuuuuu! Liu asta se poate repeta cu frecventa de n pe kminut, cand, n tinde spre infinit. Sper sa reusesc s-o filmez pana se dezvata sa ceara asa.

Sa vedeti ce liurliu ferm mi-am luat cand m-a vazut cu tubul de pastile in mana... cand mi-aduc aminte la inceput ce chin era sa i le dau .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laureta da chiar ca e blonda Alexia! E superba!

Laureta dar bine vorbeste Bianca! Imi pare rau ca n-ai dormit azi-noapte, tie si Ancai va trimit cate o ceasca mare de cafea :)

Ada, azi la dentist nu? Suntem 3 deja la doctor azi, doamne-ajuta.

edit:vazut si poze de Alina. La ce chef erati asa pictati??

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

A inceput si David sa mai spuna una alta: adi adi la haide , baba mama mie pe langa mama spus frumos de mi se inmoaie genunchii Dada e tata , dai dai sa ii dau \Gata , ne-am dat mari

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata noi am avut o noapte buna dar cu trezire la 8 jumate adica super devreme
Ada bravo lui Dorel vezi ca tocmai ieri vorbeam.Acu serioas si mie mi se pare ca inca e in grafic adica eu cred ca pana pe la 3 ani jumate nu e deloc grav ca poarta pampers de fapt nici dupa dar noah aici in romanica sunt alte prejudecati
Laura Alexia e minunataInsa sa nu te superi dar eu sunt fana Andy mi-e tare drag de el si de aia te rog sa ne mai spui cum mai cu scoala si ceva pozici cu el.
Lumi ce bine ca ati dormit mai bine.Te-ai mai odihnit si tu.
Pio La multi ani!!!mamei tale.Ce ai pregatit bun hai fa-ne pofta
Nusha stiu cum e cu greturile astea.Eu am suferit crunt din ziua in care am implinit 6 sapt s-au declansat brusc si la fel s-au oprit brusc la 19 sapt.Dar in intervalul asta era groaznic si dimineata la 8 trebuia sa fiu in clasa sa predau era chin guma ce ma mai salva si mancam toata ziua doar banane in rest nu puteam inghiti nimic.Andrei e mare fan banane oare o avea legatura?
Ramo bafta la dr.
Cine mai stie ceva de Ratonelu???
Mai revin...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Luni, uite www.naturaplant.ro/produse/989/Pudra_de_argila_AslaVital" target="_blank">Argila
asha arata
eu am luat-o d ela un magazin de cosmetie, dar se gaseste si la farMACIe, Cred

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna ziua fetele!

Andy..LA MULTI ANI! si multa sanatate, sa te simti bine alaturi de cei dragi!

Piolica.."LA MULTI ANI" pentru mama ta, sa fie sanatoasa alaturi de voi..si in martie si la mai mareee!!

Kllemi..tinem pumnii sa fie bine!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Nusha..ei.trec si greturile astea..ce sa faci

Babytzasa mananci noaptea..aoleo...pai...bataita!

Mergi la inceput

Fetele..am inteles ca la sfarsitul saptamanii vor fi temperaturi mai mari...off..abia astept ca nu mai imi place frigul asta si mocirla care se face dupa ce se incalzeste...sa se faca odta primavara!..ca m-am plictisit in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Azi am fost Bubulina gospodina, am gatit supa de rosii cu galuste si am prajit crap romanesc pe care-l vom servi cu mamaliguta si usturoi. Cred ca ma risc si am sa-i dau si Evei peste prajit, fara crusta, ca nu prea mai am inspiratie sa-i confectionez altceva.
Apropos, ce supe/ ciorbe mai faceti (si) pentru cei mici? Eu parca am epuizat toate retele: ciorba de perisoare pui/vita, curcan, supa/ciorba de pui si acum supa de rosii. Asta pt. ca e musai sa avem la pranz ciorba/supa neaparat cu carne sau zeama de carne. Cele numai cu legume sunt cah

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput