Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nushlulica hai mamico ca trec si greturile.

Kllemi, multa sanatate!

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si multumim de cafea Claudinna

Azi ne-am trezit si noi ca oamenii la 8

Alina chiar am vrut sa intreb, unde ai pus pozele ? Unde sa intru ?

Lala imi pare rau ca nu va mai trece raceala asta o data ...

Nocom iarasi muci ?

Anca o cafea dubla la tine

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laureta, cine zice apii??? zicea Inisu sau zice Biancu?
asha zice si Razvan la lapte
si zici ca va tutuiti??

babytza, pozele Alinei sunt pe contul de webshots

Anca, imi pare tare rau! ce va supara, dintii?

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, Claudinna da, cred ca dintii sunt de vina. Nu ma lasa sa ma uit deloc in gurita.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neatza!
Dupa nopti intregi in care Gruia se trezea de peste 7-8 ori pe noapte, azi s-a trezit prima oara la 6! M-am trezit eu de mai multe ori, din obisnuinta, si nu-mi venea sa cred ca e liniste!

Eu vreau greturi, Nusha, trimite-le aici! Cat sunt greturi, e bine! Eu tot nu am nici un simptom .. uof, sper ca e bine samburica acolo!

Am vazut o blonduta carliontata superbaaaaa, mami, de ce o tii ascunsa? E o dulce foc si vesela de-ti infloreste inima

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Mi-e un somn de nici nu zici ca am dormit ca valiza in gara de la 23 pana pe la 7,45, cu o trezire de papa pe la 3,30.
Referitor la masa de noapte, stiu ca nu e indicat sa manance, dar noi nu putem scapa nicium de laptele de noapte. Daca indraznesc sa ma prezint cu ceai sau apa imi da una peste mana de zboara biberonul
Crema folosesc Vichy de cativa ani buni. Pana de curand am avut Aqualia thermal, insa acum am luat tot de la Vichy Oligo 25, varianta pt. ten uscat, ca am observat ca ma tine fata. Poate de la frig, poate ca nu ma hidratez k lumea...
Masca folosesc cand imi aduc aminte si cand am 10-15 min libere si nu stiu ce sa fac cu ele. Am masca hidratanta cu apa termala de la Vichy, mai am masca cu argila de la Asla Vital si inca o masca Ultra firming mask de la Estee Lauder. Inainte de aplicare bag un peeling de la Clinique.

Lumi, tin pumnii stransi sa vi se realizeze si voua visul cu casuta noua anul asta!

Si nu in ultimul rand, tre' s-o urez si eu pe cuscra, cu scuzele de rigoare
Andreea, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, iar Andrei sa-ti aduca numai bucurii!!! ici

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza! sunt foarte bucuroasa si mandra! Teo a facut, in sfarsit, primul pipi la olita!!!
Nu mi-as fi inchipuit ca e asa de greu... dar el nu simte cum sta treaba. Acum l-am prins de dimineata cu pampersul uscat (si asta e f greu... cu o somnoroasa ca mine!) si l-am pus pe oala.
Tot i-a luat vreo 15 min sa faca ceva, cred ca se blocheaza. Ma rog, a facut, am lesinat de bucurie pt pipi asta!
Ce ma mira e ca vine cateodata si imi spune "am facut caca" si eu il bag repede la dus, si el nimic... nu a facut. Nu inteleg.

Radu a fost matina, la 5 m-am trezit cu el peste mine in pat, venise cu soricelul si miorlaia pe langa patul meu.
Am incercat sa stau cu el in brate, nu parea sa mai vrea sa adoarme... ne-am mutat la el in pat... nimic. Eu am adormit la loc pana la urma, dar el... nu cred,ca s-a tot foit.
Deci, dam si

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Multumim de aprecieri.

Nerantula si ma bucur ca va reveniti cu somnul.

Lumi cum esti??Sper ca mai bine

Alina tot uit sa zic ca am vazut pozele,mai da ce a crescut Cipri si ce frumos ee,ca voi toti de altfel.

Claudinna ..nici eu nu mai tin la efort ca inainte,desi acum fac mai mult efort,dar e canalizat numai spre Alexia

Babytza Cum stai cu pregatirea ptr ziua Tinei??

Laureta voi ati dormit??

lala off mama ei de raceala,sper sa va treaca cat mai repede

Nocom nu vopsii copila mey si nu sunt zgarcita,doar ca atata am apucat aseara inainte sa sara de pe masa si sper sa nu raciti iar.

fce vazut si bobocica ta frumusica

andreutac pe unde ai umblat??Hai ca va reveniti si voi cu somnul

Anca las' ca ies si dintii si apoi dormiti bine.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata!

Lala duminic mi-a fost f greata, n-am putut bea nimic toata ziua.

revin ca nu ma lasa

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

neatza!..ca uitasem

cuscra multumim de aprecieri

rox tre s-o filmez o data cand da ochii peste cap in timp ce tzitzeaza, e bestiala ce firma sunt produsele? gel sau portelan?

abe am vazut-o pe maria cu falcute ....sa mai zic ca a mea are 9.200

ada ugg originale sunt pe victoria secret

crema eu folosesc de vreo 2 ani Lancome Hydrazen Neurocalm, ma impac f bine cu ea

mancat noaptea 2-3 tzitziri/noapte nush cand o sa renunte la ele n-am intrebat-o

andy.p wow ce bucle aurii are alexia

masti mai puneam de la freeman mai demult, din alea de peeling...dar acum din ce in ce mai rar

claudinna, lala

nerantula ma bucur ca a dormit super gruia...cre ca a aflat ca vine bb2 si s-a gandit la tine sa te mai odihnesti putin

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput