Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fce spune:

ada felicitari lui DOREL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Multumesc, sunt f happy pt Dorelu!

Cum adica pe Victoria secret? (pls explain ca la prosti, merci)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Multumesc, sunt f happy pt Dorelu!

Cum adica pe Victoria secret? (pls explain ca la prosti, merci)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSSHUDESUGG&cgnbr=OSSHUDESUGG&rfnbr=4849

LE: se poate comanda si prin alte modalitati, nu neaparat direct de pe site, transportul e destul de mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

nocom, merci de raspuns! stiu ca sunt o gramada de masti de facut in casa, de asta si intreb, ca eu am niste idei, dar mai vreau.

laura, sar'na, si mie cea de argila imi place cel mai mult!
, sunt mai bine azi, am avut si o noapte ok, doar o singura trezire, asadar e bine, sunt ca noua!
gaza ta se face din ce in ce mai frumoasa!! e superba!

laureta, iti doresc rabdare de fier si nervi de otel! uff... si sper sa treaca crizele asap.

babytza

ramo, bafta la dr!

claudinna, sar'na de raspuns! de unde cumperi argila? vreau si eu sa-mi fac acasa o mascuta cu argila....

pio pentru mama ta!
ma bucur ca Elsa e mai bine, ca a fost ok la cresa! sa va reveniti repede!

lala, sanatate multa!

kllemi, sper sa fie totul ok, sa ne tii la curent!

andreutac, sar'na de raspuns!

nerantula, nu te mai stresa mami, tre' sa fie bine! Doamne ajuta!

bravooo Dorel!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Carmen, aseara ma uitam la pozele voastre si cand a vazut-o Anda pe Cipi a ta la tzitzi a facut intai chm-cgm, cum zice cand ii e lene sa pronunte si apoi: tzitziiiii! tzitziiiii! Si ghici ce-a facut . Ai o frumusica acolo. Cu greutatea nu cred ca are rost sa te agiti daca vezi ca se dezvolta armonios si e tonica... Adu-ti aminte si daca aveti mignoni in familie.

Noi aveam o strabunica de 1,53 si pictorita noastra (aka sora nr 3 care sta cu mine) a fost o bondoaca. Acum dupa 2 de ani a mai crescut niste centimetri si e foarte mandra de ei. Dar e frumoasa si a dracului deci compenseaza din greu .

Ada, super realizare! Bravo lui Dorel! Oricum ia relaxeaza-te ca e inca in intervalul "legal" pentru renuntatul la pampers. Daca avea 5 ani mai intelegeam . Cred ca de-acum va fi din ce in ce mai usor pentru voi la capitolul asta.

Si acums a ma dau mare: aseara am avut 2 ore (!) doar pentru mine. N-am facut nimic, am stat si tare bine a fost. A, si m-am spalat . Si asta a fost bine. Tati a facut baie Andei si a stat cu ea inc amera sa adoarma iar eu m-am destrabalat dincolo. Si noapta asta a tinut-o lipita de el, asa inca am dormit si eu pe 3 sferturi de pat nu pe o margine ca pana acum si.... nu m-a supt azi-noapte(?). Am dormit snur de la 2 la 7. De fapt eu alaptez mecanic asa ca nu bag mana in foc ca n-am alaptat dar prea a fost totul smooth.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicitari Teo!!!

Ramo asa da,bile albe ptr tati

Lumi ma bucur ca esti mai bine

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

ramo eu am 1.56, dar nu cu inaltimea imi fac griji, ca are cred ca vreo 78 de cm, problema e la greutate...bine nici balene nu avem in familie ; 2 ore zici??? ; eu ma trezesc de fiecrae data cand ca tre sa schimbam tzitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Laureta, cine zice apii??? zicea Inisu sau zice Biancu?
asha zice si Razvan la lapte
si zici ca va tutuiti??

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

apiii e apa apteee e lapte asa le zice Biancu

noi n am dormit cred ca s a trezit Biancu din ora in ora am ochi carpiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Carmen eu cand schimb tzatza ma aplec putin mai spre Anda si that's it. Bine, eu pe stanga o mai folosesc rareori din pacate dar nu prea am vointa s-o resuscitez.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dorelu

Carla & mami

Mergi la inceput